کد خبر: ۱۳۵۵۰
تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۵
دکتر حیدری سرپرست این بیمارستان با تأکید بر فعال بودن بیمارستان اعلام کرد:

ارائه خدمات درمانی به ۱۵۰ بیمار در بیمارستان شهید املاکی کومله لنگرود در پنج روز

بیمارستان شهید املاکی کومله لنگرود، دومین بیمارستان ملکی تأمین‌اجتماعی در استان گیلان که همزمان با سالروز میلاد با سعادت حضرت، ولی عصر (عج) با حضور استاندار و نماینده، ولی فقیه در استان افتتاح شد، طی پنج روز اخیر به حدود ۱۵۰ بیمار مراجعه‌کننده خدمات ارائه کرده است.
ارائه خدمات درمانی به ۱۵۰ بیمار در بیمارستان شهید املاکی کومله لنگرود در پنج روز

ارائه خدمات درمانی به ۱۵۰ بیمار در بیمارستان شهید املاکی کومله لنگرود در پنج روز

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از سازمان تامین اجتماعی ؛دکتر سیروس حیدری سرپرست بیمارستان شهید املاکی تأمین‌اجتماعی کومله لنگرود، ضمن اعلام حضور پزشکان تخصصی از جمله اطفال، داخلی، ارتوپدی، اورولوژی و پزشک عمومی در این بیمارستان گفت: بعد از افتتاح بیمارستان تا به امروز (دوشنبه ۲۲ اسفند ماه)، در بیمارستان شهید املاکی تأمین‌اجتماعی لنگرود، نزدیک به ۱۵۰ بیمار سرپایی مراجعه و خدمات لازم را دریافت کرده‌اند.

دکتر حیدری اضافه کرد: در واحد آزمایشگاه بیمارستان با اجرای طرح تجمیع با آزمایشگاه درمانگاه رودسر، در این مدت نزدیک به ۶۰۰ مورد آزمایش صورت پذیرفته است.

سرپرست این بیمارستان افزود: داروخانه بیمارستان شهید املاکی نیز از زمان افتتاح تاکنون نزدیک به ۵۰۰ قلم دارو را به بیماران مراجعه‌کننده ارائه کرده است.

بیمارستان شهید املاکی کومله لنگرود یکی از ۷۸ پروژه عمرانی سازمان تأمین اجتماعی است که در ۱۶ اسفند ماه در آیینی با حضور جمعی از مسئولان کشوری و استانی، به صورت متمرکز و در قالب ارتباط برخط با استان‌ها، در ۲۳ استان به بهره برداری رسید یا عملیات عمرانی احداث آن‌ها آغاز شد.

این بیمارستان، دومین بیمارستان ملکی سازمان تأمین‌اجتماعی در استان گیلان است که خدمات درمانی رایگان به حدود ۳۰۰ هزار نفر بیمه شدگان منطقه شرق استان ارائه می‌دهد.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
تحول شگفت انگیز گوگل مپ با هوش مصنوعی جمنای تحول شگفت انگیز گوگل مپ با هوش مصنوعی جمنای
گوگل به‌زودی با ادغام جمنای در گوگل مپس، تجربه مسیریابی را متحول خواهد کرد و قابلیت‌های هوش مصنوعی جدیدی را به این اپلیکیشن محبوب اضافه می‌کند.
سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره
مصوبه حذف سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره، یکی از مهم‌ترین بحث‌های کارگروه بنزینی دولت است و ممکن است این مصوبه، باعث افت خریدوفروش خودروهای صفر کیلومتر در بازار شود.
برخورد شهاب‌سنگ به کدام مناطق زمین محتمل تر است؟ برخورد شهاب‌سنگ به کدام مناطق زمین محتمل تر است؟
دانشمندان در پژوهشی تازه مسیر احتمالی برخورد اجرام بین‌ستاره‌ای با زمین را شناسایی کرده‌اند؛ یافته‌ای که نشان می‌دهد این مهمانان فراخورشیدی بیشتر از نزدیکی استوا عبور می‌کنند و در زمستان شانس بیشتری برای برخورد دارند. با این حال، فعلاً زمین از خطر دور است.
توضیحات حمید درخشان در مورد دربی ۸ تایی! + فیلم توضیحات حمید درخشان در مورد دربی ۸ تایی! + فیلم
حمید درخشان پیشکسوت پرسپولیس با حضور در استودیو مخاطب۲۴ در خصوص خاطرات خود از دربی‌های برگزارشده و آمار درخشان خود از دربی صحبت کرد
خیرمقدم رسمی باشگاه عراقی به منصوریان خیرمقدم رسمی باشگاه عراقی به منصوریان
روز گذشته خبر رسمی عقد قرارداد علیرضا منصوریان با باشگاه عراقی الطلبه منتشر شد تا مشخص شود این چهره شناخته شده فوتبال ایران بعد از دو سال، قرار است یکبار دیگر در قامت سرمربی فعالیت کند. منتها این بار در عراق.
از فردا بارش باران در این مناطق از کشور از فردا بارش باران در این مناطق از کشور
سازمان هواشناسی اعلام کرد، اواخر وقت امروز در ارتفاعات واقع در شمال غرب افزایش ابر رخ می‌دهد.
بازداشت علی صبوری و عوامل برنامه «نصف شب» بازداشت علی صبوری و عوامل برنامه «نصف شب»
مرکز رسانه قوه قضاییه اعلام کرد عوامل برنامه «نصف شب» به مدیریت علی صبوری، با استفاده از فضای تعاملی و حضور تماشاگران، به تولید محتوایی مبتذل روی آورده‌اند و همین موضوع آنها را در معرض رسیدگی قضایی قرار داده است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر