کد خبر: ۱۳۵۰۹
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۸:۵۵

ویزای عمان برای ایرانی‌ها لغو شد

عمان با هدف تشویق بیشتر گردشگران بین‌المللی برای بازدید از این کشور، فهرستی از کشورهایی را که واجد شرایط ورود بدون روادید به این کشور هستند، منتشر کرد.
ویزای عمان برای ایرانی‌ها لغو شد

ویزای عمان برای ایرانی‌ها لغو شد

مخاطب۲۴ :‌ بر این اساس ۱۰۳ کشور، از جمله ایران، واجد شرایط سفر به کشور عمان بدون نیاز به دریافت روادید به مدت ۱۴ روز شدند که از جمله این کشور‌ها می‌توان به پرتغال، سوئد، نروژ، ایتالیا، بلغارستان، سوئیس، کرواسی، مجارستان، صربستان، گرجستان، دانمارک، آلمان، یونان، ایسلند، بلژیک، رومانی، اسلوونی، فنلاند، لوکزامبورگ، مالت، موناکو، قبرس، اوکراین، اسپانیا، جمهوری چک، اتریش، ایرلند، بریتانیا، لهستان، اسلواکی، فرانسه، هلند، ونزوئلا، کلمبیا، اوروگوئه، پاراگوئه، آرژانتین، برزیل، ژاپن، تایلند، آفریقای جنوبی، روسیه، چین، ایالات متحده آمریکا، ترکیه، کره جنوبی، نیوزیلند، استرالیا، اندونزی، تایوان، کانادا، مالزی و سنگاپور اشاره کرد.

علاوه بر این، شهروندان هندی در صورت داشتن ویزای ورود از ایالات متحده، کانادا، انگلستان، ژاپن یا ویزای شنگن می‌توانند در بدو ورود، ویزا دریافت کنند. همچنین هندی‌هایی که ویزای اقامت از کشور‌های همسایه شورای همکاری خلیج فارس دارند، در صورت کار در یک حرفه تاییدشده که توسط دولت عمان مشخص شده است، در بدو ورود، ویزا دریافت خواهند کرد.

این اقدام در حالی صورت می‌گیرد که عمان به دنبال توسعه صنعت گردشگری است و تعدادی از پروژه‌های مهم و برجسته را اخیرا در این حوزه راه‌اندازی کرده است. این ابتکارات با هدف تنوع بخشیدن به اقتصاد کشور و استفاده از تاریخ، فرهنگ و طبیعت آن است.

مقامات عمان همچنین تصریح کرده‌اند که گردشگران این ۱۰۳ کشور می‌توانند اقامت بدون روادید خود را بیش از ۱۴ روز تمدید کنند، اما هزینه‌ای برای تمدید آن اعمال می‌شود. علاوه‌بر این، پس از مدت زمان مشخص‌شده، مسافران این کشور‌ها می‌توانند به صورت آنلاین با هزینه ۲۰ ریال عمانی (حدود ۵۲ دلار) برای ویزای الکترونیکی درخواست دهند که برای مدت یک ماه اعتبار خواهد داشت.

مسافران این کشور‌ها همچنین می‌توانند برای ویزای مولتی‌پل (چندبار ورود) درخواست داده، مشروط بر این‌که اقامت آن‌ها برای هر بازدید بیش از یک ماه نباشد و شرایط خاصی رعایت شود.

سال گذشته، وزیر میراث و گردشگری عمان گفته بود این کشور حاشیه خلیج فارس بیش از نیمی از ۷.۸ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری هدف‌گذاری شده در گردشگری را که بین سال‌های ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۳ برنامه‌ریزی شده بود، به عنوان بخشی از طرح توسعه خود جذب کرده است.

برچسب ها: ایران کشور عمان
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم
نیروی زمینی ارتش از ربات رزمی «آریا» رونمایی کرد؛ دستگاهی ۸×۸ با پیشرانه هیبریدی، هوش مصنوعی، زره ضدگلوله و تیرباری ۷.۶۲ میلی‌متری تحت کنترل از راه دور.
هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی
دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات اعلام کرد ادامه تحصیل دانشجویان پسر تنها با دریافت معافیت نظام وظیفه امکان‌پذیر است و در غیر این صورت با محرومیت تحصیلی روبه‌رو می‌شوند.
آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب
فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا با حضور ۳۶ تیم، از جمله قهرمان پاری‌سن‌ژرمن و نمایندگان قدرتمند اسپانیا، از امشب آغاز می شود و چشم‌انداز فتح قهرمانی هیجان‌انگیز خواهد بود.
ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند
معاون حقوقی رئیس‌جمهور از اقامه دعوا علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی در دادگاه‌های بین‌المللی و تشکیل پرونده‌های داخلی برای پیگیری خسارات جنگ اخیر خبر داد.
زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند
سه زمین‌لرزه پیاپی بامداد سه‌شنبه عسلویه بوشهر را لرزاند؛ شدیدترین آن‌ها ۴.۱ ریشتر در عمق ۲۷ کیلومتری زمین به ثبت رسید.
لوکزامبورگ دولت فلسطین را به رسمیت شناخت لوکزامبورگ دولت فلسطین را به رسمیت شناخت
نخست‌وزیر لوکزامبورگ اعلام کرد کشورش دولت فلسطین را به رسمیت می‌شناسد و هدف این اقدام را حمایت از روند دیپلماسی برای پایان مناقشه خاورمیانه دانست.
بعد از ١٢ سال، تیم ملی کشتی آزاد ایران قهرمان جهان شد بعد از ١٢ سال، تیم ملی کشتی آزاد ایران قهرمان جهان شد
تیم ملی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های کشتی آزاد قهرمان جهان ۲۰۲۵ که در زاگرب کرواسی در حال برگزاری است موفق شد یک روز زودتر، بالاتر از آمریکا به عنوان قهرمانی زودهنگام جهان دست یابد.
برگزیده
پرتو فرابنفش در کدام نواحی ایران شدیدتر است؟ پرتو فرابنفش در کدام نواحی ایران شدیدتر است؟
پیش‌بینی پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور از شاخص پرتو فرابنفش تا ۱۰ مرداد ماه حاکی از میزان شدید تابش پرتو فرابنفش در ساعات صبح و ظهر است که در بعضی مناطق مانند استان‌های شرقی و جنوبی کشور و نیمه شرقی استان‌های سمنان، کهگیلویه و بویراحمد، جنوب مازندران، گلستان و ارتفاعات شمال تهران و البرز اغلب زودتر از سایر استان‌ها افزایش خواهد یافت.
سواحل مدیترانه‌ایِ ترکیه در محاصره آتش سواحل مدیترانه‌ایِ ترکیه در محاصره آتش
درحالی دولت ترکیه دو استان غربی را مناطق فاجعه‌زده اعلام کرده، آتش‌سوزی‌های جنگلی جدیدی در سواحل مدیترانه‌ای این کشور آغاز شده است.
ابتکار نمی‌پذیرفت دریاچه ارومیه در حال نابودی است ابتکار نمی‌پذیرفت دریاچه ارومیه در حال نابودی است
شاید لازم باشد برای خواندن این مصاحبه هشدار بدهیم و بگوییم اگر ناراحتی قلبی دارید از خواندن این مطلب دست بکشید چرا ممکن است ناامیدی شما با خواندن این مطلب تشدید شود.
صفحه خبر بالای تصاویر