کد خبر: ۱۳۴۸۰
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۸

برگزاری نشست خبری کمیته بحران ستاد هماهنگی سفر‌های نوروزی

تامین سوخت، تکمیل ذخائر آب نیروگاه ها، افزایش ظرفیت تصفیه فاضلاب همچنین تدابیر لازم جهت تعبیه چادر‌های اسکان اضطراری در نشست خبری دبیر کمیته بحران ستاد هماهنگی سفر‌های نوروزی ۱۴۰۲ مورد بررسی قرار گرفت.
برگزاری نشست خبری کمیته بحران ستاد هماهنگی سفر‌های نوروزی

برگزاری نشست خبری کمیته بحران ستاد هماهنگی سفر‌های نوروزی

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش :در این نشست که ظهر دوشنبه ۲۲ اسفند با حضور جمعی از اصحاب رسانه در سالن اجتماعات سازمان برگزار شد، منصور ملانوری دبیر کمیته بحران ستاد هماهنگی سفر‌های نوروزی با اشاره به اقدامات انجام شده جهت ارتقا کیفیت خدمت رسانی به ساکنان و گردشگران در ایام عید نوروز گفت: در حوزه تامین آب، شرکت آب و برق کیش ضمن افزایش ۱۰ درصدی ظرفیت تولید نسبت به نوسازی تجهیزات این مجموعه نیز اقدام کرده است و در حال حاضر نیروگاه‌های کیش توان تولید روزانه ۲۵ تا ۳۰ هزار متر مکعب آب را دارند.

منصور ملانوری اظهار داشت: با وجود این میزان تولید و ظرفیت ذخایر، تا پایان تعطیلات نوروزی برای ارائه خدمات به گردشگرانی که از نقاط مختلف کشور به جزیره سفر می‌کنند مشکلی نخواهیم داشت.

وی همچنین از افزایش ۷۵ درصدی ظرفیت تصفیه خانه فاضلاب کیش خبر داد و افزود: با یک افزایش ۷ هزار و ۵۰۰ متر مکعبی، ظرفیت کنونی جزیره در حوزه تصفیه فاضلاب ۱۷ هزار و ۵۰۰ متر مکعب می‌باشد.

ملانوری پیک مصرف برق در ایام شلوغی نوروز را ۱۲۰ مگاوات عنوان کرد و با بیان این که در حال حاضر ظرفیت تولید در کیش، بیش از ۲۰۰ مگاوات است گفت: برای تامین برق مورد نیاز در ایام نوروز هیچ مشکلی وجود نخواهد داشت.

دبیر کمیته بحران ستاد هماهنگی سفر‌های نوروزی عنوان کرد: سال گذشته یکی از معضلات ما تامین سوخت مایع نیروگاه‌ها بود که امسال با اقدامات انجام شده و متصل شدن به خطوط گاز سراسری، نیروگاه‌ها در حال تکمیل ظرفیت ذخایر خود هستند.

به گفته منصور ملانوری، بستر سازی برای اطلاع رسانی موضوعات مختلف به گردشگران در بنادر چارک و آفتاب انجام شده است.

موضوعات مهمی از جمله ایجاد کمپ‌های اضطراری سرپوشیده با هدف اسکان گردشگران در مواقع بحران، تغییرات آب و هوایی و بارندگی، ایجاد امکان نصب ۴۰۰ چادر برای گردشگران در سالن نمایشگاه ها، راه اندازی بخش مانیتورینگ زلزله در کیش، آمادگی بیمارستان برای ارائه خدمات در مواقع بحران، اطلاع رسانی دقیق و صحیح مدیریت روابط عمومی و امور بین الملل و صدا و سیمای مرکز کیش به گردشگران و ساکنان در مواقع بحرانی، شناسایی اماکن حادثه خیز و نصب تابلو‌های شنا ممنوع در مناطق نا امن در این نشست خبری مطرح شد.

گفتنی است تامین ارزاق عمومی و هماهنگی‌های لازم برای ورود خودرو‌های حمل اقلام مصرفی، افزایش تعداد شناور‌ها همچنین صیانت از محیط زیست جزیره، از دیگر موارد مطرح شده در این نشست بود.

