کد خبر: ۱۳۵۷۲
تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۶:۴۶

قانون معافیت واردات مواد اولیه دارویی، شیرخشک و تجهیزات پزشکی از پرداخت مالیات بر ارزش افزوده، به شعب پست بانک ایران ابلاغ شد

اداره کل اعتبارات و بین الملل پست بانک ایران، قانون معافیت واردات مواد اولیه دارویی، شیرخشک و تجهیزات پزشکی از پرداخت مالیات بر ارزش افزوده مصوب مجلس شورای اسلامی را به شعب بانک در سراسر کشور ابلاغ کرد.
قانون معافیت واردات مواد اولیه دارویی، شیرخشک و تجهیزات پزشکی از پرداخت مالیات بر ارزش افزوده، به شعب پست بانک ایران ابلاغ شد

قانون معافیت واردات مواد اولیه دارویی، شیرخشک و تجهیزات پزشکی از پرداخت مالیات بر ارزش افزوده، به شعب پست بانک ایران ابلاغ شد

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از حوزه مقاومت بسیج پست بانک ایران :بر اساس نامه ۱۹۶۰۹۸ مورخ ۱۴۰۱/۱۰/۲۱ رئیس جمهوری، «قانون معافیت واردات مواد اولیه دارویی، شیرخشک و تجهیزات پزشکی از پرداخت مالیات بر ارزش افزوده» که در جلسه علنی یکهزار و چهارصد و یک مجلس شورای اسلامی تصویب رسیده است، پس از تایید شورای نگهبان، برای اجرا، به وزارتخانه‌های بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، امور اقتصادی و دارایی و صنعت، معدن و تجارت ابلاغ شد.
بر اساس این قانون، واردات مواد اولیه دارویی، شیرخشک اطفال، مواد مصرفی در حوزه پزشکی و توانبخشی شامل لوازم کار، مواد اولیه و قطعات ساخت و یدکی تجهیزات که فاقد مشابه تولید داخل باشند، با مجوز وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و تایید وزارت صنعت، معدن و تجارت از سال ۱۴۰۱ در مبادی گمرکی از پرداخت مالیات و عوارض ارزش افزوده معاف است.

 
برچسب ها: پست بانک ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
رئیس‌جمهور لبنان: هیچ گزینه‌ای جز مذاکره با اسرائیل نداریم رئیس‌جمهور لبنان: هیچ گزینه‌ای جز مذاکره با اسرائیل نداریم
در حالی که تل‌آویو و واشنگتن بر آغاز گفت‌وگوی مستقیم با بیروت اصرار دارند، ژوزف عون، رئیس‌جمهور لبنان، اعلام کرد که کشورش برای پایان دادن به بحران کنونی، چاره‌ای جز مذاکره ندارد.
نیکزاد: اختلاف ایران و آمریکا بنیادین است و حل نخواهد شد نیکزاد: اختلاف ایران و آمریکا بنیادین است و حل نخواهد شد
علی نیکزاد، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، با تأکید بر اینکه اختلاف میان ایران و آمریکا ریشه‌ای و مبنایی است، گفت تسخیر لانه جاسوسی اقدامی انقلابی در برابر سال‌ها ظلم و تحقیر ملت ایران از سوی استکبار جهانی بود.
یاسر آسانی ترکاند! یاسر آسانی ترکاند!
یاسر آسانی، بازیکن محبوب تیم فوتبال استقلال، با انتشار یک استوری برای هواداران پرسپولیس کری خواند.
ارزش موی گندیده‌ی ظریف از کل روسیه و پوتین بیشتر است ارزش موی گندیده‌ی ظریف از کل روسیه و پوتین بیشتر است
برجام درخشان‌ترین دستاورد دیپلماسی ایران بود که کشور را از فصل هفتم منشور سازمان ملل خارج کرد و زمینه‌ساز رشد اقتصادی شد، اما امروز همان مخالفان احیای آن با تکرار مسیر بابک زنجانی، کشور را دوباره گرفتار تحریم و فساد کرده‌اند؛ درحالی‌که چهره‌هایی، چون ظریف همچنان نماد سرمایه ملی و دیپلماسی عقلانی ایران‌اند.
جدال با ماتادورها برای ایران یک میلیون دلاری آب می خورد جدال با ماتادورها برای ایران یک میلیون دلاری آب می خورد
تیم ملی فوتبال ایران در فیفا دی ۱۴۰۵ احتمالاً در دیداری تدارکاتی با اسپانیا، قهرمان جهان، روبه‌رو می‌شود؛ گامی مهم در مسیر آماده‌سازی جام جهانی ۲۰۲۶
طوفان تغییرات به افشین رسید طوفان تغییرات به افشین رسید
پس از تغییر و تحولات اخیر پرسپولیس، چند روزی است که بحث جدایی افشین پیروانی از سمت سرپرستی و جایگزینی او با یکی از پیشکسوتان پرسپولیس مطرح شده است.
سید جلال اولین دستیار ایرانی اوسمار سید جلال اولین دستیار ایرانی اوسمار
اوسمار ویرا، سرمربی برزیلی سرخ‌پوشان، از مدیران باشگاه خواسته تا سید جلال حسینی، کاپیتان و اسطوره سابق پرسپولیس، دوباره به جمع اعضای کادر فنی پرسپولیس برگردد.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر