کد خبر: ۱۳۴۶۹
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۰

مبلغ مرحله دوم سود سهام عدالت با مرحله اول چه تفاوتی دارد؟

طبق وعده‌ها قرار است کم‌تر از یک هفته دیگر مرحله دوم سود سهام عدالت به حساب مشمولان وایز شود؛ البته این مرحله یک تفاوت مهم با مرحله نخست دارد و آن واریز سود شرکت‌های غیربورسی سهام عدالت است.
مبلغ مرحله دوم سود سهام عدالت با مرحله اول چه تفاوتی دارد؟

مبلغ مرحله دوم سود سهام عدالت با مرحله اول چه تفاوتی دارد؟

مخاطب 24:قرار شد سود سهام عدالت سال ۱۴۰۰ طی دو مرحله به حساب مشمولان این سهام واریز شود، بر این اساس قسمت نخست سود، پایان پاییز سال جاری به حساب مشمولان واریز شد. در مرحله نخست سهامدارانی که در پرتفوی سهام خود ۴۵۲، ۴۹۲ و ۵۳۲ هزار تومان دارند به ترتیب ۵۱۰، ۵۵۵ و ۶۰۰ هزار تومان و افرادی که پرتفوی یک میلیون تومانی در اختیار دارند، مبلغ یک میلیون و ۱۲۸ هزار تومان سود علی‌الحساب دریافت کردند.

در این راستا طبق وعده‌های وزیر اقتصاد و همچنین رییس سازمان بورس و اوراق بهادار قرار است بخش دوم سود شنبه و یکشنبه هفته آینده واریز شود. میزان سود واریزی برای هر مشمول همانند مرحله نخست است، اما یک تغییر مهم دارد و آن واریز سود شرکت‌های غیربورسی سهام عدالت است.

آنطور که رییس سازمان خصوصی‌سازی اعلام کرده قرار است برای اولین بار بعد از توزیع سهام عدالت، سود شرکت‌های غیربورسی به میزان ۶۷۰۰ میلیارد تومان به حساب سهامداران واریز شود.

وی همچنین توضیح داد: سود شرکت‌های غیربورسی با سود شرکت‌های بورسی ترکیب و در زمان واریز به صورت یکجا واریز می‌شود.

به طور کلی سود شرکت‌های غیربورسی ۶۷۰۰ میلیارد تومان است که اگر بر کل تعداد سهام‌داران تقسیم شود (۴۹ میلیون نفر) برای هر فرد حدود ۱۳۶ هزار و ۷۰۰ تومان واریز خواهد شد. البته این میزان بسته به سهام اولیه هر مشمول کم یا زیاد می‌شود.

بر اساس این گزارش، از میان شرکت‌های سرمایه پذیر سهام عدالت ۳۵ شرکت بورسی و ۱۳ شرکت غیربورسی هستند.

منبع: ایسنا

 
برچسب ها: سهام عدالت
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
ترکیه هم به ایران خنجر زد ترکیه هم به ایران خنجر زد
همزمان با بازگشت تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران، دولت ترکیه اعلام کرد اموال و دارایی‌های ۲۰ فرد و ۱۸ نهاد ایرانی از جمله سازمان انرژی اتمی و بانک سپه را مسدود کرده است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر