کد خبر: ۱۳۴۲۴
تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۷

راه اندازی فاز۳ پروژه پلنت جدید اکسیژن ذوب آهن اصفهان

پلنت جدید اکسیژن ذوب آهن با ظرفیت نامی ۲۵۰۰۰ نرمال مترمکعب در ساعت به روش کرایژنیک و با تکنولوژی Internal Compression همراه با تولید ازت وآرگون بدون استفاده از هیدروژن برای خالص سازی آرگون در مرحله راه اندازی است.
راه اندازی فاز۳ پروژه پلنت جدید اکسیژن ذوب آهن اصفهان

راه اندازی فاز۳ پروژه پلنت جدید اکسیژن ذوب آهن اصفهان

به گزارش مخاطب24به نقل از شرکت ذوب آهن اصفهان:مجید عبدالنبی جوزدانی مدیر اجرایی پروژه‌های شرکت با اعلام این خبر گفت: در ادامه تکمیل پروژه پلنت اکسیژن، فاز۳ این پروژه شامل ۳ دستگاه کمپرسور، ۲ دستگاه کمپرسور‌های اصلی MAC ۱ و MAC ۲ راه اندازی شد و کمپرسور BAC نیز در حال عملیات پیش راه اندازی می‌باشد.
وی افزود: انرژی موتور‌های کمپرسور‌ها از محل پست MSDS ۴ تامین می‌گردد و راکتور‌ها و بانک خازنی به عنوان بخشی از سیستم تامین انرژی MV در نظر گرفته شده است.
مدیر اجرایی پروژه‌های شرکت گفت: شرکت صفافولاد سپاهان به عنوان پیمانکار عملیات اجرایی و نماینده شرکت صاحب تکنولوژی شرکت در ایران، مدیریت‌های مهندسی پروژه‌های پشتیبانی تولید و تاسیسات جانبی، تولید و توزیع برق، انرژی بهینه سازی سوخت و حراست در اجرا و تکمیل این پروژه نقش به سزایی دارند.
افشین رضوانی، مجری پروژه پلنت اکسیژن نیز گفت: ظرفیت هرکمپرسور ۷۳۰۰۰ نرمال مترمکعب درساعت است.
مجری پروژه پلنت اکسیژن افزود: کمپرسور‌های MAC ازنوع سانتریفیوژی هستند و انرژی مورد نیاز آن‌ها از طریق الکتروموتور‌هایی با قدرت ۸ مگاوات تامین می‌شود که در ولتاژ ۱۰ KV و جریان مصرفی ۵۲۵ آمپر به صورت آسنکرون در دور ۱۴۹۶ rpm کار می‌کنند.
وی در تشریح فرایند تولید پلنت اکسیژن گفت: درمرحله اول کمپرسور، فشارهوا را تا حدود ۱/۷ بار ابسولوت فشارگیری کرده و دمای هوا به حدود۱۰۰ درجه سانتی گراد نزدیک می‌شود. در مرحله دوم فشارهوا از۱/۷ به نزدیک ۳ بار ابسولوت افزایش می‌یابد و در مرحله سوم دمای هوا به حدود۳۰ درجه سانتی گراد بر می‌گردد و در نهایت هوای مکش شده با ۵/۷ بار ابسولوت و دمای ۱۰۰ درجه سانتی گراد وارد فرایند تولید اکسیژن می‌شود.

 
برچسب ها: ذوب آهن اصفهان
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
چگونه خسارت ناشی از حوادث برق را دریافت کنیم چگونه خسارت ناشی از حوادث برق را دریافت کنیم
مدیرکل امور انرژی و مشتریان شرکت توانیر با تشریح روند پرداخت خسارت به مشترکانی که دچار آسیب یا خسارت ناشی از برق شده‌اند، اعلام کرد: حق بیمه‌ای که ماهانه از مشترکان دریافت می‌شود، پشتوانه‌ای برای جبران این خسارت‌هاست و مشترکان می‌توانند با مراجعه به سامانه و ارائه مدارک لازم، خسارت خود را پیگیری کنند.
فیلم+روایت رئیس پلیس آگاهی از نحوه قتل الهه حسین نژاد فیلم+روایت رئیس پلیس آگاهی از نحوه قتل الهه حسین نژاد
قاتل پس از ارتکاب جرم، جسد را به بیابان‌های اطراف فرودگاه منتقل می‌کند تا آثار جنایت را مخفی کند با این حال، اقدامات اطلاعاتی و کارآگاهی پیچیده پلیس در مدت کوتاهی منجر به شناسایی و دستگیری متهم اصلی در شب گذشته شد.
تاج بر سر دختر شایسته تایلند تاج بر سر دختر شایسته تایلند
در حالی‌که نماینده تایلند تاج دختر شایسته جهان را بر سر گذاشت و هند میزبان یکی از پرهزینه‌ترین رویداد‌های سال بود، پشت صحنه رقابت Miss World ۲۰۲۵ با اتهامات تندی از سوی نماینده انگلستان به لرزه افتاد.
خانم ها، افسردگی میانسالی را جدی بگیرید خانم ها، افسردگی میانسالی را جدی بگیرید
افسردگی در میانسالی مشکلی شایع و قابل درمان است و این افراد باید بدانند که تنها نیستند و لازم نیست در سکوت و تنهایی رنج بکشند.
چرا حوصله کتاب خواندن نداریم؟ چرا حوصله کتاب خواندن نداریم؟
در دنیای پرهیاهوی امروز، بی‌حوصلگی برای مطالعه به پدیده‌ای فراگیر تبدیل شده و ذهن انسان معاصر را از تمرکز و تفکر عمیق دور کرده است
آنچه درباره هومن سیدی نمی‌دانستید! آنچه درباره هومن سیدی نمی‌دانستید!
هومن سیدی در یک ویدئو درباره خود افشاگری کرد.
عکس| سند دانشجو بودن علیرضا بیرانوند عکس|  سند دانشجو بودن علیرضا بیرانوند
صحبت های هفته پیش بیرانوند در مورد تحصیلاتش حسابی حاشیه ساز شد.
صفحه خبر بالای تصاویر