کد خبر: ۱۳۵۴۹
تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۲

بازدید اعضای هیات عامل بانک ملی ایران از اداره کل مدیریت اطلاعات بانکی

اعضای هیات عامل بانک ملی ایران از اداره کل مدیریت اطلاعات بانکی بازدید کردند و از نزدیک در جریان آخرین وضعیت عملکرد و اقدامات مثبت و سازنده این اداره کل قرار گرفتند.
بازدید اعضای هیات عامل بانک ملی ایران از اداره کل مدیریت اطلاعات بانکی

بازدید اعضای هیات عامل بانک ملی ایران از اداره کل مدیریت اطلاعات بانکی

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران؛محمد شیریجیان عضو هیات عامل و معاون برنامه ریزی و تحول و امیر مسعود رزازان معاون مالی بانک ملی ایران ضمن بازدید از بخش‌های مختلف اداره کل مدیریت اطلاعات بانکی، از نزدیک در جریان آخرین وضعیت عملکرد و اقدامات مثبت و سازنده این اداره کل قرار گرفتند و از زحمات و تلاش‌های بی وقفه کارکنان این اداره کل تقدیر کردند.

دو عضو هیات عامل این بانک همچنین طرح‌های در دست اقدام این اداره را مورد بررسی و نظارت قرار دادند و تدابیر و رهنمود‌های لازم جهت بهبود و ارتقای سطح کیفی اجرای طرح‌ها را مطرح کردند.

محمد شیریجیان عضو هیات عامل و معاون برنامه ریزی و تحول بانک ملی ایران در جریان این بازدید با تقدیر از تلاش‌های تمامی کارکنان این اداره، تعریف پروژه‌های مختلف و اجرای اقدامات لازم و مستمر برای بهبود عملکرد بانک در راستای رفع نیاز مشتریان را با اهمیت خواند.

وی با بیان این که ارائه خدمات مبتنی بر ارزش افزوده داده به مشتری یکی از مزیت‌های رقابتی در بازار‌های کسب وکار است افزود: با برنامه ریزی، تدوین سیاستگذاری‌ها و طراحی هدفگذاری‌های جدید براساس نیاز مشتریان و رصد زنجیره‌های ارزش بازار موجب شتاب بخشی و تقویت جذب منابع جدید در بانک خواهد شد.

امیر مسعود رزازان معاون مالی بانک ملی ایران نیز در این بازدید طرح‌های خاص این اداره را مورد بررسی قرار داد و از همکاری و همسویی این اداره با حوزه مالی بانک تقدیر کرد و گفت: یکی از مواردی که از اهمیت بالایی برخوردار است، رصد شاخص‌های مالی با هدف سودآوری بانک است.

رزازان در ادامه با بیان این که بانک ملی ایران در صنعت بانکداری محصولات نوین و خدمات منحصر به فردی را در اختیار دارد، نقش و جایگاه کارکنان در پیشبرد اهداف بانک را با اهمیت دانست.

در این دیدار لیلا رضایی رئیس اداره کل مدیریت اطلاعات بانکی بانک ملی ایران، ضمن معرفی توانمندی‌های موجود و تشریح پروژه‌ها و فعالیت بخش‌های مختلف این اداره در تامین نیاز‌های داده و اطلاعات درون و برون سازمانی به ویژه وزارت اقتصاد و دارائی و بانک مرکزی جمهوری اسلامی، گزارش‌هایی از اقدامات انجام شده در سال جاری و اهداف و برنامه‌های سال آتی ارائه داد.

در ادامه هر یک از مسئولان و کارشناسان در فضایی صمیمی پروژه‌های در دست اقدام را تشریح و با اعضای هیات عامل بانک گفتگو و تبادل نظر کردند.

 
برچسب ها: بانک ملی ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد
بابک شهبازی، پیمانکار صنعتی متهم به انتقال اطلاعات امنیتی ایران به موساد، پس از تأیید حکم در دیوان عالی کشور صبح امروز در تهران اعدام شد.
ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم
نیروی زمینی ارتش از ربات رزمی «آریا» رونمایی کرد؛ دستگاهی ۸×۸ با پیشرانه هیبریدی، هوش مصنوعی، زره ضدگلوله و تیرباری ۷.۶۲ میلی‌متری تحت کنترل از راه دور.
هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی
دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات اعلام کرد ادامه تحصیل دانشجویان پسر تنها با دریافت معافیت نظام وظیفه امکان‌پذیر است و در غیر این صورت با محرومیت تحصیلی روبه‌رو می‌شوند.
آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب
فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا با حضور ۳۶ تیم، از جمله قهرمان پاری‌سن‌ژرمن و نمایندگان قدرتمند اسپانیا، از امشب آغاز می شود و چشم‌انداز فتح قهرمانی هیجان‌انگیز خواهد بود.
ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند
معاون حقوقی رئیس‌جمهور از اقامه دعوا علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی در دادگاه‌های بین‌المللی و تشکیل پرونده‌های داخلی برای پیگیری خسارات جنگ اخیر خبر داد.
زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند
سه زمین‌لرزه پیاپی بامداد سه‌شنبه عسلویه بوشهر را لرزاند؛ شدیدترین آن‌ها ۴.۱ ریشتر در عمق ۲۷ کیلومتری زمین به ثبت رسید.
لوکزامبورگ دولت فلسطین را به رسمیت شناخت لوکزامبورگ دولت فلسطین را به رسمیت شناخت
نخست‌وزیر لوکزامبورگ اعلام کرد کشورش دولت فلسطین را به رسمیت می‌شناسد و هدف این اقدام را حمایت از روند دیپلماسی برای پایان مناقشه خاورمیانه دانست.
برگزیده
نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی
ابراهیم شیخ در گفت‌و‌گو با مخاطب ۲۴: سرمایه‌گذاری خارجی در صنعت ایران با موانع حقوقی، بانکی و ریسک بالا روبه‌روست؛ وزارت صمت بر حل مشکلات موجود و جذب سرمایه‌های استراتژیک تمرکز دارد.
عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند
بنزین سوپر از راه می‌رسد: وعده یا خیال؟ رقابت بخش خصوصی و سهمیه‌های دولتی؛ کدام یک پیروز میدان خواهد بود؟
گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صمت در گفت‌و‌گو با مخاطب۲۴ بر لزوم استفاده ازظرفیت بریکس، اوراسیا برای گسترش مراودات تجاری تاکید نمود
صفحه خبر بالای تصاویر