کد خبر: ۱۳۵۷۵
تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۷:۳۸

ارائه خدمات نوین بیمه جزو اولویت‌های شرکت بیمه پوشش تعاون قرار گیرد

مدیر عامل بانک توسعه تعاون در جلسه مجمع سالیانه شرکت بیمه پوشش تعاون، برارائه خدمات متنوع و نوین بیمه‌ای تاکیدکرد.
ارائه خدمات نوین بیمه جزو اولویت‌های شرکت بیمه پوشش تعاون قرار گیرد

ارائه خدمات نوین بیمه جزو اولویت‌های شرکت بیمه پوشش تعاون قرار گیرد

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون؛با حضور محمد شیخ حسینی، مدیر عامل بانک توسعه تعاون و سایر اعضا هیات مدیره مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت بیمه پوشش تعاون منتهی به سال مالی ۱۴۰۱ در محل ساختمان این بانک برگزار شد.
در این جلسه مدیر عامل بانک توسعه تعاون فعالیت شرکت را مثبت ارزیابی کرد و گفت: گزارش حسابرس مستقل طی دوره یک ساله مالی اخیر نیز حاکی از وضعیت مطلوب حسابرسی و صورت‌های مالی شرکت دارد.
وی افزود: شرکت کارگزاری رسمی بیمه مستقیم بر خط پوشش تعاون به عنوان شخصیت حقوقی مستقل می‌تواند ماموریت‌های متنوعی را بر عهده داشته و انتظار می‌رود بتواند با اتخاذ راهبرد‌های عملیاتی و ارائه خدمات نوین بازار صنعت بیمه و همچنین با بهره مندی از ظرفیت‌های بخش تعاون در ارائه خدمات متنوع و به روز نقش موثری ایفا نماید تا شاهد جایگاه مناسب این شرکت در صنعت بیمه باشیم.
در ادامه سید باقر فتاحی رئیس هیات مدیره بانک توسعه تعاون گفت: شرکت بیمه پوشش تعاون به عنوان یکی از شرکت‌های تابعه بانک می‌تواند نقش موثرتری در ارائه خدمات به مشتریان این بانک داشته باشد و بسیاری از پوشش‌های بیمه‌ای تسهیلات گیرندگان، سپرده گذاران، متقاضیان و جامعه تعاون را تامین کند که این امر موجب اطمینان از بابت پوشش دهی کامل بیمه‌ای، اصالت و کفایت بیمه نامه‌ها و کاهش ریسک ذینفعان و دست اندرکاران بانک می‌شود.
در ادامه محمد جعفر ایرانی عضو هیات مدیره بانک توسعه تعاون افزود: با وجود ظرفیت‌هایی موجود در بیمه پوشش تعاون، باید به بازار‌های جدید نیز اندیشید تا بتوان حضور موثرتری در بازار و ارائه خدمات به اتحادیه‌ها و شرکت‌های تعاونی که به عنوان مهمترین اجزای جامعه هدف هستند، سهم بسزائی در صنعت بیمه ایفا نمود.
گفتنی است در ابتدای این جلسه نجفی رئیس هایت مدیره و ریاحی مدیر عامل شرکت کارگزاری رسمی بیمه مستقیم بر خط پوشش تعاون گزارشی از فعالیت‌های این شرکت در بخش‌های زیر بنایی و امور فنی و همچنین صورت‌های مالی منتهی به سال ۱۴۰۱ ارائه کردند. در انتهای جلسه محمد ذوالفقاری معاون مدیرعامل در امور مالی و پشتیبانی، حسن شریفی معاون مدیرعامل در امور عملیات بانکی، سید حسن حسینی مطلق سرپرست دفتر مرکزی حراست، رسول ارجمند مدیر امور سرمایه انسانی، رامین نجمی رییس اداره کل سرمایه گذاری نیز به بیان مطالب تخصصی در حوزه عملکرد شرکت و برنامه‌های پیش رو پرداختند.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
روسیه برای آمریکا خط و نشان کشید روسیه برای آمریکا خط و نشان کشید
وزیر خارجه روسیه اعلام کرد مسکو در هیچ شرایطی با واشنگتن علیه پکن ائتلاف نخواهد کرد و استقلال راهبردی خود در روابط با چین را حفظ می‌کند.
چین از نسل جدید تانک بدون سرنشین خود رو نمایی کرد چین از نسل جدید تانک بدون سرنشین خود رو نمایی کرد
ارتش چین با رونمایی از تانک «تایپ ۱۰۰» که مجهز به برجک بدون سرنشین و حفاظت فعال ۳۶۰ درجه است، تعریف جدیدی از جنگ‌های زرهی ارائه کرد.
ماجرای قتل جوان ۲۷ ساله در شرق تهران ماجرای قتل جوان ۲۷ ساله در شرق تهران
جوان ۲۷ ساله‌ای در شرق تهران در جریان اختلاف عاشقانه مقابل مغازه‌ای با ضربه چاقو به گردن کشته شد؛ مظنون اصلی یک پسر ۱۸ ساله دستگیر شد.
اعتراف شوکه‌کننده پدر به قتل دختر ۲۹ ساله در مشهد اعتراف شوکه‌کننده پدر به قتل دختر ۲۹ ساله در مشهد
پدر دختری ۲۹ ساله در مشهد در اعترافات خود گفت پس از درگیری لفظی، با ضربه‌ای به دخترش باعث مرگ او شد و جسد را مثله و در بیابان رها کرد.
زلنسکی: دیدار با ترامپ می‌تواند جنگ را پایان دهد زلنسکی: دیدار با ترامپ می‌تواند جنگ را پایان دهد
رئیس‌جمهور اوکراین اعلام کرد دیدار آتی او با دونالد ترامپ می‌تواند مسیر پایان جنگ با روسیه را هموار کند و دستور کار این نشست شامل مسائل نظامی و اقتصادی است.
پزشکیان در اصفهان: ما روی طلا خوابیده‌ایم اما گرسنه‌ایم+ فیلم پزشکیان در اصفهان: ما روی طلا خوابیده‌ایم اما گرسنه‌ایم+ فیلم
رئیس‌جمهور با هدف افتتاح چند رویداد ملی و بین‌المللی وارد اصفهان شد و در جمع مدیران آموزش و پرورش کشور بر اصلاح مدیریتی، خودباوری و عمل‌گرایی تأکید کرد.
میانگین سنی تیم ملی ایران بالاتر از پیرترین تیم جام جهانی ۲۰۲۲! میانگین سنی تیم ملی ایران بالاتر از پیرترین تیم جام جهانی ۲۰۲۲!
میانگین سنی تیم ملی ایران در وضعیت نگران‌کننده در آستانه جام جهانی ۲۰۲۶ قرار گرفته است؛ وضعیتی که زنگ خطر را برای تکرار سناریوی تلخ جام جهانی گذشته به صدا درآورده است
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر