کد خبر: ۱۳۴۹۹
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۶:۴۴
در راستای راهبرد مشارکت درون گروهی با امضای تفاهم‌نامه همکاری؛
کلیه خدمات بیمه‌ای شرکت انبار‌های عمومی و خدمات گمرکی ایران در سال ۱۴۰۲ با امضای تفاهم‌نامه همکاری به شرکت بیمه ملت سپرده شد.

کلیه خدمات بیمه‌ای شرکت انبار‌های عمومی و خدمات گمرکی ایران به بیمه ملت سپرده شد

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بیمه ملت:طی مراسمی با حضور «مهدی آل‌ابراهیم» مدیر عامل شرکت انبار‌های عمومی و خدمات گمرکی ایران، «علیرضا یزدان‌دوست» مدیرعامل بیمه ملت، «داود قاسم‌پور دیزجی» رییس هیات مدیره و «مهدی کشاورز بهادری» دبیر و عضو هیات مدیره بیمه ملت، «مهدی علی­اصغر زاده» عضو هیات مدیره و معاون عملیات و امور گمرکی، «محسن رحیمی» دبیر هیات مدیره و معاون نظارت بر شرکت‌ها، «محمد صادق واعظی» معاون برنامه ریزی و اقتصادی، «امیرسلطانی» معاون توسعه مدیریت و سرمایه‌های انسانی شرکت انبار‌های عمومی و خدمات گمرکی ایران، با امضای تفاهم‌نامه کلیه خدمات بیمه‌ای این شرکت در سراسرکشور در سال ۱۴۰۲ به بیمه ملت سپرده شد.

مهدی آل‌ابراهیم مدیرعامل شرکت انبار‌های عمومی و خدمات گمرکی ایران در این نشست با اشاره به سیاست‌های مقام عالی وزارت جنای آقای دکتر صولت مرتضوی و راهبرد‌های جناب آقای دکتر ترکی مدیرعامل محترم صندوق بازنشستگی کشوری و جناب آقای دکتر علیخانی مدیرعامل هلدینگ آتیه صبا در استفاده از ظرفیت‌های درون مجموعه برای هم‌افزایی، ابرازکرد: از ابتدای حضور در مجموعه برآنیم تا سیاست‌های ابلاغی از سلسله مراتب سازمانی را با تمام توان پیاده‌سازی کنیم و در همین راستا طی ده روز گذشته جلسات متعددی را با عزیزانمان در بیمه ملت داشتیم و جا دارد از توجه مدیران شرکت بیمه ملت به مسئله تفاهم و همکاری قدردانی‌کنم. امیدواریم به لطف خداوند متعال و استعانت معصومین (ع) و شهدای عزیز بتوانیم با عملیاتی نمودن خط مشی جدید وزارت‌خانه و صندوق با همدلی و تفاهم اقدامات مثبت و ارزشمندی را رقم بزنیم که منافع آن نصیب همه اجزای مجموعه شود.

وی اظهار داشت: با امضاء این قرارداد بالغ بر ۴ هزار میلیارد ریال گردش مالی در داخل زیر مجموعه صندوق بازنشستگی کشوری باقی می‌ماند و امیدواریم این حرکت الگوی یک مشارکت سازنده درون گروهی برای سایر زیر مجموعه‌های صندوق قرارگیرد.

یزدان‌دوست مدیرعامل شرکت بیمه ملت نیز با بیان این مطلب که با استقرار تیم جدید مدیریتی بیمه ملت مقرر شد که همکاری بین شرکت‌های تابعه صندوق بازنشستگی کشوری افزایش یابد، اظهار داشت: جا دارد تشکر ویژه‌ای از جناب آقای آل‌ابراهیم داشته باشم که نگاه جدیدی نسبت به تفاهم بین دو شرکت داشتند و خوشبین هستیم که می‌توانیم اتفاق‌های خوبی را در آینده رقم بزنیم.

وی افزود: در مراتب بالاتر، مقام عالی وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی آقای دکتر صولت مرتضوی تاکید بر همین رویکرد دارند و در همان روز‌های ابتدایی که تصدی وزارتخانه را بر عهده گرفته‌اند در جلسه‌ای که خدمت ایشان بودیم تاکید ویژه‌ای بر موضوع همدلی، هم‌افزایی و بهره‌مندی از ظرفیت‌های شرکت‌های درون مجموعه وزارتخانه و صندوق بازنشستگی کشوری داشتند. هچنین جناب آقای دکتر ترکی مدیرعامل محترم صندوق بازنشستگی کشوری با حمایت‌ها و سیاستگذاری صحیح مجموعه شرکت‌های زیر مجموعه را در مسیر همکاری مشترک و بهره‌مندی از ظرفیت‌های یکدیگر سوق داده‌اند و ما این نگاه را امروز در مسائل و موضوعات مربوط به بیمه ملت و شرکت انبار‌های عمومی و خدمات گمرکی ایران به وضوح می‌بینیم.

یزدان‌دوست در پایان تاکید کرد: تلاش مدیران ارشد شرکت بیمه ملت بر این است که اعتماد مدیران صندوق بازنشستگی و سایر سهامداران ارجمند را به نحو مطلوب پاسخ دهند و ان‌شاالله بهترین خدمت را در این روز‌ها که مصادف با اعیاد مبارک شعبانیه و همچنین فرارسیدن بهار طبیعت است، ارائه دهیم.

درپایان این مراسم تفاهم نامه همکاری بین طرفین امضاء و تبادل گردید.

 
برچسب ها: بیمه ملت
نام:
ایمیل:
* نظر:
صفحه خبر بالای آخرین اخبار
آخرین اخبار
صفحه خبر بالای آخرین اخبار
پربازدید ها
صفحه خبر بالای آخرین اخبار
اخبار داغ
مهارت دیدنی پلنگ برفی در تعقیب و شکار طعمه در صخره شیب دار!+ فیلم title
ویدئویی از مهارت تماشایی پلنگ در تعقیب طعمه در صخره شیب دار مورد توجه کاربران قرار گرفته است.
لحظه احساسی آزادی مردی که ۳۴ سال به اشتباه در زندان بود! + فیلم title
مرد فلوریدایی که به اشتباه به جرم سرقت محکوم شده بود پس از ۳۴ سال از زندان آزاد شد.
کوسه یک دختر نوجوان استرالیایی را کشت title
دختر نوجوان استرالیایی که با دیدن دلفین ها به داخل یک رودخانه پریده بود مورد حمله کوسه قرار گرفت.
لحظه وحشتناک سقوط دانشجو از طبقه ششم خوابگاه + فیلم (۱۶+) title
در این مطلب ویدئوی سقوط دانشجوی هندوستانی از طبقه ششم یک خوابگاه را ببینید.
حرکت زیبای خبرنگار ترک حین وقوع پس لرزه در گزارش زنده تلویزیون + فیلم title
خبرنگار تلویزیون ترکیه در حین گزارش زنده تلاش کرد تا یک دختربچه را که با وقوع پس لرزه دچار وحشت شده بود آرام کند.
برگزیده
بلایی که مردم این شهر بر سر سیاستمداران مغضوب می‌آورند! + فیلم | بمب‌های هوشمند به اوکراین رسیدند title
در بسته خبری امروز «مخاطب ۲۴» تیتر‌هایی مانند بلایی که مردم این شهر بر سر سیاستمداران مغضوب می‌آورند! + فیلم | بمب‌های هوشمند به اوکراین رسیدند را می‌خوانید.
نوبت واریز حقوق بازنشستگان در اسفند ۱۴۰۱ اعلام شد + جدول | پاسخ باشگاه استقلال به بیانیه باشگاه گل گهر title
در بسته خبری امروز «مخاطب ۲۴» تیتر‌هایی مانند نوبت واریز حقوق بازنشستگان در اسفند ۱۴۰۱ اعلام شد + جدول | پاسخ باشگاه استقلال به بیانیه باشگاه گل گهر را می‌خوانید.
قیمت سکه ۳۰۰ هزار تومان افت کرد | پرداخت دو یارانه معیشتی در آستانه نوروز+ جزئیات | افزایش دستمزد کارگران در سال آینده title
در بسته خبری امروز «مخاطب ۲۴» تیتر‌هایی مانند دونگا، جدیدترین گزینه سرمربیگری تیم ملی | قیمت سکه ۳۰۰ هزار تومان افت کرد را می‌خوانید.
غفلت استقلال برایش گران تمام می‌شود | سرمربی تیم ملی ایران انتخاب شد! title
در بسته خبری امروز «مخاطب ۲۴» تیتر‌هایی مانند غفلت استقلال برایش گران تمام می‌شود | سرمربی تیم ملی ایران انتخاب شد! | ناراحتی شدید دلالان مسکن از قانون جدید را می‌خوانید.
صفحه خبر بالای آخرین اخبار