کد خبر: ۱۳۴۸۶
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۹

امکان ثبت‌نام در طرح یکپارچه عرضه خودرو‌های داخلی در بانک اقتصادنوین فراهم شد

امکان ثبت‌نام در طرح یکپارچه عرضه خودرو‌های داخلی با استفاده از حساب وکالتی برای دارندگان حساب در بانک اقتصادنوین فراهم شد.
امکان ثبت‌نام در طرح یکپارچه عرضه خودرو‌های داخلی در بانک اقتصادنوین فراهم شد

امکان ثبت‌نام در طرح یکپارچه عرضه خودرو‌های داخلی در بانک اقتصادنوین فراهم شد

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک اقتصادنوین:از این پس دارندگان حساب نزد بانک اقتصادنوین می‌توانند برای ثبت‌نام در طرح فروش خودرو‌های داخلی نسبت به معرفی حساب وکالتی خود نزد بانک اقتصادنوین اقدام کنند تا امکان مسدودسازی و برداشت وجه مورد نیاز توسط «سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان» فراهم شود. بر این اساس، مشتریان ارجمند می‌توانند با مراجعه به اینترنت بانک اقتصادنوین (نسخه جدید)، یکی از حساب‌های خود را وکالتی کرده و با انتخاب نام بانک اقتصادنوین و ثبت شماره حساب و شماره شبای خود در سامانه یکپارچه فروش خودرو‌های وارداتی به نشانی esalecar.ir فرایند ثبت‌نام را تکمیل کنند.
لازم به ذکر است که امکان وکالتی کردن حسابی که پیش‌تر به نفع سایر ذی‌نفعان، وکالتی شده است، به نفع سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان نیز وجود دارد. همچنین مشتریانی که پیش از این در طرح فروش خودرو‌های وارداتی شرکت کرده‌اند نیز می‌بایست برای ثبت‌نام در این طرح مجددا نسبت به وکالتی کردن حساب خود اقدام کنند.

آن دسته از مشتریان بانک اقتصادنوین که تاکنون اینترنت بانک خود را فعال نکرده‌اند، می‌توانند به‌صورت غیرحضوری نسبت به ثبت‌نام و فعال‌سازی اینترنت بانک خود اقدام و پس‌ازآن حساب موردنظر خود را وکالتی کنند.

در صورت تمایل به دریافت خدمات افتتاح حساب وکالتی یا وکالتی کردن یکی از حساب‌های موجود به‌صورت حضوری، می‌توانید به هر یک از شعب بانک اقتصادنوین مراجعه کنید. امکان ثبت‌نام در طرح یکپارچه عرضه خودرو‌های داخلی در بانک اقتصادنوین فراهم شدامکان ثبت‌نام در طرح یکپارچه عرضه خودرو‌های داخلی با استفاده از حساب وکالتی برای دارندگان حساب در بانک اقتصادنوین فراهم شد.
به گزارش روابط عمومی بانک اقتصادنوین، از این پس دارندگان حساب نزد بانک اقتصادنوین می‌توانند برای ثبت‌نام در طرح فروش خودرو‌های داخلی نسبت به معرفی حساب وکالتی خود نزد بانک اقتصادنوین اقدام کنند تا امکان مسدودسازی و برداشت وجه مورد نیاز توسط «سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان» فراهم شود. بر این اساس، مشتریان ارجمند می‌توانند با مراجعه به اینترنت بانک اقتصادنوین (نسخه جدید)، یکی از حساب‌های خود را وکالتی کرده و با انتخاب نام بانک اقتصادنوین و ثبت شماره حساب و شماره شبای خود در سامانه یکپارچه فروش خودرو‌های وارداتی به نشانی esalecar.ir فرایند ثبت‌نام را تکمیل کنند.
لازم به ذکر است که امکان وکالتی کردن حسابی که پیش‌تر به نفع سایر ذی‌نفعان، وکالتی شده است، به نفع سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان نیز وجود دارد. همچنین مشتریانی که پیش از این در طرح فروش خودرو‌های وارداتی شرکت کرده‌اند نیز می‌بایست برای ثبت‌نام در این طرح مجددا نسبت به وکالتی کردن حساب خود اقدام کنند.

راهنمای وکالتی کردن حساب در اینترنت بانک اقتصادنوین

آن دسته از مشتریان بانک اقتصادنوین که تاکنون اینترنت بانک خود را فعال نکرده‌اند، می‌توانند به‌صورت غیرحضوری نسبت به ثبت‌نام و فعال‌سازی اینترنت بانک خود اقدام و پس‌ازآن حساب موردنظر خود را وکالتی کنند.

در صورت تمایل به دریافت خدمات افتتاح حساب وکالتی یا وکالتی کردن یکی از حساب‌های موجود به‌صورت حضوری، می‌توانید به هر یک از شعب بانک اقتصادنوین مراجعه کنید.

نزدیک‌ترین شعبه بانک اقتصادنوین

گفتنی است، بانک اقتصادنوین جزء بانک‌های منتخب طرح فروش خودرو‌های وارداتی برای معرفی حساب وکالتی و اتصال به سامانه سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان است.

مشتریان گرامی برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با مرکز ۲۴ ساعته ارتباط با مشتریان بانک اقتصادنوین به شماره ۰۲۱۴۸۰۳۱۰۰۰ تماس حاصل کنند.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
همسر رضا شکاری بعد از پیوستن همسرش به پرسپولیس چه استوری منتشر کرد؟ همسر رضا شکاری بعد از پیوستن همسرش به پرسپولیس چه استوری منتشر کرد؟
همسر رضا شکاری، بازیکن سابق سپاهان که شب گذشته به پرسپولیس پیوست، با انتشار یک استوری به حمله هواداران سپاهان به پیجش واکنش نشان داد.
شرط‌های رونالدو برای ماندن در النصر تمامی ندارد؟ شرط جدید دارم برای ماندن! شرط‌های رونالدو برای ماندن در النصر تمامی ندارد؟ شرط جدید دارم برای ماندن!
مهمترین شرط‌ کریستیانو رونالدو برای ماندن در النصر اخراج سرمربی ایتالیایی است. CR7 از سران النصر خواسته است که نه‌تنها پیولی را اخراج کنند، بلکه یک تیم قدرتمند را برای فصل تشکیل دهند.
خانواده دانشجوی دانشگاه تهران چه درخواستی از دولت دارند؟ خانواده دانشجوی دانشگاه تهران چه درخواستی از دولت دارند؟
به امید اینکه اجرای حکم قصاص درس عبرتی برای باقی مجرمان باشد و این اتفاق برای خانواده دیگری رخ ندهد. این مجرمان، افرادی نبودند که قابل ترحم و بخشش باشند. طبق گفته خودشان آنها طی دو ماه قبل از این اتفاق بالای ۳۰ فقره سرقت کرده و در سرقت‌هایشان از چاقو و قمه استفاده کرده‌اند.»
روایت بذر پاش از پیکر به جا مانده رییسی! روایت بذر پاش از پیکر به جا مانده رییسی!
پس از محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد دولت شهید رئیسی، مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی دولت شهید رئیسی نیز گفت بخش‌هایی از پیکر شهید رئیسی در محل حادثه باقی مانده است.
دلیل احضار صادق زیباکلام به دادگاه انقلاب چه بود؟ دلیل احضار صادق زیباکلام به دادگاه انقلاب چه بود؟
در ابلاغیه قضایی صادر شده برای این استاد دانشگاه آمده است که او باید ساعت ۹:۱۵ روز ۲۹ اردیبهشت برای رسیدگی به شکایت مبنی بر نشر اکاذیب (اقدام رسانه‌ای و تبلیغی در جهت تائید رژیم صهیونیستی) در این شعبه دادگاه انقلاب تهران حاضر شود.
سرطان پروستات چه کسی برای ترامپ مهم شد؟ سرطان پروستات چه کسی برای ترامپ مهم شد؟
پس از مشخص شدن ابتلای «جو بایدن» رئیس جمهور سابق آمریکا به سرطان پروستات، جمعی از قانونگذاران جمهوری خواه و دموکرات برای او آرزوی بهبودی کردند و ترامپ در پیامی برای او و خانواده‌اش آرزوی سلامتی داشت.
دوستی با هوش مصنوعی برای پیشرفت در شغل تان دوستی با هوش مصنوعی برای پیشرفت در شغل تان
هوش مصنوعی همه‌کاره، در حال بلعیدن فرصت‌های شغلی، درآمد و حتی هویت ماست. اگر همین امروز ابزارهایش را یاد نگیرید، فردا ممکن است زیر دستانش کار کنید!
برگزیده
مراحل ثبت نام و دریافت وام مسکن مراحل ثبت نام و دریافت وام مسکن
در حال حاضر به مستاجران ساکن در تهران ۲۷۵ میلیون تومان، مراکز استان‌ها ۲۱۰ میلیون، سایر شهر‌ها ۱۴۰ میلیون و روستا‌ها ۵۵ میلیون تومان وام ودیعه مسکن پرداخت می‌شود
اختیار تعیین قیمت نان به استانداران واگذار می‌شود اختیار تعیین قیمت نان به استانداران واگذار می‌شود
بر اساس مصوبه ستاد تنظیم بازار اختیار تعیین قیمت نان به استانداران واگذار می‌شود.
وقتی جوانان دل زده، داوطلبِ خیانت می‌شوند! وقتی جوانان دل زده، داوطلبِ خیانت می‌شوند!
موساد هیچ عملیات نفوذ پیچیده‌ای ترتیب نداد؛ هدف، خودش به در زد. پژوهش مشترک «نیروی زمینی آمریکا و دانشگاه کینگ کالج لندن» (۲۰۲۳) نشان می‌دهد ۵۷ ٪ از افشاگران اطلاعاتی خاورمیانه طی دهه اخیر، ابتدا داوطلب تماس بوده‌اند.
صفحه خبر بالای تصاویر