کد خبر: ۱۳۷۱۸
تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۴۰۱ - ۲۰:۵۸

واکنش عجیب آیفون تاشو در هنگام سقوط!

براساس پتنت اپل، آیفون تاشو دارای سنسوری خواهد بود که سقوط دستگاه را تشخیص می‌دهد و با بسته‌شدن خودکار از آن محافظت می‌کند.
واکنش عجیب آیفون تاشو در هنگام سقوط!

واکنش عجیب آیفون تاشو در هنگام سقوط!

مخاطب۲۴ : براساس پتنت اپل، آیفون تاشو دارای سنسوری خواهد بود که سقوط دستگاه را تشخیص می‌دهد و با بسته‌شدن خودکار از آن محافظت می‌کند.

اپل همچنان درحال توسعه آیفون تاشو خود است و اکنون گزارش جدیدی براساس یکی از پتنت‌های آن شکل گرفته که توضیح می‌دهد غول فناوری به‌دنبال راه خلاقانه‌ای برای محافظت بهتر از دستگاه خود در برابر سقوط است.

پتنت اپل با نام «دستگاه نمایشگر خودجمع‌شونده و تکنیک‌هایی برای محافظت از صفحه با استفاده از تشخیص سقوط» در وب‌سایت اداره ثبت اختراع و علائم تجاری ایالات متحده ثبت شده است. اپل در آن به‌طور خلاصه توضیح می‌دهد که آیفون تاشو دارای نوعی حسگر مانند یک شتاب‌سنج است که از آسیب‌دیدن صفحه نمایشگر آن جلوگیری می‌کند. درواقع دستگاه اگر تشخیص دهد که درحال سقوط است، حسگر یک «مکانیسم ضامن قابل‌تنظیم الکترونیکی» را برای بستن سریع گوشی فعال می‌کند.

اپل در پتنت خود توضیح می‌دهد که «حتی تا کردن نمایشگر دستگاه تا زاویه‌ای کمتر از ۱۸۰ درجه می‌تواند تا حدودی از دستگاه محافظت کند». بااین‌وجود، به‌جای اینکه ضربه مستقیماً به نمایشگر دستگاه وارد شود، به لبه‌های آن فشار خواهد آورد.

نکته دیگری که اپل در این پتنت به آن اشاره کرده، لولای دستگاه است. آیفون تاشو ممکن است از دو نمایشگر مجزا تشکیل شده باشد که به‌جای داشتن یک لولای معمولی در وسط دستگاه، هنگام بازشدن به یکدیگر متصل می‌شوند؛ بنابراین وقتی صفحه گوشی بسته می‌شود، صفحه بالایی از پایین جدا می‌گردد که این امر باعث محافظت بیشتر آن می‌شود. بااین‌حال، در این سند نحوه کارکرد آن به‌طور دقیق مشخص نشده است.

بخش بزرگی از این سند در مورد قابلیت‌های آیفون تاشو صحبت می‌کند. برای مثال، حسگر سقوط دستگاه ممکن است از «شتاب‌سنج، ژیروسکوپ، قطب‌نما و اجزای دیگری» تشکیل شده باشد که با کمک آن‌ها حرکت دستگاه تشخیص داده می‌شود. نکته مهم برای اپل این است که مکانیسم‌های داخلی دستگاه بتوانند به‌درستی تشخیص دهند که سرعت سقوط آن چه زمانی از یک آستانه از پیش تعیین‌شده بیشتر می‌شود تا بتواند به‌طور خودکار بسته شود.

تاکنون گزارش‌های مختلفی درباره آیفون تاشو منتشر شده است. برخی شایعات به عرضه این دستگاه در سال ۲۰۲۵ اشاره دارند و در برخی دیگر گفته شده است که احتمالاً حدود ۲۵۰۰ دلار قیمت خواهد داشت. همچنین یک مهندس چینی در آبان‌ماه امسال اولین آیفون تاشوی جهان را با قطعات سفارشی و یک لولا از موتورولا ریزر ساخته بود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد! مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد!
مایکروسافت روز چهارشنبه اعلام کرد که حدود ۹۰۰۰ کارمند را تعدیل خواهد کرد.
پخش آهنگ حبیب در صداوسیما پخش آهنگ حبیب در صداوسیما
قطعه «مرگ قو» حبیب محبیان در برنامه ققنوس صداوسیما با اجرای کامران نجف زاده پخش شد. این لحظات را می‌بینید
سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟ سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟
عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ‌های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته‌اند.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول
پلیس محلی اسپانیا جزئیات سانحه‌ای که منجر به مرگ دیوگو ژوتا، مهاجم لیورپول شد را اعلام کرد.
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد
اسطوره پرورش اندام جهان در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان بستری شد.
برگزیده
مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد! مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد!
مایکروسافت روز چهارشنبه اعلام کرد که حدود ۹۰۰۰ کارمند را تعدیل خواهد کرد.
غیبت رهبری در حسینیه امام خمینی غیبت رهبری در حسینیه امام خمینی
کمیل باقرزاده در صفحه شخصی خود توضیحاتی درباره عدم حضور رهبر انقلاب در حسینیه امام خمینی (ره) ارائه کرد.
نشان افسانه ای بنتلی تغییر کرد نشان افسانه ای بنتلی تغییر کرد
پس از حدود ۲۰ سال، نشان افسانه‌ای بنتلی دستخوش بازطراحی چشمگیری شده است. این تغییر تاریخی، تنها چهارمین تکامل بزرگ در تاریخ بیش از ۱۰۰ ساله این برند خاص محسوب می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر