کد خبر: ۱۳۴۸۰
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۸

برگزاری نشست خبری کمیته بحران ستاد هماهنگی سفر‌های نوروزی

تامین سوخت، تکمیل ذخائر آب نیروگاه ها، افزایش ظرفیت تصفیه فاضلاب همچنین تدابیر لازم جهت تعبیه چادر‌های اسکان اضطراری در نشست خبری دبیر کمیته بحران ستاد هماهنگی سفر‌های نوروزی ۱۴۰۲ مورد بررسی قرار گرفت.
برگزاری نشست خبری کمیته بحران ستاد هماهنگی سفر‌های نوروزی

برگزاری نشست خبری کمیته بحران ستاد هماهنگی سفر‌های نوروزی

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش :در این نشست که ظهر دوشنبه ۲۲ اسفند با حضور جمعی از اصحاب رسانه در سالن اجتماعات سازمان برگزار شد، منصور ملانوری دبیر کمیته بحران ستاد هماهنگی سفر‌های نوروزی با اشاره به اقدامات انجام شده جهت ارتقا کیفیت خدمت رسانی به ساکنان و گردشگران در ایام عید نوروز گفت: در حوزه تامین آب، شرکت آب و برق کیش ضمن افزایش ۱۰ درصدی ظرفیت تولید نسبت به نوسازی تجهیزات این مجموعه نیز اقدام کرده است و در حال حاضر نیروگاه‌های کیش توان تولید روزانه ۲۵ تا ۳۰ هزار متر مکعب آب را دارند.

منصور ملانوری اظهار داشت: با وجود این میزان تولید و ظرفیت ذخایر، تا پایان تعطیلات نوروزی برای ارائه خدمات به گردشگرانی که از نقاط مختلف کشور به جزیره سفر می‌کنند مشکلی نخواهیم داشت.

وی همچنین از افزایش ۷۵ درصدی ظرفیت تصفیه خانه فاضلاب کیش خبر داد و افزود: با یک افزایش ۷ هزار و ۵۰۰ متر مکعبی، ظرفیت کنونی جزیره در حوزه تصفیه فاضلاب ۱۷ هزار و ۵۰۰ متر مکعب می‌باشد.

ملانوری پیک مصرف برق در ایام شلوغی نوروز را ۱۲۰ مگاوات عنوان کرد و با بیان این که در حال حاضر ظرفیت تولید در کیش، بیش از ۲۰۰ مگاوات است گفت: برای تامین برق مورد نیاز در ایام نوروز هیچ مشکلی وجود نخواهد داشت.

دبیر کمیته بحران ستاد هماهنگی سفر‌های نوروزی عنوان کرد: سال گذشته یکی از معضلات ما تامین سوخت مایع نیروگاه‌ها بود که امسال با اقدامات انجام شده و متصل شدن به خطوط گاز سراسری، نیروگاه‌ها در حال تکمیل ظرفیت ذخایر خود هستند.

به گفته منصور ملانوری، بستر سازی برای اطلاع رسانی موضوعات مختلف به گردشگران در بنادر چارک و آفتاب انجام شده است.

موضوعات مهمی از جمله ایجاد کمپ‌های اضطراری سرپوشیده با هدف اسکان گردشگران در مواقع بحران، تغییرات آب و هوایی و بارندگی، ایجاد امکان نصب ۴۰۰ چادر برای گردشگران در سالن نمایشگاه ها، راه اندازی بخش مانیتورینگ زلزله در کیش، آمادگی بیمارستان برای ارائه خدمات در مواقع بحران، اطلاع رسانی دقیق و صحیح مدیریت روابط عمومی و امور بین الملل و صدا و سیمای مرکز کیش به گردشگران و ساکنان در مواقع بحرانی، شناسایی اماکن حادثه خیز و نصب تابلو‌های شنا ممنوع در مناطق نا امن در این نشست خبری مطرح شد.

گفتنی است تامین ارزاق عمومی و هماهنگی‌های لازم برای ورود خودرو‌های حمل اقلام مصرفی، افزایش تعداد شناور‌ها همچنین صیانت از محیط زیست جزیره، از دیگر موارد مطرح شده در این نشست بود.

آخرین اخبار
اخبار داغ
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
چند رسانه ای
کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان
در یکی از مهم‌ترین اکتشافات باستان‌شناسی دهه اخیر ایران، باستان‌شناسان در محوطه «دهتل» واقع در غرب استان هرمزگان موفق به شناسایی مجموعه‌ای پیچیده از ابزار‌های سنگی متعلق به دوران پارینه‌سنگی شدند؛ کشفی که می‌تواند مسیر‌های مهاجرت انسان‌های اولیه از آفریقا به آسیا را بازتعریف کند و جایگاه راهبردی سواحل شمالی خلیج فارس را در این فرآیند تاریخی به تصویر بکشد.
شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است
مجتبی قهرمانی امروز با تسلیت مجدد به خانواده‌های جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس و آرزوی بهبودی مصدومان این حادثه اعلام کرد: دستگاه قضایی استان هرمزگان با همکاری اداره کل پزشکی قانونی استان هرمزگان و فراجا تمام سعی خود را برای تعیین وضعیت مفقودان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس مصروف داشته و با تمام توان و بسیج امکانات برای شناسایی هویت پیکر‌های جان‌باختگان این حادثه تلخ اقدام کرده است.
انفجار در اسکله شهید رجایی انفجار در اسکله شهید رجایی
انفجار بزرگی روز شنبه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) در «اسکله شهید رجایی» بندرعباس به وقوع پیوست. هنوز اطلاعات دقیقی درباره علت حادثه و میزان خسارات احتمالی منتشر نشده است.
صفحه خبر بالای تصاویر