کد خبر: ۱۳۷۳۴
تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۰:۰۲
رکورد تولید سالانه تاریخ ۶۳ ساله ایران خودرو دیزل شکسته شد

برنامه تولید ۳۹ هزار دستگاهی ایران خودرو دیزل در سال ۱۴۰۲

ایران خودرو دیزل با تولید ۱۸۰۵۰ دستگاه انوع محصول تجاری در سال ۱۴۰۱، موفق شد رکورد تولید سالانه تاریخ خود که مربوط به سال ۱۳۸۷ بود را پشت سر بگذارد.
برنامه تولید ۳۹ هزار دستگاهی ایران خودرو دیزل در سال ۱۴۰۲

برنامه تولید ۳۹ هزار دستگاهی ایران خودرو دیزل در سال ۱۴۰۲

مخاطب24:مدیرعامل ایران خودرو دیزل با اعلام این خبر افزود: به همت مجموعه کارکنان این شرکت، در روز ۲۵ اسفندماه سال ۱۴۰۱ موفق به دستیابی به رکورد تولید سالانه ۱۸۰۵۰ دستگاه شدیم تا به این ترتیب علاوه بر ثبت رکورد تولید سالانه جدید در تاریخ ایران خودرو دیزل، رشد بیش از دو و نیم برابری تولید را نسبت به تولید ۷۰۰۷ دستگاهی سال گذشته رقم بزنیم.
جواد توسلی‌مهر تصریح کرد: ۱۸۰۵۰ دستگاه محصول تولید شده در سال ۱۴۰۱ شامل تولید ۷۴۸۴ دستگاه انواع کامیون باری و کمپرسی، ۵۷۱۱ دستگاه انواع کامیون کشنده، ۳۰۰ دستگاه کامیونت، ۷۶۹ دستگاه انواع اتوبوس و مینی‌بوس، ۱۹۵۵ دستگاه ون و ۱۸۳۱ دستگاه وانت پیکاپ است که با تولید آن‌ها توانستیم رکورد قبلی که مربوط به سال ۱۳۸۷ و به تعداد ۱۸۰۲۵ دستگاه و البته شامل تولید محصولات CBU بود را پشت سر بگذاریم.
توسلی‌مهر خاطرنشان کرد: با این آمار تولید، شرکت ایران خودرو دیزل موفق شده رکورد‌های دیگری را نیز به ثبت برساند که شامل رکورد تولید کامیون کشنده، انواع کامیون باری و کمپرسی، تولید ون و رکورد تولید وانت پیکاپ است.
مدیرعامل ایران خودرو دیزل همچنین با اشاره به ثبت رکورد فروش اینترنتی در طرح فروش اخیر این شرکت، از ثبت رکورد‌های جدید در حوزه فروش نیز خبر داد و اعلام کرد: در سال ۱۴۰۱ شاهد تحویل ۱۵۳۷۲ دستگاه تا به امروز بوده‌ایم که با توجه به ایام باقی مانده تا پایان سال این رقم به بیش از ۱۶ هزار دستگاه خواهد رسید و در عین حال در سال ۱۴۰۱ شاهد ثبت رکورد تحویل روزانه بیش از ۱۹۰ دستگاه و رکورد تحویل ماهانه بیش از دوهزار دستگاه نیز بوده‌ایم.
وی ادامه داد: شکستن رکورد تولید تاریخ این شرکت در حالی رخ داده است که رکورد تولید سال گذشته این شرکت که شامل ۷۰۰۷ دستگاه بود، در شهریور ماه امسال شکسته شد و در آذرماه نیز شاهد شکستن دوباره رکورد تولید ماهانه این شرکت بودیم که با تولید ۲۰۱۵ دستگاه، رکورد تولید ماهانه قبلی که مربوط به شهریورماه امسال بود را پشت سر گذاشتیم.
توسلی‌مهر با اشاره به این که ایران خودرو دیزل با توجه به گزارش‌های منتشر شده در بازار سهام از زیان‌ده‌ترین شرکت خودروساز تجاری کشور، به سودده‌ترین آن‌ها در سال ۱۴۰۱ تبدیل شده است، خاطرنشان کرد: با توجه به برنامه تولید ۳۹ هزار و ۵۰۰ دستگاهی سال ۱۴۰۲ و تامین و تدارک و برنامه‌ریزی انجام شده به فصل الهی و همت مجدانه مجموعه کارکنان، به طور جدی به دنبال محقق کردن این هدف و شکستن رکورد تولید سال ۱۴۰۱ در سال جدید خواهیم بود.

 
برچسب ها: ایران خودرو
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر
آلفرد یعقوب‌زاده عکاس برجسته و مطرح در عرصه بین‌الملل، مهمان ویژه چهل‌وسومین جشنواره جهانی فیلم فجر است.
حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد
در فاصله ۱۰ روز تا برگزاری مراسم قرعه‌کشی بیست‌وسومین دوره جام جهانی فوتبال فدراسیون بین‌المللی فوتبال سیدبندی تیم‌های حاضر در این رقابت‌ها را مشخص و اعلام کرد و همانطور که پیش‌بینی می‌شد تیم ملی فوتبال کشورمان در کنار تیم‌های ملی کرواسی، مراکش، کلمبیا، اروگوئه، سوئیس، ژاپن، سنگال، کره جنوبی، اکوادور، اتریش و استرالیا در سید دو قرار گرفت.  
نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت
مهاجرانی تصریح کرد: سهمیه ۶۰ لیتری با نرخ ۱۵۰۰ تومان و سهمیه ۱۰۰ لیتری با نرخ ۳۰۰۰ تومان که از طریق کارت‌های شخصی استفاده می‌شود، هیچ تغییری نکرده است؛ نه در مقدار و نه در قیمت.
تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان
داده‌های به‌روزشده در سایت رسمی «IQAIR» نشان می‌هد تهران در میان ۱۰ شهر آلوده جهان قرار دارد.
اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT
پژوهش‌ها نشان می‌دهد سهولت استفاده از ChatGPT می‌تواند عمق یادگیری و مهارت‌های تفکر انتقادی کاربران را کاهش دهد و تبادل اطلاعات عمومی را محدود کند.
مدارس و دانشگاه‌های تهران غیرحضوری شد مدارس و دانشگاه‌های تهران غیرحضوری شد
استاندار تهران اعلام کرد با تصمیم کارگروه اضطرار آلودگی هوا، مدارس و دانشگاه‌های استان بجز فیروزکوه روز‌های ۴ و ۵ آذر به صورت غیرحضوری برگزار می‌شوند.
آلودگی هوا مدارس ابتدایی تهران را تا پایان هفته مجازی کرد آلودگی هوا مدارس ابتدایی تهران را تا پایان هفته مجازی کرد
دبیر کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام کرد، کلاس‌های مدارس ابتدایی روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه ۴ و ۵ آذرماه به صورت مجازی برگزار می‌شوند.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر