کد خبر: ۱۳۵۹۰
تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۸:۴۶

افزایش قیمت بلیت هواپیما به سال ۱۴۰۲ موکول شد

به گفته معاون حمل‌ونقل وزیر راه و شهرسازی، اگرچه قیمت‌ بلیت هواپیما در نوروز افزایش نمی‌یابد، اما پس از عید، افزایش قیمت برای سال ۱۴۰۲ در شورای ترابری بررسی می‌شود.
افزایش قیمت بلیت هواپیما به سال ۱۴۰۲ موکول شد

افزایش قیمت بلیت هواپیما به سال ۱۴۰۲ موکول شد

مخاطب۲۴ :‌ به گفته معاون حمل‌ونقل وزیر راه و شهرسازی، اگرچه قیمت بلیت هواپیما در نوروز افزایش نمی‌یابد، اما پس از عید، افزایش قیمت برای سال ۱۴۰۲ در شورای ترابری بررسی می‌شود.

موضوع افزایش قیمت بلیت هواپیما در ماه‌های گذشته خبرساز شد؛ از طرفی با قرار گرفتن در آستانه تعطیلات نوروزی نیز مسائل مربوط به سفر‌های مردمی هم افزایش یافته و از آنجایی که یکی از روش‌های حمل‌ونقل، سفر‌های هوایی است و البته در این مدت، شرکت‌های هواپیمایی نتوانستند به مقصود خود برای افزایش رسمی قیمت بلیت برسند، هرچند که در مواردی به صورت غیررسمی شاهد افزایش قیمت بودیم که این موضوع به واکنش سازمان هواپیمایی کشوری و دادستانی نیز منجر شد.

در این راستا شهریار افندی‌زاده -معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی- روز گذشته درباره سفر‌های مردمی با هواپیما اظهار کرد: در حمل‌ونقل هوایی نیز دو میلیون و ۳۰۰ نفر در مسیر داخلی و خارجی سفر داشتند که امسال تلاش می‌شود این ظرفیت حفظ شود.

از آذر ۱۴۰۰ قیمت بلیت هواپیما افزایش نیافته است

وی همچنین درباره افزایش قیمت بلیت هواپیما توضیح داد: قیمت‌ها باید براساس مصوبات باشد. از آذر ۱۴۰۰ قیمت بلیت هواپیما افزایش نیافته است و این افزایش از سوی سایت‌های مجهول بوده و قرار شده از طریق قوه قضاییه پیگیری شود.

معاون وزارت راه و شهرسازی از مردم درخواست کرد بلیت هواپیما را از مراکز معتبر تهیه کنند و درباره کنترل قیمت بلیت‌ها هواپیمایی، اظهار کرد: شرکت‌های هواپیمایی درخواست افزایش قیمت داده‌اند، اما دولت تصمیم گرفت افزایش قیمت تا پایان امسال اتفاق نیفتد، سقف قیمت امسال نباید افزایش یابد، اما برای کنترل قیمت بلیت‌هایی با سقف بیشتر، ستادی با حضور رییس سازمان تعزیرات و نماینده دادستانی تشکیل شده و بررسی تحلیلی انجام شده که نتیجه آن شناسایی سایت‌های نامعتبر بوده است.

۷ مسیر از فهرست پرواز‌های چارتری خارج شد

افندی‌زاده ادامه داد: علاوه بر این در برخی سایت‌ها، بلیت با هتل فروخته می‌شد که قیمت‌ها را افزایش داده بود و قرار شد در این سایت‌ها نیز بلیت و هتل مجزا فروخته شود و هفت مسیر از چارتر خارج شود. ستادی به این منظور در فرودگاه‌ها مستقر است و هرگونه خلافی را به صورت شاکی به سازمان هواپیمایی و تعزیرات اعلام کنند.

وی خاطرنشان کرد: اگرچه قیمت‌ها در نوروز افزایش نمی‌یابد، اما پس از عید، افزایش قیمت بلیت هواپیما برای سال ۱۴۰۲ در شورای ترابری بررسی می‌شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی درباره یادآوری برخی خبرنگاران درباره این‌که اگرچه تاکید بر این است که قیمت‌ها از آذرماه ۱۴۰۰ ثابت مانده، اما بررسی میدانی بیانگر افزایش تا ۲۰۰ درصد و تغییر قیمت‌ها در مقاطع مختلف بوده است، بار دیگر این پاسخ را تکرار کرد که سقف قیمت از آذرماه ۱۴۰۰ تغییر نکرده، اما این نکته را اضافه کرد که در بهمن‌ماه ۱۴۰۰ حدود ۹ درصد مالیات بر ارزش افزوده به قیمت‌ها اضافه شده است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
ترکیه هم به ایران خنجر زد ترکیه هم به ایران خنجر زد
همزمان با بازگشت تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران، دولت ترکیه اعلام کرد اموال و دارایی‌های ۲۰ فرد و ۱۸ نهاد ایرانی از جمله سازمان انرژی اتمی و بانک سپه را مسدود کرده است.
برگزیده
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
فرهنگستان تصویب کرد، نامیاد معادل فارسی منشن + ویدئو فرهنگستان تصویب کرد، نامیاد معادل فارسی منشن + ویدئو
فرهنگستان زبان و ادب فارسی واژه «نامیاد» را به‌عنوان معادل فارسی «mention» تصویب کرد
به مناسبت روز جهانی بدون خودرو به مناسبت روز جهانی بدون خودرو
باید بسیار خوش‌خیال بود تا بپنداریم که شعارهایی همچون روز جهانی بدون خودرو در روند برنامه‌ریزی و مطالبه‌های شهروندی ما جای بگیرد. اگر چه برای رسالت و اهداف بزرگ باید تلاش نمود.
صفحه خبر بالای تصاویر