کد خبر: ۱۳۴۴۳
تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۹:۱۳

نماینده پارلمان بحرین: به از سرگیری پروازها به ایران اهتمام داریم

همزمان با اعلام انجام مذاکرات بین تهران و منامه برای احیای روابط، نماینده پارلمان بحرین ضمن تأیید این مذاکرات، از تمایل کشورش برای بازگشایی سفارت و از سرگیری پروازها از منامه به فرودگاه‌های ایران خبر داد.
نماینده پارلمان بحرین: به از سرگیری پروازها به ایران اهتمام داریم

نماینده پارلمان بحرین: به از سرگیری پروازها به ایران اهتمام داریم

مخاطب۲۴ ‌: خبرگزاری اسپوتنیک روسیه به نقل از منابع آگاه خود گزارش داد که هم‌اکنون مذاکراتی بین ایران و بحرین به منظور از سرگیری روابط بین دو کشور انجام می‌شود.

به گفته این منابع، مذاکرات دو طرفه، دو جانبه و بدون وساطت تا این لحظه بوده است و پیش بینی می‌شود که نتایج این مذاکرات در آینده نزدیک در صورت توافق بر همه مسائل مورد اختلاف اعلام شود.

ممدوح الصالح، نماینده پارلمان بحرین در این ارتباط به خبرگزاری اسپوتنیک گفت که هیئتی که اخیرا از ایران وارد بحرین شده، دیدار‌هایی با مقامات این کشور داشته است و در دیداری که هیئت پارلمانی ایرانی با طرف بحرینی داشته، دو طرف بر تمایل خود مبنی بر کشوده شدن افق‌های جدیدی از همکاری در روابط دو کشور تأکید کردند.

ممدوح صالح همچنین گفت که در آینده نزدیک ابتکار‌هایی به منظور حل مشکلات و مسائل مربوطه بین دو کشور ارائه شده است.

این مقام بحرینی گفته است که کشورش همواره خواستار عدم مداخله در امور داخلی همه کشور‌های عربی بوده است. او در پاسخ به این سؤال که مذاکرات با ایران در چه مرحله‌ای است، گفت: «تلاش‌های خیرخواهی برای بازگشت روابط صورت می‌گیرد و بدون شک در آینده نزدیک نتایج مثبت این مذاکرات دیده خواهد شد.»

ممدوح صالح با بیان اینکه بحرین به روابط خود با همسایگان بر اساس برادری و التزام به عدم مداخله اولویت می‌دهد، گفت که منامه به بازگشایی سفارت خود در ایران و همچنین از سرگیری پرواز‌ها بین دو کشور اهتمام می‌ورزد.

روابط بحرین با ایران به دنبال قطع روابط عربستان سعودی با تهران قطع شد و از جمله این هفته که دو کشور بر احیای این روابط به توافق رسیدند، زمزمه از سرگیری روابط بین منامه و تهران نیز به گوش میرسد؛ چرا که سیاست‌های بحرین در قبال ایران هم راستا با سیاست‌های عربستان سعودی است.

همزمان با این توافق، «عباس گلرو»، رئیس کمیته روابط خارجی مجلس شورای اسلامی و نماینده مردم سمنان در مجلس با اشاره به سفر خود برای شرکت در مجمع عمومی اتحادیه بین المجالس جهانی در توئیتی نوشت: برای شرکت در اجلاسیه ۱۴۶ مجمع عمومی اتحادیه بین المجالس جهانی (IPU) در بحرین، وارد منامه شدیم و "ممدوح عباس الصالح"، عضو مجلس بحرین در فرودگاه به گرمی از هیئت جمهوری اسلامی ایران استقبال کرد.»

ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت خارجه کشورمان این هفته بعد از اعلام توافق بین ایران و عربستان سعودی گفت که خوشبختانه فضای مثبتی بعد از این توافق برمنطقه حاکم شده و امیدواریم این فضا و تحولات مثبت با سایر کشور‌های منطقه نیز ایجاد شود.

برچسب ها: ایران بحرین
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
روز جهانی مرد؛ بازاندیشی نقش‌های مردانه در جهان امروز روز جهانی مرد؛ بازاندیشی نقش‌های مردانه در جهان امروز
روز جهانی مرد فرصتی است برای گفت‌و‌گو درباره فشار‌های پنهان، انتظارات اجتماعی و ضرورت بازتعریف نقش‌های مردانه در جهانی که در حال تغییر است.
داریوش ارجمند هنرمندان را به هوشیاری در برابر پیدا شدن جنازه در سد کرج دعوت می‌کند داریوش ارجمند هنرمندان را به هوشیاری در برابر پیدا شدن جنازه در سد کرج دعوت می‌کند
به داریوش ارجمند از هنرمندان خواست در برابر شایعاتی مانند «پیدا شدن جنازه در سد کرج» هوشیار باشند و بر نقش سربازی آنان در دفاع از فرهنگ در دوران آشوب تأکید کرد.
زهران ممدانی؛ انقلاب در نیویورک و نبرد با نابرابری‌ها زهران ممدانی؛ انقلاب در نیویورک و نبرد با نابرابری‌ها
زهران ممدانی، شهردار جدید نیویورک، با پیشینه مهاجرتی و برنامه‌های عدالت‌محور، مقابله با بحران مسکن و اصلاح مدارس را اولویت خود قرار داده است.
امضای «توافق راهبردی» بین آمریکا و عربستان امضای «توافق راهبردی» بین آمریکا و عربستان
ترامپ و عربستان در چارچوب توافق راهبردی، بسته بزرگی از تسلیحات شامل جنگنده‌های اف‌۳۵ را تصویب کردند. ولیعهد سعودی وعده سرمایه‌گذاری یک تریلیون دلاری داد.
نزاع خانوادگی بر سر ارث منجر به قتل شد نزاع خانوادگی بر سر ارث منجر به قتل شد
در یک نزاع خانوادگی در محله خزانه تهران، آرش ۲۲ ساله با ضربات چاقو مادربزرگ ۶۵ ساله خود را کشت و عمویش را مجروح کرد.
فرزند کاظم صدیقی درگذشت فرزند کاظم صدیقی درگذشت
محمدمهدی صدیقی، فرزند حجت‌الاسلام کاظم صدیقی، امام جمعه سابق تهران، به دلیل ایست قلبی دار فانی را وداع گفت.
بازگشایی مثبت بورس تهران؛ شاخص‌ها روند صعودی گرفتند بازگشایی مثبت بورس تهران؛ شاخص‌ها روند صعودی گرفتند
بورس تهران امروز با بازگشایی مثبت همراه شد و شاخص کل روند صعودی گرفت. نماد‌های بزرگ بازار پیشتاز رشد قیمت‌ها در ساعات اولیه معاملات بودند.
برگزیده
پیام کتبی ایران به عربستان پیام کتبی ایران به عربستان
محمد بن‌سلمان، ولیعهد عربستان، در جریان دیدار رئیس سازمان حج ایران با وزیر کشور عربستان، پیام کتبی رئیس‌جمهور ایران را دریافت کرد.
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
صفحه خبر بالای تصاویر