کد خبر: ۱۳۵۴۹
تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۲

بازدید اعضای هیات عامل بانک ملی ایران از اداره کل مدیریت اطلاعات بانکی

اعضای هیات عامل بانک ملی ایران از اداره کل مدیریت اطلاعات بانکی بازدید کردند و از نزدیک در جریان آخرین وضعیت عملکرد و اقدامات مثبت و سازنده این اداره کل قرار گرفتند.
بازدید اعضای هیات عامل بانک ملی ایران از اداره کل مدیریت اطلاعات بانکی

بازدید اعضای هیات عامل بانک ملی ایران از اداره کل مدیریت اطلاعات بانکی

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران؛محمد شیریجیان عضو هیات عامل و معاون برنامه ریزی و تحول و امیر مسعود رزازان معاون مالی بانک ملی ایران ضمن بازدید از بخش‌های مختلف اداره کل مدیریت اطلاعات بانکی، از نزدیک در جریان آخرین وضعیت عملکرد و اقدامات مثبت و سازنده این اداره کل قرار گرفتند و از زحمات و تلاش‌های بی وقفه کارکنان این اداره کل تقدیر کردند.

دو عضو هیات عامل این بانک همچنین طرح‌های در دست اقدام این اداره را مورد بررسی و نظارت قرار دادند و تدابیر و رهنمود‌های لازم جهت بهبود و ارتقای سطح کیفی اجرای طرح‌ها را مطرح کردند.

محمد شیریجیان عضو هیات عامل و معاون برنامه ریزی و تحول بانک ملی ایران در جریان این بازدید با تقدیر از تلاش‌های تمامی کارکنان این اداره، تعریف پروژه‌های مختلف و اجرای اقدامات لازم و مستمر برای بهبود عملکرد بانک در راستای رفع نیاز مشتریان را با اهمیت خواند.

وی با بیان این که ارائه خدمات مبتنی بر ارزش افزوده داده به مشتری یکی از مزیت‌های رقابتی در بازار‌های کسب وکار است افزود: با برنامه ریزی، تدوین سیاستگذاری‌ها و طراحی هدفگذاری‌های جدید براساس نیاز مشتریان و رصد زنجیره‌های ارزش بازار موجب شتاب بخشی و تقویت جذب منابع جدید در بانک خواهد شد.

امیر مسعود رزازان معاون مالی بانک ملی ایران نیز در این بازدید طرح‌های خاص این اداره را مورد بررسی قرار داد و از همکاری و همسویی این اداره با حوزه مالی بانک تقدیر کرد و گفت: یکی از مواردی که از اهمیت بالایی برخوردار است، رصد شاخص‌های مالی با هدف سودآوری بانک است.

رزازان در ادامه با بیان این که بانک ملی ایران در صنعت بانکداری محصولات نوین و خدمات منحصر به فردی را در اختیار دارد، نقش و جایگاه کارکنان در پیشبرد اهداف بانک را با اهمیت دانست.

در این دیدار لیلا رضایی رئیس اداره کل مدیریت اطلاعات بانکی بانک ملی ایران، ضمن معرفی توانمندی‌های موجود و تشریح پروژه‌ها و فعالیت بخش‌های مختلف این اداره در تامین نیاز‌های داده و اطلاعات درون و برون سازمانی به ویژه وزارت اقتصاد و دارائی و بانک مرکزی جمهوری اسلامی، گزارش‌هایی از اقدامات انجام شده در سال جاری و اهداف و برنامه‌های سال آتی ارائه داد.

در ادامه هر یک از مسئولان و کارشناسان در فضایی صمیمی پروژه‌های در دست اقدام را تشریح و با اعضای هیات عامل بانک گفتگو و تبادل نظر کردند.

 
برچسب ها: بانک ملی ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
منشور کوروش نخستین سند مکتوب حقوق بشر شناخته شد منشور کوروش نخستین سند مکتوب حقوق بشر شناخته شد
یونسکو در چهل‌وسومین کنفرانس سمرقند با اجماع کشور‌ها منشور کوروش بزرگ را نخستین سند مکتوب حقوق بشر جهان اعلام کرد؛ تصمیمی که جایگاه ایران را در میراث عدالت و آزادی پررنگ‌تر کرد.
گروسی: تنها مسیر حل پرونده هسته‌ای ایران دیپلماسی است گروسی: تنها مسیر حل پرونده هسته‌ای ایران دیپلماسی است
رافائل گروسی در گفت‌وگویی با فرانس۲۴ با تأکید بر ضرورت ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای با ایران گفت حملات اخیر آمریکا و اسرائیل روند دیپلماسی را مختل کرده و تنها گفت‌و‌گو می‌تواند راه‌حلی پایدار ایجاد کند.
«اردوبهشت» کلید می‌خورد؛ همکاری نخست بهداد و حقیقت‌دوست «اردوبهشت» کلید می‌خورد؛ همکاری نخست بهداد و حقیقت‌دوست
فیلم سینمایی «اردوبهشت» به کارگردانی محمد داودی، با بازی حامد بهداد و شهرام حقیقت‌دوست، از اواخر آبان در تهران مقابل دوربین می‌رود و برای حضور در جشنواره فجر آماده می‌شود.
تأیید نهایی تعرفه پلکانی واردات خودرو در مجلس تأیید نهایی تعرفه پلکانی واردات خودرو در مجلس
مجلس شورای اسلامی مصوبه دولت درباره تعرفه پلکانی واردات خودرو را بدون مغایرت تأیید کرد؛ اقدامی که وزارت صمت آن را گامی برای مهار قیمت‌ها و حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان می‌داند.
قائم‌پناه: اولویت مردم معیشت است نه مسائل سیاسی قائم‌پناه: اولویت مردم معیشت است نه مسائل سیاسی
معاون اجرایی رئیس‌جمهوری با تأکید بر اینکه مطالبات اصلی مردم معیشتی است، گفت دولت وظیفه دارد برای تأمین نیاز‌های ابتدایی شهروندان تلاش کند و نگاه مبتنی بر کارآمدی را در مدیریت استان‌ها گسترش دهد.
زاکانی: رونمایی از مجسمه والرین نماد شکست طمع‌ورزان زاکانی: رونمایی از مجسمه والرین نماد شکست طمع‌ورزان
شهردار تهران در مراسم رونمایی از مجسمه «زانو زدن والرین» گفت این نماد تاریخی پیام ایستادگی ایران در برابر طمع‌ورزان و دشمنانی است که در گذشته و امروز در پی ضربه زدن به کشور بوده‌اند.
از اشرف حکیمی تا بازیکنان ایرانی؛ نگاهی به تلخ‌ترین مصدومیت‌های فوتبالی از اشرف حکیمی تا بازیکنان ایرانی؛ نگاهی به تلخ‌ترین مصدومیت‌های فوتبالی
مصدومیت اشرف حکیمی مقابل بایرن مونیخ بهانه‌ای شد تا در مخاطب۲۴ نگاهی به بدترین مصدومیت‌های تاریخ فوتبال ایران و جهان داشته باشیم.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر