کد خبر: ۱۳۴۵۷
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۴۰۱ - ۰۸:۱۰

نگاهی به برخی از افتخارات کسب‌شده داخلی و خارجی بانک پاسارگاد در سال ۱۴۰۱

بانک پاسارگاد در سال ۱۴۰۱ هم‌چون سال‌های گذشته توانست با انجام فعالیت‌های مستمر در حوزه‌های بانکداری و سرمایه‌گذاری‌های کارآمد، علاوه بر عرصه‌های بین‌المللی و داخلی، در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی، مدیریت مالی و بانکداری، حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی و... سالی پرافتخار و همراه با سربلندی را سپری کند و برگ زرینی دیگر در بین رقبای خود به دست آورد که به خلاصه‌ای از این موارد اشاره خواهد شد.
نگاهی به برخی از افتخارات کسب‌شده داخلی و خارجی بانک پاسارگاد در سال ۱۴۰۱

نگاهی به برخی از افتخارات کسب‌شده داخلی و خارجی بانک پاسارگاد در سال ۱۴۰۱

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط‌عمومی بانک پاسارگاد:بانک پاسارگاد در سال ۱۴۰۱ طبق اعلام نشریه معتبر بنکر، پس از گذشت شانزده سال از تأسیس خود برای هفتمین‌بار موفق به کسب عنوان "بانک برتر اسلامی ایران" در سال ۲۰۲۲ شد. همچنین به‌عنوان تنها بانک ایرانی حاضر در فهرست ۵۰۰ بانک ارزنده جهان قرار گرفت. طبق این ارزیابی که توسط مؤسسه برندفاینانس Brandfinance انجام و توسط نشریه بنکر The Banker منتشر می‌شود، بانک پاسارگاد در سال ۲۰۲۲، با صعود ۱۸۲ پله‌ای در رتبه‌بندی ۱۰۰۰ بانک برتر جهان توانست به جایگاه شایسته ۳۲۰ جهانی دست یابد. گفتنی است این بانک در سال ۲۰۲۳ میلادی با صعود ۱۹ پله‌ای نسبت به سال گذشته، موفق به کسب رتبه ۲۳۸ از میان ۵۰۰ برند برتر بانکی جهان (TOP ۵۰۰ Banking Brands) شد.
این درحالی است که پاسارگاد در سال‌های گذشته نیز به‌صورت مستمر در این فهرست قرار داشته و بار‌ها به‌عنوان برترین بانک منطقه خاورمیانه انتخاب شده است. اهمیت این موضوع از این جهت است که به دلیل اعمال تحریم‌های مالی و بانکی ظالمانه بر اقتصاد ایران، افت ارزش پول ملی و دشواری همکاری‌ها با بانک‌های داخلی و خارجی، بانک پاسارگاد در رقابتی نابرابر با بانک‌های بین‌المللی از کشور‌هایی مانند امارات متحده عربی، ترکیه و عربستان سعودی و از سایر بانک‌های ملی و منطقه‌ای پیشی گرفته است. بانک پاسارگاد در ادامه افتخارآفرینی‌های خود در سال جاری برای هشتمین سال عنوان "بانک سال ایران" را کسب کرد و توسط "نشریه بنکر" (The Banker) به‌عنوان «بانک برتر ایران در سال ۲۰۲۲» (Bank Of The Year) معرفی شد. کسب عنوان بانک برتر سال بیانگر سرآمد بودن بانک‌های منتخب در تمامی معیار‌های مورد ارزیابی در کشور خود می‌باشد.
از دیگر دستاورد‌های چشمگیر در سال ۱۴۰۱ کسب رتبه برتر در بیست و پنجمین دوره رتبه‌بندی شرکت‌های برتر ایران (IMI۱۰۰) است که این مراسم هرساله از سوی سازمان مدیریت صنعتی برگزار می‌شود و بانک پاسارگاد موفق به کسب رتبه اول در شاخص‌های بهره‌وری کل و شاخص بازده فروش شد.
این بانک در سیزدهمین دوره جایزه ملی مدیریت مالی ایران در سال ۱۴۰۱ پس از ارزیابی شاخص‌های مختلف مالی و حسابداری موفق به کسب تندیس زرین جشنواره به عنوان بالاترین سطح این جایزه گردید.
از دیگر موفقیت‌های بانک پاسارگاد در این سال پرافتخار می‌توان به کسب عنوان محبوب‌ترین برند بانکی با رأی مستقیم مردمی در نهمین جشنوارۀ برند محبوب مصرف‌کنندگان، انتخاب دکتر مجید قاسمی مدیرعامل بانک پاسارگاد به‌عنوان چهره ماندگار در چهاردهمین دوره معرفی چهره‌های ماندگار صنعت، معدن و تجارت ایران، انتخاب مدیرعامل بانک پاسارگاد به عنوان خیر برتر و کسب رتبه برتر و جایزه دیپلم افتخار سطح ملی در هفدهمین جشنواره ملی انتشارات روابط‌عمومی در تمامی بخش‌های مشارکت خود (۸ بخش)، انتخاب محصول حساب دیجیتال کودک و نوجوان بانک پاسارگاد (زیپاد) به‌عنوان محصول برتر بانکی جشنواره دکتر نوربخش پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی و همچنین معرفی محصول "بانکداری ویدئویی" پاسارگاد، در هفتمین جشنواره ملی نوآوری برتر ایرانی به‌عنوان محصول و نوآوری برتر ایرانی اشاره نمود.
کسب تمامی این افتخارات ملی و بین‌المللی طی سال‌های متوالی نشان از هم‌دلی، عزم و تلاش تمام بانکداران پاسارگادی برای پرآوازه کردن نام ایران در سطح جهان است. دستیابی به این مهم مقدور نیست مگر با یاری و حمایت مردم گرانقدر و عزیزمان که این حس اعتماد، مسیر بانک پاسارگاد را برای درخشش در ادامه راه هموارتر می‌کند.

 
برچسب ها: بانک پاسارگاد
اخبار داغ
استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی
ساعتی پس از پایان تمرین پرسپولیس که با واکنش اوسمار ویه‌را نسبت به نامه روز گذشته مدیرعامل باشگاه پرسپولیس (جریمه بازیکنان و کادرفنی و بندهای تهدیدآمیز نسبت به اعضای تیم) همراه بود، سرمربی برزیلی پرسپولیس به دیدار با پیمان حدادی رفت تا یک جلسه مهم را با او برگزار کند.
ماموریت جدید پهپاد CH5 در پایگاه عین‌الاسد ماموریت جدید پهپاد CH5 در پایگاه عین‌الاسد
ارتش عراق پهپادهای چینی CH-5 را در پایگاه هوایی عین الاسد، مکانی که قبلاً میزبان نیروهای آمریکایی بود، آزمایش کرد، پهپاد تهاجمی CH-5 یک پهپاد بزرگ با طول بال ۲۱ متر، وزن بار ۱۰۰۰ کیلوگرم، سقف پرواز ۹ کیلومتر، مداومت پروازی تا ۶۰ ساعت و برد ۱۰ هزار کیلومتر است. این پهپاد می‌تواند حداکثر ۱۶ موشک را به طور همزمان حمل کند.
حذف دهک‌بندی، معیار جدید پرداخت یارانه، سطح درآمد و دارایی خانوار حذف دهک‌بندی، معیار جدید پرداخت یارانه، سطح درآمد و دارایی خانوار
احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جمع خبرنگاران با اشاره به اصلاح آیین‌نامه جدید یارانه‌ها گفت: بر اساس مصوبه دی‌ماه دولت، دهک‌بندی دیگر مبنای پرداخت یا حذف یارانه نیست و معیار اصلی، سطح مشخصی از درآمد یا دارایی افراد است.
جرایم بی‌سابقه بازیکنان و کادر فنی باشگاه پرسپولیس جرایم بی‌سابقه بازیکنان و کادر فنی باشگاه پرسپولیس
در واکنش به دومین شکست متوالی که شانس صدرنشینی را از تیم پرسپولیس سلب کرد، هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس با انتشار نامه هشت بندی اعلام کرد که تصمیمات جدیدی را در این خصوص اتخاذ کرده که بخش‌هایی از آن بسیار عجیب و بی‌سابقه است
رسمی+ حقوق کارکنان و بازنشستگان در سال ۱۴۰۵ اعلام شد رسمی+ حقوق کارکنان و بازنشستگان در سال ۱۴۰۵ اعلام شد
افزایش حقوق شاغلان و بازنشستگان را به صورت پلکانی معکوس و در بازه ۲۱ تا ۴۳ درصد به همراه اجرای مرحله سوم متناسب‌سازی برای بازنشستگان، تصویب کردند.
بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون
عنایت بخشی، ‌ بازیگر قدیمی سینما، تئاتر و تلویزیون در ۸۰ سالگی از دنیا رفت. این بازیگر پیشکسوت که از حدود دو ماه قبل در بیمارستان بستری بود، در ساعات اولیه صبح امروز، یکشنبه ۲۶ بهمن‌ماه از دنیا رفته است.
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
برگزیده
آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل
در ادامه اجرای طرح جدید کالابرگ الکترونیکی با اعتبار ماهانه یک میلیون تومان به ازای هر نفر، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی زمان آغاز مرحله دوم این طرح را اعلام کرده است؛ مرحله‌ای که از فردا چهارشنبه آغاز می‌شود و به‌صورت تدریجی، دهک‌های مختلف درآمدی را پوشش می‌دهد.
سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد! سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد!
با ورود دادستانی تهران سایت ایران خودرو متخلفی که قیمت محصولات خود را بدون هماهنگی با مراجع ذیصلاح افزایش داده بود بسته شد.
نرخ تازه محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ +جدول نرخ تازه محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ +جدول
نرخ تازه محصولات ایران خودرو برای امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ منتشر شد.
صفحه خبر بالای تصاویر