کد خبر: ۱۳۵۶
تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۸:۰۹
امشب

آسمان میزبان ماه برفی می‌شود

اگر از علاقه‌مندان به پدیده‌های نجومی هستید می‌توانید امشب، ۱۸ بهمن چهارمین ابرماه درخشان سال میلادی جاری را مشاهده کنید.
آسمان میزبان ماه برفی می‌شود ، اگر از علاقه‌مندان به پدیده‌های نجومی هستید می‌توانید امشب، ۱۸ بهمن چهارمین ابرماه درخشان سال میلادی جاری را مشاهده کنید.

به گزارش  تابناک به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، کارشناسان اعلام کرده‌اند در شب ۷ فوریه (۱۸ بهمن) سال میلادی جاری علاقه‌مندان به رویداد‌های نجومی می‌توانند به مشاهده چهارمین ابرماه سال بپردازند که با نام ماه برفی شناخته می‌شود.

دلیل نام گذاری این ابرماه به نام ماه برفی به گذشته‌های دور تعلق دارد که کشاورزان و ساکنان بومی قاره آمریکا و اروپا ماه‌ها را بنا به ویژگی‌های فصلی نام گذاری می‌کردند.

ماه برفی به دلیل تقارن با ماه فوریه بود که ریزش فراوان برف در آن وجود دارد. از جمله دیگر نام‌های باستانی برای ابرماه فوریه، ماه گرسنگی Hunger Moon را می‌توان نام برد، زیرا در زمان‌های قدیم به دلیل برف و بوران امکان کشاورزی وجود نداشت و منابع خوراکی بسیار کمی در اختیار انسان‌های باستانی قرار داشت.

بهترین زمان برای مشاهده ماه برفی شب شنبه ۸ فوریه است. رویداد ماه کامل از شب جمعه تا صبح دوشنبه در آسمان قابل مشاهده است.
پدیده ابماه زمانی روی می‌دهد که ماه در مدار خود در نزدیک‌ترین فاصله به کره زمین قرار داشته باشد. این حالت سبب می‌شود تا ماه بسیار بزرگ‌تر و درخشان‌تر از معمول در آسمان شب مشاهده شود. ماه برفی همچنین نماد شروع سال نوی چینی است که در آن چینی‌ها به برگزاری مراسم سال نو و جشنواره فانوس چینی می‌پردازند.

رویداد ابرماه فرصتی منحصربه فرد برای کارشناسان و عکاسان نجومی است تا به عکاسی و پژوهش درباره کره ماه و سیر حرکتی آن در آسمان شب بپردازند


آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
برنامه کاهش ساعات کاری ادارات اعلام شد برنامه کاهش ساعات کاری ادارات اعلام شد
ساعات کاری دستگاه‌های اجرایی استان هرمزگان از روز شنبه ۲۱ تیرماه یک ساعت کاهش یافت.
جزئیات انفجار در چیتگر جزئیات انفجار در چیتگر
سخنگوی سازمان اورژانس تهران با اشاره به وقوع یک حادثه انفجار حوالی در دریاچه چیتگر، علت وقوع آن را انفجار گاز اعلام کرد.
جزییات واریز مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی جزییات واریز مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی
وزارت کار تعاون و رفاه اجتماعی با رد گمانه‌زنی‌ها، جزئیات واریز کالابرگ الکترونیکی را به‌طور شفاف اعلام کرد.
پدیده لیگ به شباب الاهلی پیوست! پدیده لیگ به شباب الاهلی پیوست!
باشگاه شباب الاهلی امارات توانست ستاره جوان پیکان و تیم امید ایران را جذب کند.
خرید ۷۰ میلیون یورویی القادسیه خرید ۷۰ میلیون یورویی القادسیه
باشگاه القادسیه عربستان با مهاجم تیم ملی فوتبال ایتالیا به توافق رسید و قرارداد امضا کرد. رقم این قرارداد ۷۰ میلیون یورو اعلام شده است.
هشدار؛ لینک فیلم زلزله ۸.۵ ریشتری بانکوک را باز نکنید هشدار؛ لینک فیلم زلزله ۸.۵ ریشتری بانکوک را باز نکنید
لینک فیلمی با عنوان زلزله ۸.۵ ریشتری بانکوک در حال انتشار در گروه‌های مجازی می‌باشد، از بازکردن این لینک خودداری کنید. این لینک یک ویروس باج‌افزار برای دسترسی به برنامه‌های بانکی مردم در تلفن همراه است.
چگونه در هوای آلوده از خود محافظت کنیم؟ چگونه در هوای آلوده از خود محافظت کنیم؟
آلودگی هوا آثار مختلفی روی بدن انسان‌ها دارد؛ اما با برخی اقدامات می‌توان این آثار منفی را کاهش داد.
برگزیده
برنامه کاهش ساعات کاری ادارات اعلام شد برنامه کاهش ساعات کاری ادارات اعلام شد
ساعات کاری دستگاه‌های اجرایی استان هرمزگان از روز شنبه ۲۱ تیرماه یک ساعت کاهش یافت.
دلیل اختلال جی‌پی‌اس در ایران چیست؟ دلیل اختلال جی‌پی‌اس در ایران چیست؟
طی روز‌های گذشته رانندگان و کاربران در ایران و به‌ویژه تهران، برای پیدا کردن مسیر دچار مشکل شده‌اند.
جزئیات انفجار در چیتگر جزئیات انفجار در چیتگر
سخنگوی سازمان اورژانس تهران با اشاره به وقوع یک حادثه انفجار حوالی در دریاچه چیتگر، علت وقوع آن را انفجار گاز اعلام کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر