کد خبر: ۱۳۵۲۳
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۴۰۱ - ۲۱:۱۰

نتانیاهو ارائه کمک‌های نظامی به اوکراین را بررسی کرد

نخست وزیر رژیم صهیونیستی جلسه‌ای را برای بررسی افزایش کمک‌های این رژیم به اوکراین برگزار کرد.
نتانیاهو ارائه کمک‌های نظامی به اوکراین را بررسی کرد

نتانیاهو ارائه کمک‌های نظامی به اوکراین را بررسی کرد

مخاطب۲۴ : بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی در این جلسه درباره ارائه کمک‌های نظامی به اوکراین صحبت کرد. مسؤولان شورای امنیت داخلی این رژیم گزارشی را درباره بازنگری در سیاست رژیم صهیونیستی در این جلسه ارائه کردند.

بسیاری از مسؤولان ارشد دستگاه‌های امنیتی و اطلاعاتی معتقدند که رژیم صهیونیستی باید سیاست خود را تغییر داده و کمک‌های نظامی به اوکراین را به روشی ارائه کند که منجر به تنش با روسیه نشود. از جمله این روش‌ها اجازه دادن به یک کشور سوم برای انتقال سامانه تسلیحاتی رژیم صهیونیستی به اوکراین است.

در گزارش سایت واللا آمده است: اسرائیل در معرض فشار‌های روزافزونی از سوی جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا و اعضای کنگره و دولت‌های غربی برای ارائه کمک‌های نظامی از جمله سامانه دفاع هوایی به اوکراین قرار دارد.

نشستی که نتانیاهو قبل از سفر امروز (چهارشنبه) خود به برلین برگزار کرد در راستای فشار‌های روزافزون آمریکا بر تل‌آویو برای ارائه کمک‌ها به اوکراین است.

شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز به نقل از منابع آگاه اعلام کرد، این جلسه درباره درخواست‌های اخیر کی‌یف بود و با حضور مسؤولان ارشد امنیتی برگزار شد که درباره حساسیت در قبال روابط با مسکو صحبت کردند.

مسؤولان ارشد دولت آمریکا در پیام‌هایی به تل‌آویو خواهان افزایش کمک رژیم صهیونیستی به اوکراین شده‌اند. واشنگتن این مساله را طی سفر آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا و جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی آمریکا مطرح کرد.

رسانه‌های اسرائیلی اعلام کردند، این اولین باری است که مسؤولان آمریکایی چنین درخواستی از رژیم صهیونیستی دارند. واشنگتن پیشتر از فشار آوردن بر رژیم صهیونیستی در این باره خودداری می‌کرد چرا که فکر می‌کرد نتانیاهو خودش نمی‌خواهد به روابطش با ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه آسیب بزند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ونزوئلا و منطق کنترل ژئوپلتیکی ایالات متحده آمریکا ونزوئلا و منطق کنترل ژئوپلتیکی ایالات متحده آمریکا
سیاست آمریکا در قبال ونزوئلا ادامه منطق اعلامیه مونروئه است؛ جایی که واشنگتن با تحریم، فشار سیاسی و مهار نفوذ چین و روسیه می‌کوشد کنترل ژئوپلیتیکی خود در آمریکای لاتین را حفظ کند.
درخشش بیفوما در اولین بازی؛ امید تازه برای پرسپولیس درخشش بیفوما در اولین بازی؛ امید تازه برای پرسپولیس
تیوی بیفوما در نخستین حضور ثابت زیر نظر اوسمار ویرا با ارائه نمایشی موثر، پاس‌گل زیبا و مشارکت فعال در خلق موقعیت‌ها امید تازه‌ای برای پرسپولیس ایجاد کرد.
غضنفری، نماینده تهران: مقصر خشکسالی و فحشا شخص رئیس جمهور است! غضنفری، نماینده تهران: مقصر خشکسالی و فحشا شخص رئیس جمهور است!
کامران غضنفری، نماینده تهران، با انتقاد تند از سخنان اخیر رئیس‌جمهور درباره احتمال جیره‌بندی آب و تخلیه تهران، عملکرد دولت را عامل اصلی مشکلات کشور و کاهش بارش‌ها دانست.
انتخابات عراق ۲۰۲۵؛ کرکوک به میدان رقابت شدید انتخاباتی تبدیل شد انتخابات عراق ۲۰۲۵؛ کرکوک به میدان رقابت شدید انتخاباتی تبدیل شد
سه روز تا برگزاری انتخابات پارلمانی عراق باقی است و کرکوک با حضور هزاران نامزد و فعالیت تبلیغاتی پررنگ، به صحنه رقابت شدید تبدیل شده است.
مقصر مصدومیت اوریه و مونیر کیست؟ مقصر مصدومیت اوریه و مونیر کیست؟
با اعلام خبر مصدومیت سرژ اوریه و مونیر الحدادی، حواشی مربوط به علت مصدومیت این دو ستاره پر رنگ شد.
قاضی فدرال دستور ترامپ برای اعزام نیرو به پورتلند را باطل کرد قاضی فدرال دستور ترامپ برای اعزام نیرو به پورتلند را باطل کرد
قاضی فدرال آمریکا دستور دونالد ترامپ برای اعزام گارد ملی به پورتلند را غیرقانونی اعلام کرد؛ اقدامی که مانع اجرای برنامه رئیس‌جمهوری شد.
شورای نگهبان تصویب لایحه حذف ۴ صفر را تأیید کرد شورای نگهبان تصویب لایحه حذف ۴ صفر را تأیید کرد
سخنگوی شورای نگهبان اعلام کرد: لایحه حذف ۴ صفر از پول ملی و حمایت از ایرانیان خارج از کشور پس از رفع ابهامات مجلس مغایر شرع و قانون اساسی شناخته نشد.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر