کد خبر: ۱۳۵۴۳
تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۰:۰۶

تاکید سرپرست بانک ملی ایران بر بیان مستقیم و بی واسطه مشکلات کارکنان به مدیران

تاکید سرپرست بانک ملی ایران بر بیان مستقیم و بی واسطه مشکلات کارکنان به مدیران
تاکید سرپرست بانک ملی ایران بر بیان مستقیم و بی واسطه مشکلات کارکنان به مدیران

تاکید سرپرست بانک ملی ایران بر بیان مستقیم و بی واسطه مشکلات کارکنان به مدیران

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران؛ابوالفضل نجارزاده در چهارمین همایش تجلیل از کارکنان برتر اداره کل حفاظت فیزیکی و فنی که با حضور عباس شفیعی رئیس هیات مدیره، معاونان، هیات عامل، روسای ادارات و کارکنان اداره کل حفاظت فیزیکی و فنی برگزار شد، ضمن اشاره به اهمیت و جایگاه حفاظت فیزیکی و فنی گفت: نقش و جایگاه اداره کل حفاظت فیزیکی و فنی بسیار مهم است و اگر در حال حاضر همکاران ما در صحت و آرامش کار می‌کنند، حاصل زحمات کارکنان حفاظت فیزیکی و فنی است.

سرپرست بانک ملی ایران افزود: تلاش‌های همکارانی که در هرساعت از شبانه روز و در هر شرایط، در ایام تعطیلات رسمی، نوروز و دور از خانواده مشغول خدمت به بانک هستند و به نوعی آرامش و آسایش زندگی خود و خانواده شان را فدای سازمان می‌کنند، جای قدردانی دارد و اقدامات انجام شده در این بخش شاید کوچکترین حرکتی باشد که ما قدردان زحمات شان باشیم.

نجارزاده در ادامه اظهار داشت: با توجه به جایگاه حفاظت فیزیکی و فنی در بانک باید گفت که اداره کل حفاظت فیزیکی و فنی بانک در بین همه ادارات حفاظت فیزیکی‌های شبکه بانکی کشور زبانزد است و هر موضوعی در این حوزه به وجود می‌آید، همیشه بانک ملی ایران به عنوان الگو مطرح می‌شود و همواره راهکار‌ها و عملکرد این بانک مورد وثوق است و این امر نشان دهنده بالا بودن سطح توانمندی، تخصص، عرق و پایبندی همه همکاران این اداره به بانک ملی ایران است.

وی در ادامه سخنان خود برگزاری جلسات ویژه برای گروه‌های مختلف در بانک را لازم و ضروری دانست و گفت: مدیران ارشد بانک در جریان برخی از مشکلات هستند و قطعا راهکار‌هایی برای رفع آن‌ها دارند، اما گاهی در سازمان‌ها گزارش‌های دقیقی از مشکلات همکاران به اطلاع مدیران ارشد نمی‌رسد و برگزاری جلسات ویژه با طیف‌های مختلف باعث می‌شود همکاران مسائل، مشکلات و درخواست‌های خود را رو در رو مطرح کنند.

نجار زاده همچنین در خصوص جذب نیروی جدید و نوع حضور همکاران اداره کل حفاظت فیزیکی و فنی در بانک گفت: با جذب نیروی جدید باید تدابیری اندیشیده شود تا فشار کاری در بین همکاران کمتر شود و شرایط برای ارتقا و جا به جایی همکاران با سابقه در این اداره مهیا شود.

جذب نیروی جدید و هموار شدن شرایط فعالیت برای کارکنان

حسن کاظمی عضو هیات عامل و معاون منابع انسانی نیز در این همایش با اشاره به برنامه بانک برای جذب نیروی جدید از طریق برگزاری آزمون گفت: وقفه ده ساله در جذب نیرو موجب شده است تا مشکلات متعددی به خصوص در بحث شیفت و مرخصی کارکنان اداره کل حفاظت فیزیکی و فنی به وجود آید که با جذب نیرو این مشکلات تا اندازه زیادی مرتفع می‌شود.

وی ضمن اشاره به ضرورت برگزاری چنین همایشی گفت: بررسی دغدغه‌ها و اخذ نظرات و پیشنهادات کارکنان در چنین همایش‌هایی موجب می‌شود تا ضمن ایجاد انگیزه در کارکنان، بهره وری نیروی انسانی در بانک افزایش یابد.

کاظمی ادامه داد: وظایف محوله به کارکنان اداره کل حفاظت فیزیکی و فنی درباره تامین امنیت محیط بانک ایجاب می‌کند تا با دغدغه خاصی مسائل و مشکلات مربوط به این قشر از کارکنان بانک پیگیری شود و در این باره اعضای هیات مدیره و هیات عامل، اهتمام ویژه دارند.

کارکنان اداره کل حفاظت فیزیکی و فنی آرامش آفرین هستند

اکبر شبانی رئیس مرکز حراست بانک ملی ایران در این همایش گفت: کارکنان اداره کل حفاظت فیزیکی و فنی با مشکلات مختلفی مانند ساعات شیفت مواجه هستند، اما با این وجود با همه توان برای ارتقای امنیت در بانک ملی ایران تلاش می‌کنند.

وی افزود: تحولات کشور مانند اغتشاشات اخیر یا چهارشنبه سوری که در کشور رخ می‌دهد با مقوله حفاظت فیزیکی مرتبط است، اما با این وجود اداره کل حفاظت فیزیکی و فنی بانک ملی ایران به خوبی به مدیریت شرایط پرداخته و هیچ گونه مشکلی در اماکن بانک بروز پیدا نکرده است.

شبانی تاکید کرد: حضور کارکنان اداره کل حفاظت فیزیکی و فنی در بانک آرامش آفرین است و با تلاش شماست که همه کارکنان بانک با خیال راحت به پیشبرد اهداف و برنامه‌های بانک می‌پردازند.

چشم همیشه بیدار بانک ملی ایران

حسین صابری رئیس اداره کل حفاظت فیزیکی و فنی نیز در این مراسم گفت: این اداره، چشمان همیشه بیدار بانک ملی ایران است که نه خاموش می‌شود و نه تعطیل.

وی افزود: با تلاش شبانه روزی کارکنان اداره کل حفاظت فیزیکی و فنی با وجود مشکلات و موانع، امنیت در همه ارکان و اماکن بانک ملی ایران تامین شده است و این مهم مرهون تلاش‌های بی وقفه‌ای است که کارکنان این اداره کل در سراسر کشور داشته اند.

رئیس اداره کل حفاظت فیزیکی و فنی ضمن ارائه گزارشی از عملکرد این اداره بیان کرد: امنیت از مقوله‌هایی است که تنها در فقدان آن، اهمیتش برای همه معلوم می‌شود. از این رو، تقویت هر چه بیشتر امنیت بانک ملی ایران رویکردی است که همه مدیران بانک تا عالی‌ترین سطوح بر آن تاکید دارند.

در این همایش کارکنان اداره کل حفاظت فیزیکی و فنی به بیان دغدغه‌ها و نظرات خود پرداختند و در کارگروهی با حضور حسن کاظمی عضو هیات عامل و معاون منابع انسانی، اکبر شبانی رئیس مرکز حراست، سید جعفر میرزاده موسوی سرپرست اداره کل منابع انسانی، حسین صابری رئیس اداره کل حفاظت فیزیکی و فنی، کمال حاجتی سرپرست اداره کل رفاه و درمان و سید علی حسینی پور عزآبادی رئیس اداره کل سازمان و روش ها، به این دغدغه‌ها پاسخ داده شد.

 
برچسب ها: بانک ملی ایران
captcha
پربحث ترین ها
پرطرفدارترین ها
اخبار داغ
حادثه برای هواپیمای آموزشی اف۴ در همدان +عکس خلبان حادثه برای هواپیمای آموزشی اف۴ در همدان +عکس خلبان
یک فروند هواپیمای نیروی هوایی ارتش در حین اجرای ماموریت آموزشی شبانه در استان همدان دچار سانحه شد و یکی ازخلبانان این هواپیما به درجه رفیع شهادت نائل آمد و دیگر خلبان این هواپیما سالم است
فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت
بسته شدن تنگه هرمز، فرمانده نیروی دریایی سپاه، امروز در رزمایش کنترل هوشمند تنگۀ هرمز برای رعایت اصول ایمنی و کشتی رانی، بخش‌هایی از تنگۀ هرمز برای چند ساعت بسته می‌شود.
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان
معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور بخشنامه ساعات آغاز به کار ادارات در ماه مبارک رمضان را ابلاغ کرد.
جنجال در بازی رئال مادرید مقابل بنفیکا؛ بازی قطع شد جنجال در بازی رئال مادرید مقابل بنفیکا؛ بازی قطع شد
دیدار رئال مادرید برابر بنفیکا در ورزشگاه دالوژ به یک رسوایی نژادپرستی تبدیل شده است.
استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی
ساعتی پس از پایان تمرین پرسپولیس که با واکنش اوسمار ویه‌را نسبت به نامه روز گذشته مدیرعامل باشگاه پرسپولیس (جریمه بازیکنان و کادرفنی و بندهای تهدیدآمیز نسبت به اعضای تیم) همراه بود، سرمربی برزیلی پرسپولیس به دیدار با پیمان حدادی رفت تا یک جلسه مهم را با او برگزار کند.
ماموریت جدید پهپاد CH5 در پایگاه عین‌الاسد ماموریت جدید پهپاد CH5 در پایگاه عین‌الاسد
ارتش عراق پهپادهای چینی CH-5 را در پایگاه هوایی عین الاسد، مکانی که قبلاً میزبان نیروهای آمریکایی بود، آزمایش کرد، پهپاد تهاجمی CH-5 یک پهپاد بزرگ با طول بال ۲۱ متر، وزن بار ۱۰۰۰ کیلوگرم، سقف پرواز ۹ کیلومتر، مداومت پروازی تا ۶۰ ساعت و برد ۱۰ هزار کیلومتر است. این پهپاد می‌تواند حداکثر ۱۶ موشک را به طور همزمان حمل کند.
حذف دهک‌بندی، معیار جدید پرداخت یارانه، سطح درآمد و دارایی خانوار حذف دهک‌بندی، معیار جدید پرداخت یارانه، سطح درآمد و دارایی خانوار
احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جمع خبرنگاران با اشاره به اصلاح آیین‌نامه جدید یارانه‌ها گفت: بر اساس مصوبه دی‌ماه دولت، دهک‌بندی دیگر مبنای پرداخت یا حذف یارانه نیست و معیار اصلی، سطح مشخصی از درآمد یا دارایی افراد است.
برگزیده
میوه و تره بار کالابرگی میشود! میوه و تره بار کالابرگی میشود!
وزیر کار، رفاه و امور اجتماعی از اضافه شدن اقلام میوه و تره‌بار به کالابرگ از ۱۵ اسفند سال جاری خبر داد
آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل
در ادامه اجرای طرح جدید کالابرگ الکترونیکی با اعتبار ماهانه یک میلیون تومان به ازای هر نفر، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی زمان آغاز مرحله دوم این طرح را اعلام کرده است؛ مرحله‌ای که از فردا چهارشنبه آغاز می‌شود و به‌صورت تدریجی، دهک‌های مختلف درآمدی را پوشش می‌دهد.
سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد! سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد!
با ورود دادستانی تهران سایت ایران خودرو متخلفی که قیمت محصولات خود را بدون هماهنگی با مراجع ذیصلاح افزایش داده بود بسته شد.