کد خبر: ۱۳۳۷۸
تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۴۰۱ - ۰۴:۲۰

نفس برقراری رابطه ایران و عربستان به پایان جنگ یمن کمک می‌کند

رئیس شورای راهبردی روابط خارجی با اشاره به توافق اخیر میان ایران و عربستان برای از سرگیری روابط که با میانجی‌گری چین انجام شد، تصریح کرد: نفس برقراری روابط دیپلماتیک میان تهران و ریاض، به هدف پایان یافتن جنگ در یمن کمک می‌کند.
نفس برقراری رابطه ایران و عربستان به پایان جنگ یمن کمک می‌کند

نفس برقراری رابطه ایران و عربستان به پایان جنگ یمن کمک می‌کند

مخاطب۲۴ :‌ سیدکمال خرازی در ملاقات هانس گروندبرگ، نماینده ویژه سازمان ملل در امور یمن که در ساختمان شماره ۲ شورای راهبردی روابط خارجی انجام شد، گفت: از تلاش‌های شما برای برقراری آتش‌بسی که از دوم اکتبر ۲۰۲۲ اجرایی شد، قدردانی می‌کنم؛ گرچه مهلت این آتش‌بس که تمام شده، هنوز تمدید نشده و بار‌ها هم نقض شده است.

وی با قدردانی از تلاش‌های نماینده ویژه سازمان ملل در امور یمن برای کمک به پیشبرد صلح در یمن به ویژه در مذاکرات تبادل اسرای طرفین، ابراز امیدواری کرد که این مذاکرات به خوبی پیش برود و افزود: حل مسائل انسانی در خلال جنگ، گام مثبتی برای شروع مذاکرات صلح است.

خرازی تاکید کرد: ما معتقد به مذاکرات یمنی – یمنی بدون دخالت قدرت‌های منطقه‌ای و قدرت‌های فرامنطقه‌ای هستیم و از آن حمایت می‌کنیم.

رئیس شورای راهبردی روابط خارجی با بیان اینکه «نفس رابطه دیپلماتیک میان ایران و عربستان به هدف پایان یافتن جنگ یمن کمک می‌کند»، ادامه داد: ما شواهدی را در تغییر سیاست عربستان مشاهده می‌کنیم که حاکی از درک آن‌ها از بیهوده بودن این جنگ است، زیرا دریافته‌اند که با وجود حدود ۹ سال جنگ، کشتار و ویرانی به پیروزی نرسیده‌اند.

وی در همین حال، از نقض تمامیت ارضی یمن ابراز نگرانی و تصریح کرد: اخباری که از تصرف جزیره سقطری به دست امارات یا تقسیم یمن به دو قسمت شمالی و جنوبی شنیده می‌شود، مایه نگرانی است. این اقدامات می‌تواند امنیت باب‌المندب و دریای سرخ را به خطر بیندازد.

خرازی تاکید کرد: باید به تمامیت ارضی یمن و توانایی مردم یمن برای حل و فصل اختلافات خود در روند گفت‌وگوی یمنی – یمنی احترام گذاشت و به آن‌ها کمک کرد تا برقراری صلح و تشکیل دولتی برخاسته از اراده مردم یمن محقق شود.

هانس گروندبرگ، نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل در امور یمن نیز با قدردانی از حمایت ایران از روند صلح در یمن ابراز امیدواری کرد که احیای روابط دیپلماتیک میان ایران و عربستان اثر مثبتی بر روند صلح در یمن داشته باشد.

وی با تشریح آخرین تحولات میدانی و دیپلماتیک در یمن تصریح کرد؛ در تلاش است در تعامل با همه طرف‌ها، بازیگران و قدرت‌های منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای، شرایط را برای مذاکرات صلح در یمن فراهم سازد و زودتر به نتیجه برساند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ببینید: رضائیان، ساپینتو در آغوش هم ببینید: رضائیان، ساپینتو در آغوش هم
سرمربی پرتغالی که همیشه روی مسائل روحی بازیکنان حساس است، از رامین خواست با آرامش بیشتری در تمرین حاضر شود و همین تصمیم باعث شد مدافع باتجربه استقلال جلسه دیروز را با دستور سرمربی ترک کند و غیبت او در تصاویر منتشرشده، موجی از شایعات را در رسانه‌ها و میان هواداران ایجاد کند.
ماجراهای مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶، این بار عذرخواهی رسمی فیفا از لیونل اسکالونی ماجراهای مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶، این بار عذرخواهی رسمی فیفا از لیونل اسکالونی
این اشتباه باعث سردرگمی و حتی ناراحتی شد و فیفا را بر آن داشت تا روز بعد، از این بابت پوزش بخواهد. 
روایت پزشکیان از حمله به جلسه شعام و تصمیمی که بعد از آن گرفتند روایت پزشکیان از حمله به جلسه شعام و تصمیمی که بعد از آن گرفتند
مسعود پزشکیان، رئیس جمهور، در روایتی از ماجرای حمله به جلسه شعام گفت: در آن جریانات وقتی خواستند ما را بزنند، زدند، اما خدا نخواست و یک سوراخی بود و توانستیم از آن سالم خارج شویم. البته کلیت قضیه بارها گفته‌ام، برای منی که عمر را کرده‌ام چه چیزی بهتر از آنکه شهید شوم نه اینکه بر اثر بیماری در بستر باشم
زمان بازی‌های تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۶ زمان بازی‌های تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۶
طبق برنامه اعلام‌شده، تیم ملی فوتبال ایران نخستین مسابقه خود را برابر نیوزیلند، سپس برابر بلژیک قرار و بعد از آن مقابل مصر قرار خواهد گرفت
زنده از مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶؛ بزرگ‌ترین رویداد تاریخ فوتبال زنده از مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶؛ بزرگ‌ترین رویداد تاریخ فوتبال
قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶ نه تنها مسیر تیم‌ها را مشخص کرد، بلکه آغازگر شور و هیجان بی‌سابقه‌ای در فوتبال جهان شد. با حضور ۴۸ تیم، سه میزبان و ساختار تازه، این رقابت‌ها رکوردشکن خواهد بود و تجربه‌ای بی‌نظیر برای هواداران سراسر جهان رقم خواهد زد.
پرسپولیس استقلال؛ باز هم تساوی پرسپولیس استقلال؛ باز هم تساوی
این تساوی در حالی رقم خورد که برنده این بازی شانس مستقیم صدر جدول بود. البته استقلالی‌ها با همین تساوی هم رده اول را حفظ کردند اما فرصت تعمیق اختلاف با دیگر مدعیان را از دست دادند.
«زوج‌ و فرد» در تهران سراسری شد؛ حتی مجوز طرح هم جلوی جریمه را نمی‌گیرد «زوج‌ و فرد» در تهران سراسری شد؛ حتی مجوز طرح هم جلوی جریمه را نمی‌گیرد
معاون حمل‌ونقل شهرداری تهران اعلام کرد: در روزهای آلودگی شدید هوا، طرح زوج‌وفرد به‌صورت سراسری و از درب منازل اجرا می‌شود.
برگزیده
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست
رئیس مجلس شورای اسلامی: فیلترینگ فعلی را اشتباه می‌دانم، در زمان‌های غیر بحران، به نظر من فیلترینگ به این شکل صحیح نیست، درصد بالایی از مردم از VPN استفاده می‌کنند که آسیب ما را بیشتر و فضای مجازی ما را ناامن می‌کند
صفحه خبر بالای تصاویر