کد خبر: ۱۳۳۸۴
تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۴۰۱ - ۰۷:۵۶

موافقت سهامداران همراه اول با افزایش سرمایه ۵۹ درصدی

در مجمع عمومی فوق‌العاده همراه اول افزایش سرمایه ۵۹.۳۳ درصدی سهام این شرکت تصویب شد.
موافقت سهامداران همراه اول با افزایش سرمایه ۵۹ درصدی

موافقت سهامداران همراه اول با افزایش سرمایه ۵۹ درصدی

به گزارش مخاطب 24 به نقل از روابط عمومی همراه اول:مجمع عمومی فوق العاده صاحبان سهام شرکت ارتباطات سیار ایران صبح امروز یکشنبه ۲۱ اسفند ۱۴۰۱، با حضور ۹۰ درصد سهامداران و به ریاست علی بقایی رییس هیات مدیره این شرکت در ساختمان ستاره ونک تهران برگزار شد.

استماع گزارش هیات مدیره، حسابرس و بازرس قانونی و همچنین اتخاذ تصمیم درباره «افزایش سرمایه» از جمله موارد دستور جلسه این مجمع بود که به صورت حضوری و آنلاین برگزار شد.

سیدعباس نوربخش، معاون مالی و تدارکاتی اپراتور اول که به نیابت از مدیرعامل همراه اول در این جلسه حضور داشت، ضمن ارائه گزارشی اجمالی از شاخص‌های مالی همراه اول به بیان تاریخچه‌ای از افزایش سرمایه شرکت پرداخت و اظهار کرد: شرکت ارتباطات سیار ایران در سال‌های ۱۳۹۳، ۱۳۹۷، ۱۳۹۸ و ۱۴۰۰ به ترتیب افزایش سرمایه‌های ۲۰۰، ۵۶۰، ۹۶۰ و ۲۸۰۰ میلیارد تومانی داشته است.

وی ادامه داد: در حال حاضر به دنبال موافقت سهامداران شرکت برای افزایش سرمایه ۵۹.۳۳ درصدی هستیم که در صورت تأیید، سرمایه شرکت ارتباطات سیار ایران از ۴۷۲۰ به ۷۵۲۰ میلیارد تومان می‌رسد.

نوربخش درباره مزایای این افزایش سرمایه نیز گفت: استفاده از موضوع بند ف تبصره ۲ قانون بودجه ۱۴۰۱، اصلاح ساختار مالی به منظور بهبود شرایط اعتباری شرکت نزد شبکه بانکی و همچنین جلوگیری از خروج وجه نقد از محل طرح‌های سرمایه گذاری شرکت از جمله اهداف مهم این افزایش سرمایه است.

مجمع فوق العاده صاحبان سهام یک جلسه اختصاصی است که توسط شرکت‌ها برگزار می‌شود تا مسائل مهمی مانند تغییرات در آمار سرمایه، تغییرات در قوانین و مقررات شرکت، افزایش سرمایه و مواردی از این دست را مورد بررسی قرار دهند.

 
برچسب ها: همراه اول
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
حیات از یک راکتور هسته‌ای در زمین آغاز شد حیات از یک راکتور هسته‌ای در زمین آغاز شد
دانشمندان ادعا می‌کنند میلیاردها سال پیش از پیدایش انسان، یک راکتور هسته‌ای در زمین وجود داشته که احتمالاً آغاز حیات بوده است. این ادعای جنجالی، نظریه‌های رایج در مورد آغاز حیات را به چالش می‌کشد.
اگر اسرائیل باشد، یوروویژن ۲۰۲۶ را تحریم می‌کنیم اگر اسرائیل باشد، یوروویژن ۲۰۲۶ را تحریم می‌کنیم
با تشدید بحران غزه، ایرلند و هلند اعلام کردند در صورت حضور اسرائیل، از یوروویژن ۲۰۲۶ کناره‌گیری خواهند کرد و فشار بر اتحادیه اروپا افزایش یافته است.
حمله اسرائیل به دوحه: غافلگیری واشنگتن و عربستان حمله اسرائیل به دوحه: غافلگیری واشنگتن و عربستان
اسرائیل با پرتاب موشک از دریای سرخ، نشست رهبران حماس در دوحه را هدف قرار داد و حتی با سامانه‌های پدافندی آمریکا و قطر عبور کرد.
اسرائیل: برنامه هسته‌ای ایران پس از جنگ ۱۲ روزه نابود نشده اسرائیل: برنامه هسته‌ای ایران پس از جنگ ۱۲ روزه نابود نشده
به گزارش منابع اسرائیلی، حملات هوایی ۱۲ روزه علیه برنامه هسته‌ای ایران نتوانسته آن را نابود کند؛ ایران همچنان مواد و تخصص فنی لازم را در اختیار دارد.
حمایت قاطع سازمان ملل از تشکیل کشور مستقل فلسطین حمایت قاطع سازمان ملل از تشکیل کشور مستقل فلسطین
مجمع عمومی سازمان ملل با ۱۴۲ رأی موافق، پیش‌نویس قطعنامه‌ای در حمایت از تشکیل کشور فلسطین را تصویب کرد؛ گامی مهم در روند تحقق خواست تاریخی ملت فلسطین.
ما همه با هم هستیم، حتی اگر دگرگون فکر کنیم ما همه با هم هستیم، حتی اگر دگرگون فکر کنیم
اشک‌های ستاره اسکندری برای ترانه علیدوستی، باران کوثری، هنگامه قاضیانی، پانته‌آ بهرام و شقایق دهقان
انقلابی در درمان پوکی استخوان انقلابی در درمان پوکی استخوان
راهی برای تقویت استخوان‌ها در طول عمر کشف شده است که می‌تواند انقلابی در درمان پوکی استخوان ایجاد کند. این کشف نویدبخش دارویی جدید با عوارض جانبی کمتر است.
برگزیده
روز جهانی بی‌خبری خوش‌خبری روز جهانی بی‌خبری خوش‌خبری
۱۱ سپتامبر روز جهانی بی‌خبری خوش خبری است.؟  می‌گویند امروز روز جهانی"No  news is good news"  است. به زبان خودمانی همان ضرب المثل معروف فارسی که می‌گوید بی خبری خوش خبری است
معوقه بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ با حقوق مرداد پرداخت شد معوقه بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ با حقوق مرداد پرداخت شد
وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد معوقه بازنشستگان فرهنگی مربوط به سال ۱۴۰۰ همزمان با حقوق مردادماه واریز شد و در حساب آنان قرار گرفت.
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
صفحه خبر بالای تصاویر