کد خبر: ۱۳۶۴۴
تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۴۰۱ - ۲۰:۰۸

وضعیت جاده‌های کشور

شیرانی گفت: مقایسه دو روز اول طرح نوروزی سال ۱۴۰۲ با مدت مشابه در سال‌های ۱۴۰۱، ۱۴۰۰، ۱۳۹۹ و ۱۳۹۸ حاکی از آن است که سفرها در این دو روز به ترتیب ۱۷، ۴۲، ۱۱۲ و ۴۰ درصد افزایش داشته است.
وضعیت جاده‌های کشور

وضعیت جاده‌های کشور

مخاطب۲۴ : رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا آخرین وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌های کشور را تشریح کرد.

سرهنگ احمد شیرانی درباره آخرین وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌های کشور گفت: گزارش‌های دریافتی از مراکز کنترل ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا در سراسر کشور حاکی از آن است که در حال حاضر ترافیک در مسیر جنوب به شمال محور چالوس در محدوده‌های پل زنگوله، سیاه بیشه و هزارچم نیمه سنگین است. همچنین تردد در سراسر این مسیر نیز پرحجم گزارش شده است.

وی با بیان اینکه حجم تردد در محور‌های مواصلاتی منتهی به شهر‌های مسافرپذیر افزایش یافته است، گفت: در آزادراه کرج - قزوین محدوده بهشت سکینه، آزادراه قزوین - کرج حدفاصل گلشهر تا مهرشهر و حدفاصل مهرویلا تا پل کلاک، محور شهریار - تهران در محدوده شهرقدس و معابر منتهی به بهشت زهرا (س) در تهران هم ترافیک نیمه سنگین و پرحجم گزارش شده است.

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا درباره آمار تردد در جاده‌های کشور نیز گفت: طی شبانه‌روز گذشته میزان تردد در جاده‌های کشور ۵.۷ درصد افزایش داشته است و ساعات اوج تردد نیز بین ساعات ۱۷ تا ۱۸ بوده و کمترین تردد نیز در ساعت سه تا چهار بامداد انجام شده است. پرترددترین محور‌های مواصلاتی هم در شبانه‌روز گذشته به ترتیب آزادراه کرج - قزوین، آزادراه تهران - کرج، آزادراه کرج - تهران، آزادراه قزوین - کرج، محور قرچک - ری، آزادراه قم - تهران، آزادراه ساوه - تهران، آزادراه تهران - قم، محور شهریار - کرج و آزادراه تهران - ساوه بوده است.

شیرانی به آمار سفر‌های بین استانی طی دو روز اول اجرای طرح نوروزی پلیس راهور در جاده‌ها هم اشاره کرد و گفت: مقایسه دو روز اول طرح نوروزی سال ۱۴۰۲ با مدت مشابه در سال‌های ۱۴۰۱، ۱۴۰۰، ۱۳۹۹ و ۱۳۹۸ حاکی از آن است که سفر‌ها در این دو روز به ترتیب ۱۷، ۴۲، ۱۱۲ و ۴۰ درصد افزایش داشته است.

وی درباره وضعیت جوی جاده‌های کشور نیز گفت: گزارش‌ها حاکی از بارش برف و باران در برخی از محور‌های استان زنجان است. همچنین در برخی از محور‌های استان‌های آذربایجان شرقی و اردبیل هم بارش باران گزارش شده است. لازم است رانندگان در این شرایط حتما فاصله طولی مناسب را رعایت کرده و با سرعت مطمئنه رانندگی کنند.

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا با اعلام شماره ۱۲۰ از رانندگان و مسافران خواست که پیش از شروع سفر حتما با این شماره تماس بگیرند و با اطلاع از آخرین وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌ها و نیز محور‌های دارای انسداد و محدودیت ترافیکی، مناسب‌ترین زمان و مسیر را برای انجام سفر‌های خود انتخاب کنند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
پهپاد‌های نظامی تا چه مدت می‌توانند بدون فرود در آسمان بمانند؟ پهپاد‌های نظامی تا چه مدت می‌توانند بدون فرود در آسمان بمانند؟
‌می‌خواهید بدانید پهپاد‌های نظامی تا چه مدت می‌توانند در آسمان بمانند؟ در این مقاله به رکورد‌های شگفت‌انگیز و عوامل کلیدی در مداومت پروازی آنها می‌پردازیم.
شما به چه چیز فوبیا دارید؟ شما به چه چیز فوبیا دارید؟
آیا می‌دانستید فوبیا‌ها می‌توانند ریشه‌های عمیق و پیچیده‌ای در روان انسان داشته باشند؟ در اینجا با تعدادی از رایج‌ترین فوبیا‌های بشر آشنا شوید.
علی لاریجانی: آمریکا ایران را مجبور به تولید بمب اتمی نکند علی لاریجانی: آمریکا ایران را مجبور به تولید بمب اتمی نکند
علی لاریجانی: اگر آمریکا یا اسرائیل به بهانه هسته‌ای ایران را بمباران کنند، ایران مجبور خواهد شد به سمت تولید بمب اتم برود
دیدار سید هادی خامنه‌ای با مهدی کروبی دیدار سید هادی خامنه‌ای با مهدی کروبی
حجت الاسلام و المسلمین سید هادی خامنه‌ای با حجت الاسلام و المسلمین مهدی کروبی دیدار و گفت‌و‌گو کرد
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا هم ایران را تهدید کرد سخنگوی وزارت خارجه آمریکا هم ایران را تهدید کرد
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا از گزینه‌های بسیار بد ترامپ علیه ایران گفت
ارتش: دشمنان در صورت تعرض پاسخ پشیمان کننده دریافت می‌کنند ارتش: دشمنان در صورت تعرض پاسخ پشیمان کننده دریافت می‌کنند
ارتش جمهوری اسلامی در بیانیه‌ای به مناسبت روز ۱۲ فروردین اعلام کرد: اگر دشمنان دچار خطای راهبردی شده و تعرضی نسبت به سرزمین ایران اسلامی کنند، پاسخ سخت و پشیمان کننده دریافت خواهند کرد.
مرگ خواننده مشهور ترکیه هنگام اجرا مرگ خواننده مشهور ترکیه هنگام اجرا
ولکان کوناک، خواننده مشهور ترکیه هنگام اجرای کنسرت در جمهوری تُرک قبرس شمالی درگذشت.
برگزیده
پهپاد‌های نظامی تا چه مدت می‌توانند بدون فرود در آسمان بمانند؟ پهپاد‌های نظامی تا چه مدت می‌توانند بدون فرود در آسمان بمانند؟
‌می‌خواهید بدانید پهپاد‌های نظامی تا چه مدت می‌توانند در آسمان بمانند؟ در این مقاله به رکورد‌های شگفت‌انگیز و عوامل کلیدی در مداومت پروازی آنها می‌پردازیم.
شما به چه چیز فوبیا دارید؟ شما به چه چیز فوبیا دارید؟
آیا می‌دانستید فوبیا‌ها می‌توانند ریشه‌های عمیق و پیچیده‌ای در روان انسان داشته باشند؟ در اینجا با تعدادی از رایج‌ترین فوبیا‌های بشر آشنا شوید.
ایلان ماسک: مریخ بخشی از آمریکا خواهد بود ایلان ماسک: مریخ بخشی از آمریکا خواهد بود
ایلان ماسک، رئیس اداره بهره‌وری دولت دونالد ترامپ گفت: «شاید به مریخ بروم ولی آن هم بخشی از خاک آمریکا خواهد بود.»
صفحه خبر بالای تصاویر