کد خبر: ۱۳۴۸۶
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۹

امکان ثبت‌نام در طرح یکپارچه عرضه خودرو‌های داخلی در بانک اقتصادنوین فراهم شد

امکان ثبت‌نام در طرح یکپارچه عرضه خودرو‌های داخلی با استفاده از حساب وکالتی برای دارندگان حساب در بانک اقتصادنوین فراهم شد.
امکان ثبت‌نام در طرح یکپارچه عرضه خودرو‌های داخلی در بانک اقتصادنوین فراهم شد

امکان ثبت‌نام در طرح یکپارچه عرضه خودرو‌های داخلی در بانک اقتصادنوین فراهم شد

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک اقتصادنوین:از این پس دارندگان حساب نزد بانک اقتصادنوین می‌توانند برای ثبت‌نام در طرح فروش خودرو‌های داخلی نسبت به معرفی حساب وکالتی خود نزد بانک اقتصادنوین اقدام کنند تا امکان مسدودسازی و برداشت وجه مورد نیاز توسط «سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان» فراهم شود. بر این اساس، مشتریان ارجمند می‌توانند با مراجعه به اینترنت بانک اقتصادنوین (نسخه جدید)، یکی از حساب‌های خود را وکالتی کرده و با انتخاب نام بانک اقتصادنوین و ثبت شماره حساب و شماره شبای خود در سامانه یکپارچه فروش خودرو‌های وارداتی به نشانی esalecar.ir فرایند ثبت‌نام را تکمیل کنند.
لازم به ذکر است که امکان وکالتی کردن حسابی که پیش‌تر به نفع سایر ذی‌نفعان، وکالتی شده است، به نفع سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان نیز وجود دارد. همچنین مشتریانی که پیش از این در طرح فروش خودرو‌های وارداتی شرکت کرده‌اند نیز می‌بایست برای ثبت‌نام در این طرح مجددا نسبت به وکالتی کردن حساب خود اقدام کنند.

آن دسته از مشتریان بانک اقتصادنوین که تاکنون اینترنت بانک خود را فعال نکرده‌اند، می‌توانند به‌صورت غیرحضوری نسبت به ثبت‌نام و فعال‌سازی اینترنت بانک خود اقدام و پس‌ازآن حساب موردنظر خود را وکالتی کنند.

در صورت تمایل به دریافت خدمات افتتاح حساب وکالتی یا وکالتی کردن یکی از حساب‌های موجود به‌صورت حضوری، می‌توانید به هر یک از شعب بانک اقتصادنوین مراجعه کنید. امکان ثبت‌نام در طرح یکپارچه عرضه خودرو‌های داخلی در بانک اقتصادنوین فراهم شدامکان ثبت‌نام در طرح یکپارچه عرضه خودرو‌های داخلی با استفاده از حساب وکالتی برای دارندگان حساب در بانک اقتصادنوین فراهم شد.
به گزارش روابط عمومی بانک اقتصادنوین، از این پس دارندگان حساب نزد بانک اقتصادنوین می‌توانند برای ثبت‌نام در طرح فروش خودرو‌های داخلی نسبت به معرفی حساب وکالتی خود نزد بانک اقتصادنوین اقدام کنند تا امکان مسدودسازی و برداشت وجه مورد نیاز توسط «سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان» فراهم شود. بر این اساس، مشتریان ارجمند می‌توانند با مراجعه به اینترنت بانک اقتصادنوین (نسخه جدید)، یکی از حساب‌های خود را وکالتی کرده و با انتخاب نام بانک اقتصادنوین و ثبت شماره حساب و شماره شبای خود در سامانه یکپارچه فروش خودرو‌های وارداتی به نشانی esalecar.ir فرایند ثبت‌نام را تکمیل کنند.
لازم به ذکر است که امکان وکالتی کردن حسابی که پیش‌تر به نفع سایر ذی‌نفعان، وکالتی شده است، به نفع سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان نیز وجود دارد. همچنین مشتریانی که پیش از این در طرح فروش خودرو‌های وارداتی شرکت کرده‌اند نیز می‌بایست برای ثبت‌نام در این طرح مجددا نسبت به وکالتی کردن حساب خود اقدام کنند.

