کد خبر: ۱۳۶۶۶
تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۴۰۱ - ۰۴:۱۱

اینستاگرام دیگر روح ندارد!

«کوین سیستروم» می‌گوید که در گذشته کاربران برای انتشار عکس‌های روزمره خود از اینستاگرام استفاده می‌کردند، اما اکنون به یک پلتفرم تبلیغاتی تبدیل شده است.
اینستاگرام دیگر روح ندارد!

اینستاگرام دیگر روح ندارد!

مخاطب۲۴ :‌ «کوین سیستروم» می‌گوید که در گذشته کاربران برای انتشار عکس‌های روزمره خود از اینستاگرام استفاده می‌کردند، اما اکنون به یک پلتفرم تبلیغاتی تبدیل شده است.

«کوین سیستروم»، یکی از بنیانگذاران اینستاگرام در قسمت جدید پادکستی به نام On with Kara Swisher گفت که این اپلیکیشن «روح خود را از دست داده است». او در این برنامه گفت که اینستاگرام قبلاً برای خانواده و دوستان طراحی شده بود تا بتوانند عکس‌های خود را به اشتراک بگذارند، اما اکنون برای کسب درآمد و پول‌درآوردن استفاده می‌شود.

همانطور که اینسایدر گزارش می‌دهد، سیستروم در این برنامه گفت که قبلاً به اینستاگرام می‌رفت تا ببیند دوستان و خانواده‌اش چه‌کار می‌کنند، اما از آن زمان تاکنون، این برنامه به یک دستگاه تجاری تبدیل شده که در آن تولیدکنندگان محتوا و برند‌ها به کسب درآمد مشغول هستند. او در این برنامه از تجاری شدن اینستاگرام به‌عنوان بزرگ‌ترین پشیمانی و افسوس خود یاد کرده است.

به عقیده بنیانگذار اینستاگرام، مشکل این است که انگیزه‌های این شبکه‌اجتماعی به سمت تجاری شدن بیشتر، افزایش تولیدکنندگان محتوا، معاملات بیشتر و دلار‌های تبلیغاتی بیشتر پیش می‌رود که این امر می‌تواند پیامد‌های اجتماعی ناخواسته‌ای داشته باشد.

او گفت که این موضوع، «انرژی اصلی اینستاگرام را روی افرادی متمرکز کرده که زندگی‌های به‌ظاهر شگفت‌انگیزی دارند، شیک‌ترین کار‌ها را انجام می‌دهند، بهترین به نظر می‌رسند و شیک‌ترین لباس‌ها را می‌پوشند». به عقیده او، این امر «پویایی وحشتناکی» ایجاد می‌کند که در آن کاربران اینستاگرام تصور می‌کنند نما‌هایی که در برنامه می‌بینند، زندگی واقعی مردم است.

او حتی در فید شخصی خودش نیز به این تغییرات اینستاگرام برخورده است. به گفته سیستروم، او دوستانی دارد که قبلاً تصاویر زندگی روزمره خود را آپلود می‌کردند و اکنون فقط تبلیغات منتشر می‌کنند. سیستروم گفت: «از نظر من، این اینستاگرام همان اینستاگرامی نیست که ما شروع کردیم».

در نهایت، او از برنامه BeReal به عنوان یک جایگزین مناسب نام برد که در آن کاربران می‌توانند خودشان باشند و لحظات واقعی خودشان را با دیگران به اشتراک بگذارند.

سیستروم نظرات خود درباره اینستاگرام را تقریباً پنج سال پس از ترک این شرکت در سال ۲۰۱۸ بیان کرده است. او به دلیل تنش با مارک زاکربرک، مدیرعامل فیسبوک، این شرکت را ترک کرده بود و در سال ۲۰۱۲ آن را به قیمت یک میلیارد دلار به متا (فیسبوک آن زمان) فروخت. اکنون سیستروم یکی از بنیانگذاران Artifact است، یک اپلیکیشن خبری مبتنی بر هوش مصنوعی که در ابتدای سال میلادی راه‌اندازی شد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵ بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵
مسعود پزشکیان در جلسه علنی عصر امروز (سه‌شنبه) مجلس شورای اسلامی لایحه بودجه ۱۴۰۵ را تقدیم محمدباقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی کرد.
ببینید: سوپر گل امیرحسین حسین زاده به الدحیل ببینید: سوپر گل امیرحسین حسین زاده به الدحیل
در واپسین دقایق بازی سوپرگل انفرادی امیرحسین حسین‌زاده به ثمر رسید. بازگشت دراماتیک تراکتور، حسین زاده با چند دریبل و سپس شوت سرکش توپ را وارد دروازه الدحیل کرد تا تراکتور صاحب ۳ امتیاز حساس این بازی شود و صعودش به مرحله حذفی لیگ نخبگان را قطعی کند
فوری: دلشان با تیم نبود، از لیست استقلال خط خوردند فوری: دلشان با تیم نبود، از لیست استقلال خط خوردند
ریکاردو ساپینتو تصمیم گرفت تا برای دیدار حساس برابر المحرق دو بازیکن کلیدی خود را به بحرین نبرد
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
طرح مطالعاتی رئیس قوه قضاییه برای بررسی امکان سپردن قضاوت به خانم‌ها طرح مطالعاتی رئیس قوه قضاییه برای بررسی امکان سپردن قضاوت به خانم‌ها
رئیس قوه قضاییه: دستگاه قضایی در عرصه مقابله با فساد و مفسد، به هیچ وجه گزینشی و تبعیض‌آمیز برخورد نمی‌کند، ما در قوه قضاییه متمرکز و معطوف بر انسداد زمینه‌ها، بسترهاو گلوگاه‌های فساد شده‌ایم.
اسکوچی، کی‌روش جدید! اسکوچی، کی‌روش جدید!
سرمربی سابق تیم ملی ایران در فصل ۰۵-۱۴۰۴ فوتبال ایران چهره‌ای جنجالی از خودش نشان داده است که قبلاً از او ندیده بودیم.
برگزیده
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
صفحه خبر بالای تصاویر