کد خبر: ۱۳۶۴۸
تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۴۰۱ - ۲۰:۴۷

اونس طلا، بازار سکه و طلا داخلی را چرخاند

​درپی تحولات بازار جهانی طلا و نوسان ۶۷ دلاری اونس طلا طی یک هفته اخیر، بازار سکه و طلا در داخل نیز تحت تاثیر قرار گرفت؛ بگونه‌ای اثر غالباً کاهشی نرخ ارز در داخل در این مدت را کمرنگ کرد.
اونس طلا، بازار سکه و طلا داخلی را چرخاند

اونس طلا، بازار سکه و طلا داخلی را چرخاند

مخاطب۲۴ :‌ درپی تحولات بازار جهانی طلا و نوسان ۶۷ دلاری اونس طلا طی یک هفته اخیر، بازار سکه و طلا در داخل نیز تحت تاثیر قرار گرفت؛ بگونه‌ای اثر غالباً کاهشی نرخ ارز در داخل در این مدت را کمرنگ کرد و موجب شد بازار سکه و طلا هفته‌ی خودرا با افزایش نسبی قیمت‌ها نسبت به ابتدای هفته به پایان برساند.

همزمان باصعود بهای اونس جهانی طلا در بازار‌های جهانی، قیمت طلا و سکه هم در بازار یک هفته اخیر داخلی، روندی افزایشی داشت. هر اونس طلا در یک هفته گذشته ۶۷ دلار رشد یافت و به کانال ۱۹۰۰ دلار صعود کرد.

این در حالیست که روز‌های نخست هفته، نرخ ارز نیز نوسان کاهشی را دنبال می‌کرد، اما این روند متوقف شد؛ براین اساس بازار سکه و طلا نیز بی‌تاثیر از افزایش قیمت طلا در بازار‌های جهانی نبود و همین موضوع سبب شد، بازار داخلی سکه و طلا که مسیر کاهشی خوبی را در پیش گرفته بود، دور بزند و هفته را افزایشی نسبت به ابتدای هفته به پایان برساند.

طبق اعلام اتحادیه طلا و جواهر تهران به ایسنا، در هفته‌ای که گذشت، هر مثقال طلای ۱۷ عیار یک میلیون و ۲۸۰ هزار تومان و هر گرم طلای ۱۸ عیار ۲۹۶ هزار تومان نسبت به ابتدای هفته رشد یافت.

در آخر معاملات روز گذشته (پنجشنبه)، هر مثقال طلای ۱۷ عیار ۱۰ میلیون و ۱۳۰ هزار تومان و هر گرم طلای ۱۸ عیار دو میلیون و ۳۳۸ هزار تومان دادوستد شد.

سکه طرح جدید با رشد پنج میلیون و ۱۰۰ هزار تومانی نسبت به ابتدای هفته به ۲۸ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان و سکه طرح قدیم با افزایش پنج میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی به ۲۶ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان رسید.

در آخرین معاملات پایانی هفته، هر قطعه نیم سکه ۱۷ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان، ربع سکه ۱۰ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان و سکه‌هیا گرمی شش میلیون تومان تعیین قیمت شدند که به‌ترتیب نیم سکه دو میلیون و ۹۰۰ هزار تومان، ربع سکه یک میلیون و ۶۰۰ هزار تومان و سکه گرمی نیز ۸۰۰ هزار تومان در این هفته بها را تجربه کرده‌اند.

براساس اخرین معاملات روز پنجشنبه، در حال حاضر حباب سکه در حدود پنج میلیون و ۸۵۰ هزار تومان قرار دارد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
بازیکنان سرباز ایران چه کسانی هستند؟ بازیکنان سرباز ایران چه کسانی هستند؟
با پایان لیگ برتر و آغاز گمانه‌زنی‌ها درباره مقصد فصل آینده ستاره‌های فوتبال ایران، یک عامل مهم و تعیین‌کننده در سایه باقی مانده که حالا توجه بیشتری را به خود جلب کرده است: مشمول بودن حدود ۲۰ بازیکن شاخص فوتبال ایران برای خدمت سربازی.
چرا تزریق واکسنی که در دستور وزارت بهداشت نیست مهم شده است؟ چرا تزریق واکسنی که در دستور وزارت بهداشت نیست مهم شده است؟
اوایل دهه ۸۰ شمسی، رسانه و صدا و سیما به یکباره به سمت اطلاع‌رسانی درباره ویروس اچ‌آی‌وی و ایدز رفت، آن زمان ابتلا به این ویروس یک گناه نابخشوده بود، حالا که بیش از ۲۰ سال از آن روز‌ها می‌گذرد، رسانه و جامعه دست روی یک ویروس دیگر گذاشته است که کمی شبیه به ویروس اچ‌آی‌وی است، تابو‌ها درباره این ویروس هم وجود دارد و یکی از راه‌های ابتلایش هم با ویروس اچ‌آی‌وی مشترک است
رامینا ترابی ایرانی که جشنواره کن را به هم ریخت کیست؟ رامینا ترابی ایرانی که جشنواره کن را به هم ریخت کیست؟
امسال که حضور یک چهره ایرانی با لباسی خاص، حاوی نماد‌هایی از هویت تاریخی کشور، موجی از واکنش‌ها را در فضای رسانه‌ای و اجتماعی به راه انداخت
نماینده مدرک رو می‌کند و خانم وزیر قبول ندارد! کیش با پول بیت المال؟ نماینده مدرک رو می‌کند و خانم وزیر قبول ندارد! کیش با پول بیت المال؟
کار ثابتی در افشای این سند، ستودنی و مصداقی از عمل به وظایف نمایندگی است.
عکسی زیرخاکی از بازیگر خانم ساعت خوش! عکسی زیرخاکی از بازیگر خانم ساعت خوش!
نعیمه نظام دوست فاطمه هاشمی و معصومه کریمی، روز‌های تصویربرداری مجموعه تلویزیونی «ساعت خوش».
طرز تهیه دسر بیسکوییت طالبی سه سوته! طرز تهیه دسر بیسکوییت طالبی سه سوته!
دسر بیسکوییت و طالبی نوعی دسر بسیار خوشمزه و خنک تابستانی است که می‌توانید به راحتی آن را در منزل تهیه کنید.
ماجرا‌های ایتالیایی‌ها و طارمی! ماجرا‌های ایتالیایی‌ها و طارمی!
منطقه امن مهدی طارمی در اردوگاه اینتر از زبان تیز رسانه‌های ایتالیا ۳ بازی بیشتر طول نکشید تا شاهد ضدحمله ۳ رسانه ایتالیایی به مهاجم ایرانی باشیم.
برگزیده
نرخ ارز کالا‌های اساسی به ۲۸۵۰۰ تومان برگشت نرخ ارز کالا‌های اساسی به ۲۸۵۰۰ تومان برگشت
معاون وزیر جهاد‌کشاورزی اعلام کرد که نرخ ارز کالا‌های اساسی به ۲۸،۵۰۰ تومان بازگشته است.
ایران رتبه سوم عدم ایمنی کارگران ایران رتبه سوم عدم ایمنی کارگران
هر سال هزاران خانواده ایرانی با خاک‌سپاری عزیزانی که برای تأمین معاش به معادن، کارگاه‌ها و کارخانه‌های ناامن پا گذاشته‌اند داغدار می‌شوند، اما حوادث تلخ انسانی همچنان در حاشیه اولویت‌های ملی گم می‌شوند. در این گفت‌و‌گو امیر خراسانی، جامعه‌شناس با ارائه وضعیت و شرایط کارگران به ریشه‌های این بی‌توجهی می‌پردازد.
پنبه، طلای سفید با سیاست های سیاه پنبه، طلای سفید با سیاست های سیاه
مزارع گلستان سال‌هاست که رویای کشت مجدد پنبه را به فراموشی سپرده‌اند؛ محصولی که بیش از ۱۰۰ سال پای ثابت اقتصاد خطه گلستان بود و به ناگاه در اواخر دهه ۷۰ به دلیل صدور مجوز‌های واردات الیاف و پنبه، فقدان حمایت‌های دولتی و نبود خرید تضمینی، رفته‌رفته در مزارع گلستان کم‌رنگ شد و جای بوته‌های سفیدرنگ چشم‌نواز پنبه را شالی، کلزا و گندم پر کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر