کد خبر: ۱۳۴۶۳
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۴۰۱ - ۰۸:۴۲
مدیرعامل سایپاپرس خبرداد:

شکسته شدن رکورد تولید سالیانه سایپاپرس در پنج سال اخیر

سایپاپرس از ابتدای سال جاری تا پایان بهمن ماه توانست با تولید ۱۸ میلیون قطعه پرسی، برشکاری و مجموعه، رکود تولید سالیانه خود در طول ۵ سال اخیر را بشکند.
شکسته شدن رکورد تولید سالیانه سایپاپرس در پنج سال اخیر

شکسته شدن رکورد تولید سالیانه سایپاپرس در پنج سال اخیر

مخاطب 24:ابراهیم قلی‌پور، مدیرعامل سایپاپرس با اعلام این خبر گفت: با توجه به تاکید مدیریت ارشد گروه خودروسازی سایپا مبنی بر توسعه حداکثری بهره‌وری منابع و امکانات و اجرای برنامه‌های متعدد بهبود، شرکت سایپاپرس با تلاش تمامی کارکنان خود و استفاده حداکثری از ظرفیت تجهیزات تولیدی، توانست از ابتدای سال جاری تا پایان بهمن ماه با تولید ۱۸ میلیون قطعه از انواع قطعه پرسی، برشکاری و مجموعه رکورد تولید پنج سال اخیر خود را جابجا کند.

مدیرعامل سایپاپرس افزود: این رکورد تولید به میزان ۶ میلیون قطعه در خطوط پرسکاری، ۱۰ میلیون ورق در خطوط برشکاری و ۲ میلیون مجموعه در خطوط مجموعه‌سازی به ثبت رسیده است.

قلی‌پور تصریح کرد: امیدوارم با انجام پروژه‌ها و برنامه‌های استراتژیک تعریف شده و افزایش بهره‌وری، شاهد افزایش تیراژ تولید و توسعه سبد محصولات جدید همراه با ارتقای کیفیت در راستای تحقق مأموریت‌ها و اهداف کلان گروه خودروسازی سایپا باشیم و این امر با تلاش خانواده بزرگ سایپاپرس، محقق خواهد شد.

 
برچسب ها: سایپا
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
به مناسبت هفته اردبیل به مناسبت هفته اردبیل
چهارم مرداد ماه سالروز استقرار سلسله صفویه در ایران، در تقویم رسمی کشور به نام روز شیخ صفی‌الدین اردبیلی نامگذاری شده و به تبع آن، هفته اردبیل برای معرفی فرهنگ دیرپا و نقش تاریخ‌ساز این خطه در میهن عزیزمان گرامی داشته می‌شود.
بورس دوباره احیا شد بورس دوباره احیا شد
بازار سرمایه در اولین روز کاری هفته توانست رشد کند. شاخص کل با اقبال به گروه‌های دلاری و نفت‌محور رشد کرد، در حالی که جریان نقدینگی حقیقی همچنان کم‌جان است.
نتفلیکس خواسته های سلیقه های متفاوت را پوشش می دهد! نتفلیکس خواسته های سلیقه های متفاوت را پوشش می دهد!
مدیرعامل نتفلیکس فهرستی از بهترین فیلم و سریال‌هایی که امسال و سال آینده از این پلتفرم پخش می‌شوند را منتشر کرد.
ترامپ دچار چه بیماری شده است؟ ترامپ دچار چه بیماری شده است؟
در تصاویر جدیدی که هنگام برگزاری فینال جام باشگاه‌های جهان گرفته شد، ورم شدید مچ پا و نیمه‌باز بودن کفش‌های رئیس‌جمهور آمریکا جلب توجه کرد
بی سلیقگی یا بی دقتی؟! بی سلیقگی یا بی دقتی؟!
شهرداری تهران در تصویری که در میدان فلسطین نصب کرده طرحی آورده با این جمله: "بار دیگر فرعون غرق خواهد شد". زیر آن هم این جمله اخیر رهبری: "صهیونیست‌ها منتظر تازیانه خدا باشند".
شاهزاده‌ای که خفته بود به خواب ابدی فرو رفت! شاهزاده‌ای که خفته بود به خواب ابدی فرو رفت!
شاهزاده ولید متولد سال ۱۹۹۰ بود که از سال ۲۰۰۵ در حین تحصیل در دانشکده نظامی در لندن، براثر سانحه رانندگی وارد کمای کامل شد.
رانندگان با سطح هوش هیجانی بالاتر، ایمن‌تر رانندگی می‌کنند رانندگان با سطح هوش هیجانی بالاتر، ایمن‌تر رانندگی می‌کنند
رانندگی، بیشتر از آن‌چه فکر می‌کنیم، با احساسات گره خورده است. خشم، استرس و عصبانیت می‌توانند باعث شوند حتی راننده‌ای با مهارت فنی بالا، رفتاری پرخطر از خود نشان دهد؛ اما آیا می‌شود این احساسات را مدیریت کرد؟
برگزیده
طلسم مرگ دشمن در ده روز! طلسم مرگ دشمن در ده روز!
افراد سودجو با ادعا‌های مثل بازگشت معشوق، افزایش ثروت و طلسم مرگ (که ۷ تا ۱۲ میلیون تومان قیمت دارد)، مردم را فریب می‌دهند. این افراد اجزای حیوانات مانند پنجه جغد را ۲ تا ۶ میلیون، قلب مار کبری ۵ تا ۱۰ میلیون و پوست کفتار را ۷ تا ۱۵ میلیون برای طلسم‌سازی و بخت‌گشایی به فروش می‌رسانند.
دهک‌های ۴ و ۵ دوشنبه کالابرگ می‌گیرند دهک‌های ۴ و ۵ دوشنبه کالابرگ می‌گیرند
گام دوم از مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از دوشنبه ۳۰ تیر با تخصیص اعتبار به سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم و پنجم آغاز می‌شود.
هیچ چیز شورای شهر تهران مشخص نیست! هیچ چیز شورای شهر تهران مشخص نیست!
پس از تصمیم‌گیری برای بازسازی شهر تهران و سپردن مدیریت آن به شهرداری، بسیاری از کارشناسان حوزه شهری درباره رانت جدید پس از جنگ هشدار دادند، چراکه خطر فساد، رانت و تراکم‌فروشی در این حوزه بسیار زیاد است.
صفحه خبر بالای تصاویر