کد خبر: ۱۳۶۷۳
تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۰

تست‌های پیش بهره برداری "روشنایی" باند جنوبی فرودگاه بین المللی کیش

در آستانه نوروز تست‌های پیش بهره برداری پروژه روشنایی باند جنوبی فرودگاه بین المللی کیش انجام شد.
تست‌های پیش بهره برداری  روشنایی  باند جنوبی فرودگاه بین المللی کیش

تست‌های پیش بهره برداری

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش :سعید پورزادی در آیین پیش بهره برداری روشنایی"باند جنوبی فرودگاه بین المللی کیش که بامداد روز پنجشنبه ۲۵ اسفند برگزار شد گفت: سرمایه گذاری‌های خوبی از سوی دولت و سازمان منطقه آزاد کیش در راستای ارتقای زیرساخت‌های مهم و اساسی جزیره انجام شده است.

پورزادی با بیان این که این پروژه از ۱۲ سال گذشته آغاز و متوقف شده بود افزود: در خرداد امسال این طرح بر اساس برنامه ریزی‌های انجام شده با پیمانکار مجموعه و حمایت‌های رییس بنیاد مستضعفان جمهوری اسلامی و دبیر شورایعالی مناطق آزاد تجاری - صنعتی و ویژه اقتصادی با تامین اعتبار فعالیت خود آغاز کرد.

سرپرست سازمان منطقه آزاد کیش به پیشرفت فیزیکی ۲۵ درصدی این طرح در سنوات گذشته اشاره کرد و اظهار داشت: تست پیش بهره برداری روشنایی باند جنوبی فرودگاه پس از سال‌ها آغاز و عملیات فلای چک آن نیز در دو مرحله انجام خواهد شد که با بهره برداری از این طرح ۳ و نیم کیلومتر از باند جنوبی مورد پوشش روشنایی قرار خواهد گرفت.

وی گفت: اقدامات مربوط به طراحی فرود پرواز‌ها در این باند انجام شده و پیگیری تصویب طرح‌های پروازی و اخذ مجوز‌های لازم در حال انجام است که تا یک ماه آینده این طرح عملیاتی شود.

سعید پورزادی با بیان این که این باند در عید نوروز به عنوان باند کمکی مورد استفاده قرار خواهد گرفت، افزود: سازمان منطقه آزاد کیش به دلیل اهمیت زیرساخت‌های جزیره؛ سرمایه گذاری بالغ بر ۳ هزار میلیارد تومان در پروژه فرودگاه و ۱۸۰ میلیارد تومان در پروژه باند جنوبی انجام شده است.

پورزادی از اتمام عملیات اجرایی ترمینال جدید فرودگاه کیش خبر داد و افزود: ۲۰ درصد از مبلمان فرودگاه جدید کیش خریداری شده و اقداماتی برای آزمایش، راه اندازی و اخذ مجوز‌های لازم از سازمان هواپیمایی کشور برای پروژه در حال انجام است.

عضو هیئت مدیره سازمان منطقه آزاد کیش تصریح کرد: کارگو ترمینال، پروژه ذخیره سازی و افزایش سوخت هواپیما از ۷۰۰ هزار لیتر به ۴ و نیم میلیون لیتر، انجام طرح توسعه پروژه اپرون‌ها و پارک پوزیشن‌ها و پایان و نصب تجهیزات سامانه ILS از دیگر اقدامات صورت گرفته در پروژه فرودگاه کیش است.

وی گفت: باند جنوبی فرودگاه کیش با طول بیش از ۴ هزار و ۵۰۰ متر و عرض ۷۵ متر بزرگترین باند فرودگاهی در کشور محسوب می‌شود که با PCN ۸۵ قابلیت ارائه خدمات به هواپیما‌های پهن پیکر دنیا را دارا است.

 
آخرین اخبار
اخبار داغ
افزایش قیمت طلا تا کجا پیش خواهد رفت؟ افزایش قیمت طلا تا کجا پیش خواهد رفت؟
رئیس سابق اتحادیه طلا و جواهر تهران می‌گوید: با افزایش قیمت طلا در دو ماه اخیر، تقاضا به سمت خرید طلای آبشده رفته و مردم کمتر مصنوعات طلا خریداری می‌کنند.
امید جدی به بورس دارم|هدف ایجاد بازاری جذاب برای جذب سرمایه‌های خرد و کلان مردم است امید جدی به بورس دارم|هدف ایجاد بازاری جذاب برای جذب سرمایه‌های خرد و کلان مردم است
سیدعلی مدنی‌زاده، وزیر امور اقتصادی و دارایی، در آیین نواختن زنگ معاملات امروز بورس تهران، با تأکید بر نقش کلیدی بازار سرمایه در اقتصاد کشور، اظهار کرد: امید جدی ما به بازار سرمایه است؛ بازاری که ذاتاً بر شفافیت استوار است و تمام تلاش ما این است که هرجا عدم شفافیتی وجود دارد، به‌تدریج برطرف شود.
کرسی نماد شب نشینی‌های زمستانی و شب یلدا کرسی نماد شب نشینی‌های زمستانی و شب یلدا
نزدیک به چند هزار سال است که آخرین شب پاییز یعنی شب یلدا که تاریک‌ترین و درازترین شب سال است توسط ایرانیان جشن گرفته می‌شود و آیین‌ها و رسومات مختلفی در این شب به یاد ماندنی در کنار هم سپری می‌کنند، شب زیبایی که در شهر‌های مختلف ایران آداب و رسومی دارد.
پرواز همزمان ۲ جنگنده جنگنده فوق‌سنگین نسل ششم چینی| جهان در شوک پرواز همزمان ۲ جنگنده  جنگنده فوق‌سنگین نسل ششم چینی| جهان در شوک
در حالی که جهان هنوز در حال هضم دستاوردهای نسل پنجم جنگنده‌هاست، پکن با بردی فراتر از انتظار، وارد عصر جدیدی از نبردهای هوایی شده است.
فیلم+ بارش برف در آرامگاه کوروش را ببینید فیلم+ بارش برف در آرامگاه کوروش را ببینید
این ویدئو بامداد روز جمعه ۲۸ آذرماه به ثبت رسیده و ارامگاه کوروش در محوطه باستانی پارسارگاد را در زیر بارش زیبای برف به تصویر می‌کشد.
بهترین سریال‌های کمدی در سال ۲۰۲۵ بهترین سریال‌های کمدی در سال ۲۰۲۵
اگر از طرفداران بهترین سریال‌های کمدی جهان هستید، سال ۲۰۲۵ حتما سال خوبی برای شما بوده است. شبکه‌های بزرگ با ارائه آثار خنده دار متعدد طیف گسترده‌ای از مخاطبان را پوشش دادند. این سریال‌ها بسیار سرگرم‌کننده هستند و می‌توانند موضوعات و چالش‌های زندگی روزمره را به زیباترین شکل ممکن نشان دهند
اعلام شماره حساب برای جمع آوری تفاضل دیه الهه حسین نژاد کلاهبرداری است اعلام شماره حساب برای جمع آوری تفاضل دیه الهه حسین نژاد کلاهبرداری است
امیرحافظ سلیمانی، وکیل اولیای دم مرحومه الهه حسین‌نژاد در خصوص موضوع «تفاضل دیه» این پرونده و سو استفاده برخی افراد از این بحث اعلام کرد: تاکنون هیچ‌گونه شماره حساب، شماره کارت یا فراخوانی جهت جمع‌آوری کمک‌های مردمی از سوی اولیای دم یا نمایندگان قانونی آنها اعلام نشده و هرگونه مطلب یا درخواست منتشرشده در این خصوص، فاقد وجاهت قانونی و اعتبار رسمی است.
چند رسانه ای
کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان
در یکی از مهم‌ترین اکتشافات باستان‌شناسی دهه اخیر ایران، باستان‌شناسان در محوطه «دهتل» واقع در غرب استان هرمزگان موفق به شناسایی مجموعه‌ای پیچیده از ابزار‌های سنگی متعلق به دوران پارینه‌سنگی شدند؛ کشفی که می‌تواند مسیر‌های مهاجرت انسان‌های اولیه از آفریقا به آسیا را بازتعریف کند و جایگاه راهبردی سواحل شمالی خلیج فارس را در این فرآیند تاریخی به تصویر بکشد.
شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است
مجتبی قهرمانی امروز با تسلیت مجدد به خانواده‌های جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس و آرزوی بهبودی مصدومان این حادثه اعلام کرد: دستگاه قضایی استان هرمزگان با همکاری اداره کل پزشکی قانونی استان هرمزگان و فراجا تمام سعی خود را برای تعیین وضعیت مفقودان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس مصروف داشته و با تمام توان و بسیج امکانات برای شناسایی هویت پیکر‌های جان‌باختگان این حادثه تلخ اقدام کرده است.
انفجار در اسکله شهید رجایی انفجار در اسکله شهید رجایی
انفجار بزرگی روز شنبه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) در «اسکله شهید رجایی» بندرعباس به وقوع پیوست. هنوز اطلاعات دقیقی درباره علت حادثه و میزان خسارات احتمالی منتشر نشده است.
صفحه خبر بالای تصاویر