راهنمای وکالتی کردن حساب در اینترنت بانک اقتصادنوین

آن دسته از مشتریان بانک اقتصادنوین که تاکنون اینترنت بانک خود را فعال نکرده‌اند، می‌توانند به‌صورت غیرحضوری نسبت به ثبت‌نام و فعال‌سازی اینترنت بانک خود اقدام و پس‌ازآن حساب موردنظر خود را وکالتی کنند.

در صورت تمایل به دریافت خدمات افتتاح حساب وکالتی یا وکالتی کردن یکی از حساب‌های موجود به‌صورت حضوری، می‌توانید به هر یک از شعب بانک اقتصادنوین مراجعه کنید.

نزدیک‌ترین شعبه بانک اقتصادنوین

گفتنی است، بانک اقتصادنوین جزء بانک‌های منتخب طرح فروش خودرو‌های وارداتی برای معرفی حساب وکالتی و اتصال به سامانه سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان است.

مشتریان گرامی برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با مرکز ۲۴ ساعته ارتباط با مشتریان بانک اقتصادنوین به شماره ۰۲۱۴۸۰۳۱۰۰۰ تماس حاصل کنند.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
جزئیات تعطیلی تهران و شهرهای دیگر جزئیات تعطیلی تهران و شهرهای دیگر
مهدهای کودک و پیش دبستانی در استان تهران به جز فیروزکوه تعطیل است و با دورکاری مادران این کودکان موافقت می شود.
بن‌سلمان در واشنگتن؛ اهداف و انگیزه‌ها بن‌سلمان در واشنگتن؛ اهداف و انگیزه‌ها
سفر بن‌سلمان به آمریکا تمرکز بر دریافت اف-۳۵، توافق امنیتی و انرژی هسته‌ای دارد و همزمان مسیر عادی‌سازی روابط عربستان با اسرائیل را روشن می‌کند.
نور شب خطر بیماری قلبی را افزایش می‌دهد، هشدار هاروارد نور شب خطر بیماری قلبی را افزایش می‌دهد، هشدار هاروارد
مطالعه دانشگاه هاروارد نشان می‌دهد قرار گرفتن در معرض نور مصنوعی هنگام خواب، خطر ابتلا به بیماری قلبی را بالا می‌برد و رعایت تاریکی اتاق توصیه می‌شود.
جمعه سیاه یا دام آنلاین؛ حواستان به کلاهبرداری‌ها باشد جمعه سیاه یا دام آنلاین؛ حواستان به کلاهبرداری‌ها باشد
رئیس پلیس فتا هشدار داد با نزدیک شدن جمعه سیاه، تبلیغات فریبنده و کلاهبرداری‌ها در فضای مجازی به ویژه تلگرام و اینستاگرام افزایش می‌یابد.
گروسی: ایران به‌دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست گروسی: ایران به‌دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست
مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تأکید کرد ایران برنامه ساخت سلاح هسته‌ای ندارد، اما به توسعه فناوری‌های پیشرفته و افزایش ذخایر اورانیوم ادامه می‌دهد.
اسرائیل برای حمله به لبنان آماده می‌شود اسرائیل برای حمله به لبنان آماده می‌شود
روزنامه یسرائیل هیوم گزارش داد ارتش اسرائیل خود را برای آغاز یک حمله چندروزه به لبنان آماده کرده و عملیات علیه زیرساخت‌های حزب‌الله و حماس ادامه دارد.
بقائی: تفاهم قاهره، لغو شده است بقائی: تفاهم قاهره، لغو شده است
سخنگوی وزارت خارجه اعلام کرد تفاهم قاهره با آژانس از نظر ایران لغو شده و قطعنامه اخیر شورای حکام علیه ایران، حقوقی و قانونی نیست و واکنش ایران در پی خواهد داشت.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر