کد خبر: ۱۳۶۹۱
تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۵:۲۶
دکتر علی رستمی مدیرعامل شرکت ملی مس در مجمع فوق العاده تاکید کرد:

فرمایشات مقام معظم رهبری در حوزه معدن، نصب‌العین شرکت مس است

مقام معظم رهبری در سال جاری چندین بار در فرمایشات‌شان به بخش معدن اشاره داشتند، ما نیز به عنوان یکی از فعالان اصلی بخش معدن و در حوزه مس فرمایش ایشان را نصب‌العین قرار دادیم.
فرمایشات مقام معظم رهبری در حوزه معدن، نصب‌العین شرکت مس است

فرمایشات مقام معظم رهبری در حوزه معدن، نصب‌العین شرکت مس است/ ثبت ۱۹۳ هزار متر حفاری اکتشافی برای نخستین بار در تاریخ فعالیت‌های شرکت مس

مخاطب 24:دکتر علی رستمی با بیان این مطلب افزود: کشور ایران روی کمربند جهانی مس قرار گرفته است که یکی از سه کمربند اصلی مس در دنیا به شمار می‌آید. این کمربند از شمال غربی تا جنوب شرقی کشور امتداد یافته است که شامل استان‌های اردبیل، آذربایجان شرقی و غربی، تهران، قزوین، زنجان، مرکزی، سمنان، اصفهان، کردستان، کرمان، یزد، خراسان رضوی و جنوبی و سیستان و بلوچستان می‌شود.

*صعود ایران به رتبه پنجم برترین دارندگان ذخایر مس
وی در همین راستا ادامه داد: بیش از ۱۹ میلیارد تن ماده معدنی مس در کشور وجود دارد و از این حیث ایران در رتبه پنجم ذخایر مس جهان قرار گرفته است؛ در حالی که تا سال گذشته این رتبه در اختیار آمریکا بود و ما توانستیم با توسعه اکتشافات در سال جاری، جای این کشور در رتبه پنجم را بگیریم. همچنین از لحاظ تولید کنسانتره در رتبه چهاردهم و در زمینه تولید کاتد در مقام هفدهم جهانی قرار گرفته‌ایم؛ این در حالی است که ذخایر عظیمی از مس را در اختیار داریم و بنابراین به این نتیجه می‌رسیم که به موازات توسعه اکتشاف، باید میزان تولید را هم افزایش دهیم.
رستمی در ادامه به عملکرد شرکت ملی مس در حوزه‌های مختلف اشاره کرد و گفت: در سال گذشته، ۱۳۰ هزار متر حفاری اکتشافی توسط شرکت ملی مس انجام شد؛ در حالی که تا پایان ۱۱ ماه امسال، بیش از ۱۹۳ هزار متر حفاری اکتشافی انجام داده‌ایم. ضمن اینکه این شرکت در سال جاری، ۳۰ دستگاه حفاری مالکیتی در اختیار گرفته است و امسال موفق به ثبت سفارش و ساخت داخل ۳۰ دستگاه دیگر نیز شده‌ایم. در سال جاری، نخستین آزمایشگاه جامع معدن و صنایع معدنی در منطقه شمال غرب کشور را با همکاری دانشگاه تبریز افتتاح کردیم. راه‌اندازی آزمایشگاه جامع معدن و صنایع معدنی در منطقه جنوب شرق نیز با همکاری دانشگاه شهید باهنر در دستور کار مجموعه قرار گرفته است.

*در تولید کاتد، ۷ درصد از برنامه امسال جلوتر هستیم
وی در خصوص عملکرد این شرکت در حوزه تولید طی ۱۱ ماهه امسال، عنوان کرد: تولید کاتد شرکت ملی مس در ۱۱ ماهه امسال، به ۲۷۲ هزار و ۴۹۵ تن رسید که این میزان ۷ درصد از برنامه تولید جلوتر بوده و بیشتر از سال قبل است. این در حالیست که بیش از ۱۳۰ هزار تن قراضه مس کمتر تامین شده است. همچنین این شرکت با تولید یک میلیون و ۱۳۳ هزار و ۲۹۳ تن کنسانتره مس، ۷ درصد از برنامه تولید جلوتر و بیشتر از سال قبل است. میزان تولید اسیدسولفوریک شرکت ملی مس تا پایان بهمن ماه امسال، ۸۲۶ هزار و ۳۲۲ تن بوده که این میزان ۲۸ درصد از برنامه تولید فراتر است. برنامه استخراج شرکت ملی مس در سال جاری، ۱۷۰ هزار و ۹۲۴ تن بود که توانستیم با ثبت ۲۰۶ هزار و ۸۴۷ تن استخراج طی ۱۱ ماه امسال، ۲۱ درصد بیشتر از برنامه استخراج داشته باشیم.
مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران بیان کرد: این رکورد‌ها در حالی در شرکت ملی مس به ثبت رسیده است که در سال جاری، دو بار با قطعی برق در فصل‌های تابستان و زمستان مواجه شدیم.
رستمی ضمن اشاره به عملکرد این شرکت در حوزه فروش طی ۱۱ ماه سال جاری، ابراز کرد: علی رغم کاهش LEM در سال جاری به نسبت سال قبل در فروش داخلی با رشد ۳۷ درصدی مواجه شدیم و در مجموع افزایش ۱۵ درصدی فروش شرکت را طی این مدت به ثبت رساندیم.

*تولید یک میلیون تن کاتد در افق ۱۴۰۶
وی در ادامه با تاکید بر اهمیت تولید یک میلیون تن کاتد تا سال ۱۴۰۶ در برنامه نهضت پیشرفت و تحول صنعت مس ایران، یادآور شد: بدون شک این مهم منجر به افزایش درآمد ارزی و توسعه اشتغال‌زایی خواهد شد. سرمایه‌گذاری لازم برای اجرای طرح‌های توسعه‌ای تا سال ۱۴۰۶ در برنامه نهضت پیشرفت و تحول صنعت مس ایران بالغ بر ۱۵ میلیارد دلار برآورد شده است.

*هیچ صنعتی مانند مس سودآور نیست
رستمی با بیان اینکه هیچ کدام از فلزات پایه قابل مقایسه با فلز سرخ نیستند، خاطرنشان کرد: با تحلیل و بررسی حاشیه سود مس در مقایسه با فولاد، آلومینیوم، سرب و روی، می‌توان نتیجه‌گیری کرد که صنعت مس از بیشترین مزیت جهت سرمایه‌گذاری و توسعه در کشور برخوردار است. ضمن اینکه بهترین متخصصان غرب آسیا در حوزه‌های معدنی و فنی و مهندسی مرتبط با صنعت مس، در شرکت ملی صنایع مس ایران جذب و مشغول به‌کار شده‌اند که این مسئله نیز یکی دیگر از مزایای صنعت مس نسبت به سایر صنایع محسوب می‌شود.
در پایان این مجمع، افزایش سرمایه ۵۰ درصدی شرکت ملی صنایع مس ایران از محل سود انباشته به تصویب سهام‌داران رسید. با این مصوبه، سرمایه شرکت ملی مس از مبلغ ۴۰ هزار میلیارد تومان به ۶۰ هزار میلیارد تومان افزایش یافت.

 
captcha
پربحث ترین ها
پرطرفدارترین ها
اخبار داغ
فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت
بسته شدن تنگه هرمز، فرمانده نیروی دریایی سپاه، امروز در رزمایش کنترل هوشمند تنگۀ هرمز برای رعایت اصول ایمنی و کشتی رانی، بخش‌هایی از تنگۀ هرمز برای چند ساعت بسته می‌شود.
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان
معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور بخشنامه ساعات آغاز به کار ادارات در ماه مبارک رمضان را ابلاغ کرد.
جنجال در بازی رئال مادرید مقابل بنفیکا؛ بازی قطع شد جنجال در بازی رئال مادرید مقابل بنفیکا؛ بازی قطع شد
دیدار رئال مادرید برابر بنفیکا در ورزشگاه دالوژ به یک رسوایی نژادپرستی تبدیل شده است.
استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی
ساعتی پس از پایان تمرین پرسپولیس که با واکنش اوسمار ویه‌را نسبت به نامه روز گذشته مدیرعامل باشگاه پرسپولیس (جریمه بازیکنان و کادرفنی و بندهای تهدیدآمیز نسبت به اعضای تیم) همراه بود، سرمربی برزیلی پرسپولیس به دیدار با پیمان حدادی رفت تا یک جلسه مهم را با او برگزار کند.
ماموریت جدید پهپاد CH5 در پایگاه عین‌الاسد ماموریت جدید پهپاد CH5 در پایگاه عین‌الاسد
ارتش عراق پهپادهای چینی CH-5 را در پایگاه هوایی عین الاسد، مکانی که قبلاً میزبان نیروهای آمریکایی بود، آزمایش کرد، پهپاد تهاجمی CH-5 یک پهپاد بزرگ با طول بال ۲۱ متر، وزن بار ۱۰۰۰ کیلوگرم، سقف پرواز ۹ کیلومتر، مداومت پروازی تا ۶۰ ساعت و برد ۱۰ هزار کیلومتر است. این پهپاد می‌تواند حداکثر ۱۶ موشک را به طور همزمان حمل کند.
حذف دهک‌بندی، معیار جدید پرداخت یارانه، سطح درآمد و دارایی خانوار حذف دهک‌بندی، معیار جدید پرداخت یارانه، سطح درآمد و دارایی خانوار
احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جمع خبرنگاران با اشاره به اصلاح آیین‌نامه جدید یارانه‌ها گفت: بر اساس مصوبه دی‌ماه دولت، دهک‌بندی دیگر مبنای پرداخت یا حذف یارانه نیست و معیار اصلی، سطح مشخصی از درآمد یا دارایی افراد است.
جرایم بی‌سابقه بازیکنان و کادر فنی باشگاه پرسپولیس جرایم بی‌سابقه بازیکنان و کادر فنی باشگاه پرسپولیس
در واکنش به دومین شکست متوالی که شانس صدرنشینی را از تیم پرسپولیس سلب کرد، هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس با انتشار نامه هشت بندی اعلام کرد که تصمیمات جدیدی را در این خصوص اتخاذ کرده که بخش‌هایی از آن بسیار عجیب و بی‌سابقه است
برگزیده
آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل
در ادامه اجرای طرح جدید کالابرگ الکترونیکی با اعتبار ماهانه یک میلیون تومان به ازای هر نفر، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی زمان آغاز مرحله دوم این طرح را اعلام کرده است؛ مرحله‌ای که از فردا چهارشنبه آغاز می‌شود و به‌صورت تدریجی، دهک‌های مختلف درآمدی را پوشش می‌دهد.
سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد! سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد!
با ورود دادستانی تهران سایت ایران خودرو متخلفی که قیمت محصولات خود را بدون هماهنگی با مراجع ذیصلاح افزایش داده بود بسته شد.
نرخ تازه محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ +جدول نرخ تازه محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ +جدول
نرخ تازه محصولات ایران خودرو برای امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ منتشر شد.