کد خبر: ۱۳۷۱۸
تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۴۰۱ - ۲۰:۵۸

واکنش عجیب آیفون تاشو در هنگام سقوط!

براساس پتنت اپل، آیفون تاشو دارای سنسوری خواهد بود که سقوط دستگاه را تشخیص می‌دهد و با بسته‌شدن خودکار از آن محافظت می‌کند.
واکنش عجیب آیفون تاشو در هنگام سقوط!

واکنش عجیب آیفون تاشو در هنگام سقوط!

مخاطب۲۴ : براساس پتنت اپل، آیفون تاشو دارای سنسوری خواهد بود که سقوط دستگاه را تشخیص می‌دهد و با بسته‌شدن خودکار از آن محافظت می‌کند.

اپل همچنان درحال توسعه آیفون تاشو خود است و اکنون گزارش جدیدی براساس یکی از پتنت‌های آن شکل گرفته که توضیح می‌دهد غول فناوری به‌دنبال راه خلاقانه‌ای برای محافظت بهتر از دستگاه خود در برابر سقوط است.

پتنت اپل با نام «دستگاه نمایشگر خودجمع‌شونده و تکنیک‌هایی برای محافظت از صفحه با استفاده از تشخیص سقوط» در وب‌سایت اداره ثبت اختراع و علائم تجاری ایالات متحده ثبت شده است. اپل در آن به‌طور خلاصه توضیح می‌دهد که آیفون تاشو دارای نوعی حسگر مانند یک شتاب‌سنج است که از آسیب‌دیدن صفحه نمایشگر آن جلوگیری می‌کند. درواقع دستگاه اگر تشخیص دهد که درحال سقوط است، حسگر یک «مکانیسم ضامن قابل‌تنظیم الکترونیکی» را برای بستن سریع گوشی فعال می‌کند.

اپل در پتنت خود توضیح می‌دهد که «حتی تا کردن نمایشگر دستگاه تا زاویه‌ای کمتر از ۱۸۰ درجه می‌تواند تا حدودی از دستگاه محافظت کند». بااین‌وجود، به‌جای اینکه ضربه مستقیماً به نمایشگر دستگاه وارد شود، به لبه‌های آن فشار خواهد آورد.

نکته دیگری که اپل در این پتنت به آن اشاره کرده، لولای دستگاه است. آیفون تاشو ممکن است از دو نمایشگر مجزا تشکیل شده باشد که به‌جای داشتن یک لولای معمولی در وسط دستگاه، هنگام بازشدن به یکدیگر متصل می‌شوند؛ بنابراین وقتی صفحه گوشی بسته می‌شود، صفحه بالایی از پایین جدا می‌گردد که این امر باعث محافظت بیشتر آن می‌شود. بااین‌حال، در این سند نحوه کارکرد آن به‌طور دقیق مشخص نشده است.

بخش بزرگی از این سند در مورد قابلیت‌های آیفون تاشو صحبت می‌کند. برای مثال، حسگر سقوط دستگاه ممکن است از «شتاب‌سنج، ژیروسکوپ، قطب‌نما و اجزای دیگری» تشکیل شده باشد که با کمک آن‌ها حرکت دستگاه تشخیص داده می‌شود. نکته مهم برای اپل این است که مکانیسم‌های داخلی دستگاه بتوانند به‌درستی تشخیص دهند که سرعت سقوط آن چه زمانی از یک آستانه از پیش تعیین‌شده بیشتر می‌شود تا بتواند به‌طور خودکار بسته شود.

تاکنون گزارش‌های مختلفی درباره آیفون تاشو منتشر شده است. برخی شایعات به عرضه این دستگاه در سال ۲۰۲۵ اشاره دارند و در برخی دیگر گفته شده است که احتمالاً حدود ۲۵۰۰ دلار قیمت خواهد داشت. همچنین یک مهندس چینی در آبان‌ماه امسال اولین آیفون تاشوی جهان را با قطعات سفارشی و یک لولا از موتورولا ریزر ساخته بود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
برگزیده
هواشناسی ایران| برف سنگین در تهران هواشناسی ایران| برف سنگین در تهران
کارشناس سازمان هواشناسی، از ورود سامانه بارشی جدید از روز یکشنبه به کشور خبر داد و افزود: با ورود سامانه بارشی، بارش ها تشدید می‌شود و گستره منطقه بارش ها وسیع تر خواهد شد.
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
صفحه خبر بالای تصاویر