آخرین اخبار
اخبار داغ
رنه هیگوئیتا، ضربه عقرب خود را بعد از سی سال اجرا کرد رنه هیگوئیتا، ضربه عقرب خود را بعد از سی سال اجرا کرد
رنه هیگیتای ۵۹ ساله ضربه افسانه‌ای «عقرب» خود را دوباره اجرا کرد. دروازه‌بان کلمبیایی پس از گذشت ۳۰ سال، حرکت اختصاصی و ماندگارش( ضربه عقرب) را تکرار کرد؛ حرکتی که در سال ۱۹۹۵ با آن در ورزشگاه ومبلی جهان فوتبال را شگفت‌زده کرده بود.
بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵ بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵
مسعود پزشکیان در جلسه علنی عصر امروز (سه‌شنبه) مجلس شورای اسلامی لایحه بودجه ۱۴۰۵ را تقدیم محمدباقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی کرد.
ببینید: سوپر گل امیرحسین حسین زاده به الدحیل ببینید: سوپر گل امیرحسین حسین زاده به الدحیل
در واپسین دقایق بازی سوپرگل انفرادی امیرحسین حسین‌زاده به ثمر رسید. بازگشت دراماتیک تراکتور، حسین زاده با چند دریبل و سپس شوت سرکش توپ را وارد دروازه الدحیل کرد تا تراکتور صاحب ۳ امتیاز حساس این بازی شود و صعودش به مرحله حذفی لیگ نخبگان را قطعی کند
فوری: دلشان با تیم نبود، از لیست استقلال خط خوردند فوری: دلشان با تیم نبود، از لیست استقلال خط خوردند
ریکاردو ساپینتو تصمیم گرفت تا برای دیدار حساس برابر المحرق دو بازیکن کلیدی خود را به بحرین نبرد
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
طرح مطالعاتی رئیس قوه قضاییه برای بررسی امکان سپردن قضاوت به خانم‌ها طرح مطالعاتی رئیس قوه قضاییه برای بررسی امکان سپردن قضاوت به خانم‌ها
رئیس قوه قضاییه: دستگاه قضایی در عرصه مقابله با فساد و مفسد، به هیچ وجه گزینشی و تبعیض‌آمیز برخورد نمی‌کند، ما در قوه قضاییه متمرکز و معطوف بر انسداد زمینه‌ها، بسترهاو گلوگاه‌های فساد شده‌ایم.
چند رسانه ای
کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان
در یکی از مهم‌ترین اکتشافات باستان‌شناسی دهه اخیر ایران، باستان‌شناسان در محوطه «دهتل» واقع در غرب استان هرمزگان موفق به شناسایی مجموعه‌ای پیچیده از ابزار‌های سنگی متعلق به دوران پارینه‌سنگی شدند؛ کشفی که می‌تواند مسیر‌های مهاجرت انسان‌های اولیه از آفریقا به آسیا را بازتعریف کند و جایگاه راهبردی سواحل شمالی خلیج فارس را در این فرآیند تاریخی به تصویر بکشد.
شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است
مجتبی قهرمانی امروز با تسلیت مجدد به خانواده‌های جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس و آرزوی بهبودی مصدومان این حادثه اعلام کرد: دستگاه قضایی استان هرمزگان با همکاری اداره کل پزشکی قانونی استان هرمزگان و فراجا تمام سعی خود را برای تعیین وضعیت مفقودان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس مصروف داشته و با تمام توان و بسیج امکانات برای شناسایی هویت پیکر‌های جان‌باختگان این حادثه تلخ اقدام کرده است.
انفجار در اسکله شهید رجایی انفجار در اسکله شهید رجایی
انفجار بزرگی روز شنبه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) در «اسکله شهید رجایی» بندرعباس به وقوع پیوست. هنوز اطلاعات دقیقی درباره علت حادثه و میزان خسارات احتمالی منتشر نشده است.
صفحه خبر بالای تصاویر