کد خبر: ۱۳۶۷۵
تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۰

مدیر عامل سایپا: خودرو آریا با ۵ سال گارانتی می‌آید

به رغم اینکه گارانتی خودرو‌ها در دنیا بالا نیست، اما باید گارانتی خودرو‌ها را از ۳ به ۵ سال افزایش دهیم.
مدیر عامل سایپا: خودرو آریا با ۵ سال گارانتی می‌آید

مدیر عامل سایپا: خودرو آریا با ۵ سال گارانتی می‌آید

مخاطب24:مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا گفت: خودرو آریا را قطعا با گارانتی پنج سال به بازار عرضه خواهیم کرد.

به گزارش عصر ایران، محمد علی تیموری، در مراسم آغاز طرح مشترک خدمات و امداد نوروزی ایران خودرو و سایپا، با بیان این مطلب افزود: رسالت خودروسازان با توجه به تردد بیش از ۲۷ میلیون خودرو در جاده‌های کشور بالا بردن کیفیت خودروهاست در حالی که بخش مهمی از این خودرو‌های موجود در جاده‌ها گارانتی ندارند بنابراین وظیفه داریم که گارانتی خودرو‌ها را افزایش دهیم.

وی با اشاره به افزایش گارانتی خودرو‌ها به سه سال تاکید کرد: به رغم اینکه گارانتی خودرو‌ها در دنیا بالا نیست، اما باید گارانتی خودرو‌ها را از ۳ به ۵ سال افزایش دهیم.

مدیرعامل سایپا در ادامه با اشاره به اینکه رسالت و بقای خودروسازان در کیفیت است، افزود: رسالت خودروسازان در کیفیت است و باید همه فعالیت شرکت‌ها در مسیر کیفیت قرار گیرد اقدامی که مسلما موجب کاهش هزینه می‌شود.

تیموری با اشاره به افزایش کیفیت قطعات خاطر نشان کرد: در سال ۱۴۰۱ حدود ۳۰۰ درصد قطعات با کیفیت به بازار افزایش یافت.

وی همچنین با توجه به مونتاژ ۲۰۰ هزار خودرو چینی در کشور طی سال اخیر افزود: مبلغ ارزی که برای این خودرو‌ها صرف شده، ۳ هزار میلیارد دلار است. در حالی که ارزبری خودرو‌های داخلی با خودرو‌های مونتاژی قابل مقایسه نیست.

مدیرعامل سایپا در پایان خاطرنشان کرد: سال بعد با عرضه ۱.۵ میلیون خودرو توسط دو شرکت ایران خودرو و سایپا وارد بازار بزرگتری می‌شویم و به ویژه اینکه قرار است گارانتی خودرو‌ها نیز ۳ ساله شود.

طرح مشترک خدمات و امداد نوروزی ایران خودرو-سایپا با حضور مدیران عامل دو شرکت ایران خودرو و سایپا آغاز به کار کرد و این طرح از ۲۴ اسفندماه جاری تا ۱۴ فروردین ماه سال ۱۴۰۲ اجرا خواهد شد.

در این طرح مشترک امداد ایران خودرو و سایپا، تمامی پایگاه‌های روزانه و شبانه روزی ناوگان امدادی این شرکت‌ها و همچنین نمایندگی‌های مجاز گروه خودرو سازی سایپا و ایران خودرو وظیفه خدمات و امدادرسانی به هموطنان عزیز را بر عهده دارند.

مسافران نوروزی طی ۲۰ روز خدمات امداد نوروزی سال ۱۴۰۲ می‌توانند در صورت نیاز به خدمات امدادی ۲۴ ساعته با شماره ۰۹۶۵۵۰ و ۸۴۴۴۴-۰۲۱ امداد خودرو سایپا و در صورت نیاز به خدمات امداد خودرو ایران با شماره ۰۹۶۴۴۰ تماس برقرار کنند.

 
برچسب ها: سایپا خودرو
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
کشتی نوح در کوه‌های آرارات پیدا شد؟ کشتی نوح در کوه‌های آرارات پیدا شد؟
ادعایی شگفت‌انگیز بار دیگر دنیای باستان شناسی را به هم ریخته است. باستان‌شناسان از کشف بقایای یک کشتی باستانی در ترکیه خبر دادند که می‌تواند همان کشتی نوح باشد
راز‌های مرگ فرامرز عزیزی؛ قهرمانی که زود رفت راز‌های مرگ فرامرز عزیزی؛ قهرمانی که زود رفت
مرگ ناگهانی فرامرز عزیزی، قهرمان پرورش‌اندام آسیا، جامعه ورزش را در شوک فرو برد؛ رویدادی تلخ که گفته می‌شود فشار‌های روحی اخیر نقشی جدی در آن داشته است.
ستاره‌ی پرسپولیس؛ ناگهان بالاتر از هالند و مسی! ستاره‌ی پرسپولیس؛ ناگهان بالاتر از هالند و مسی!
درخشش خیره‌کننده اورونوف برابر مصر هم شادی بزرگی برای پرسپولیس ساخت و هم نگرانی تازه‌ای ایجاد کرد؛ ستاره‌ای که حالا در مرکز توجه باشگاه‌های خارجی است.
ایلان ماسک به دنبال رساندن اینترنت به سیاره سرخ ایلان ماسک به دنبال رساندن اینترنت به سیاره سرخ
ایلان ماسک و شرکت فضایی اسپیس‌ایکس طرحی بلندپروازانه را برای گسترش اینترنت ماهواره‌ای به مریخ آغاز کرده‌اند؛ طرحی که می‌تواند مسیر سکونت انسان در این سیاره را هموار کند.
کدام نوع پیاز ارزش غذایی بیشتری دارد؛ سفید یا قرمز؟ کدام نوع پیاز ارزش غذایی بیشتری دارد؛ سفید یا قرمز؟
پیاز یکی از پرمصرف‌ترین سبزیجات در آشپزخانه‌های ایرانی است. اما همیشه این پرسش مطرح می‌شود که میان پیاز سفید و پیاز قرمز، کدام‌یک از نظر مواد مغذی و خواص سلامتی برتری دارد؟
هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد! هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد!
موزه هنر‌های معاصر تهران میزبان نمایشگاه نقاشی‌های بهرام دبیری است؛ هنرمندی که تماشاگر را به سادگی یک شعر و به عمق یک لحن دعوت می‌کند.
گردهمایی اعضای گروه ۷ در بحبوحه افزایش تنش‌ها با واشنگتن گردهمایی اعضای گروه ۷ در بحبوحه افزایش تنش‌ها با واشنگتن
دیپلمات‌های ارشد گروه ۷ در جنوب ایالت آنتاریو گرد هم می‌آیند تا درباره مسائل اقتصادی، تجاری و دفاعی بحث کنند؛ این نشست در بحبوحه تنش با واشنگتن برگزار می‌شود.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر