کد خبر: ۱۳۳۸۳
تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۴۰۱ - ۰۷:۵۱

اعلام شعب کشیک بانک ایران زمین در ایام تعطیلات نوروز ۱۴۰۲

به منظور رفاه حال مشتریان گرامی در تعطیلات نوروز ۱۴۰۲ لیست شعب کشیک بانک ایران زمین اعلام شد.
اعلام شعب کشیک بانک ایران زمین در ایام تعطیلات نوروز ۱۴۰۲

اعلام شعب کشیک بانک ایران زمین در ایام تعطیلات نوروز ۱۴۰۲

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک ایران زمین :بانک ایران زمین ضمن تبریک به مناسبت فرارسیدن سال نو و ایام عید نوروز ۱۴۰۲ به منظور رفاه حال مشتریان گرامی و انجام امور بانکی خود، لیست شعب کشیک خود را در ایام تعطیلات عید نوروز اعلام کرد.
مشتریان گرامی می‌توانند در روز‌های سه شنبه ۱۴۰۲/۱/۱، چهارشنبه ۱۴۰۲/۱/۲ و پنجشنبه ۱۴۰۲/۱/۳ جهت دریافت خدمات بانکی از ساعت ۹:۰۰ صبح الی ۱۲:۰۰ به شعب بانک مراجعه کنند.
لازم به ذکر است ۲ باجه دیجیتال شهر تهران در مجتمع مگامال مطابق با ساعات کاری فعالیت مجتمع و ونک مطابق با ساعات کاری تعیین شده (به استثناء ساعت ۱۵ به بعد روز ۲۹ اسفند ۱۴۰۱ و روز‌های یکم و سیزدهم فروردین ۱۴۰۲) بدون تعطیلی در تمامی ایام تعطیلات نوروز فعال است.
ضمناً شعب کشیک مناطق آزاد از ساعت ۰۹:۰۰ صبح الی ۱۲:۰۰ آماده خدمت رسانی به مشتریان عزیز هستند.
مشتریان گرامی می‌توانند در صورت نیاز با مرکز ارتباط با مشتریان بانک با شماره ۰۲۱۲۴۸۰۹ تماس حاصل نمایند.

 
برچسب ها: بانک ایران زمین
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
اعتراض به سبک عراقچی + فیلم اعتراض به سبک عراقچی + فیلم
عباس عراقچی ۱۰سال پیش در کمیسیون ویژه بررسی برجام مجلس به کارشکنی صدا و سیما واکنش نشان داد.
ترامپ نماد قهرمانی جام جهانی باشگاه‌ها را برد! ترامپ نماد قهرمانی جام جهانی باشگاه‌ها را برد!
دونالد ترامپ اعلام کرد که جام قهرمانی جام جهانی باشگاه‌ها را با خود به کاخ سفید برده است.
حامیان ایران در جنگ ۱۲ روزه، از معین و شهرام شبپره تا فرخ نگهدار حامیان ایران در جنگ ۱۲ روزه، از معین و شهرام شبپره تا فرخ نگهدار
در جنگ ۱۲ روزه ایران و اسرائیل، روزنامه نگاران، خوانندگان و حتی سیاسیونی که سال هاست به عنوان تفاوت عقیدتی با جمهوری اسلامی، ترک وطن کردند، حمایت از وطن را به اختلافات سیاسی ترجیح دادند.
حمایت طارمی از فغانی حمایت طارمی از فغانی
مهدی طارمی استوری جدیدی در صفحه شخصی خود منتشر کرد.
جاسوسان موساد در کنار ما جاسوسان موساد در کنار ما
سال‌هاست که واژه‌هایی، چون «نفوذی» و «جاسوس» وارد ادبیات سیاسی ایران شده و در بزنگاه‌های مهم مرکز ثقل توجه سیاسیون قرار می‌گیرد. در میان سیاسیونی که از نفوذ اسرائیلی‌ها به سطح بالای نظام هشدار دادند و بر جلوگیری و مراقب از نفوذی‌ها تاکید داشتند، برخی چهره‌هایی هم بودند که این موضوع را انکار کرده و حتی خبرنگاران را عامل جاسوسی خواندند.
خوابیدن با چراغ روشن ممنوع خوابیدن با چراغ روشن ممنوع
این ارتباط از نظر بیولوژیکی منطقی است. بدن ما از سیگنال‌های نوری برای تشخیص زمان خواب استفاده می‌کند و هرگونه اختلال در این روال می‌تواند در ریتم‌های شبانه‌روزی بدن ما که فرآیندهای داخلی بی‌شماری را تنظیم می‌کنند، اختلال ایجاد کند.
همبستگی مردم را مصادره نکنید همبستگی مردم را مصادره نکنید
بعد از برقراری صلح در جنگ دوازده روزه، صحبت‌های زیادی درباره همبستگی، وحدت، و نزدیک شدن حاکمیت به مردم گفته و شنیده می‌شود، با این وجود گروهی هستند که همچنان با سخنان تند مانع شکل گرفتن این وحدت و همدلی می‌شوند
برگزیده
آموزش و پرورش رها شده آموزش و پرورش رها شده
در کشور یک تلقی سیاسی به وجود آمده است که می‌توانیم نام آن را «رها شدگی امر مهم تصمیم گیری» بنامیم. در حوزه آموزش و پرورش از اصطلاح جذاب تری برای این وضعیت استفاده می‌شود و نام آن را خصوصی سازی یا نفی تصدی گری گذاشته‌اند.
بازگشت ژیان به خیابان‌های فرانسه بازگشت ژیان به خیابان‌های فرانسه
ژیان، خودروی خاطره‌انگیز دهه‌های گذشته، با چهره‌ای تازه و طراحی کاملاً مدرن به دنیای خودرو بازگشته است.
دور زدن قانون با صدور تراکم شناور به بهانه جنگ دور زدن قانون با صدور تراکم شناور به بهانه جنگ
برنامه زاکانی برای بازسازی تخریب‌های به‌جامانده از حمله اسرائیل به ایران، به نوعی بازگشت هولوگرام‌ها و شهرفروشی است که شهرداری با چراغ سبز دولت آن را در پیش گرفته است.
صفحه خبر بالای تصاویر