کد خبر: ۱۳۳۴۶
تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۷:۳۹

حمایت بانک رفاه کارگران از کودکان سندرم داون

دومین همایش فرصت کودکی به مناسبت آیین بزرگداشت روز جهانی سندرم داون، با حمایت اثربخش و مشارکت فعال بانک رفاه کارگران برگزار شد.
حمایت بانک رفاه کارگران از کودکان سندرم داون

حمایت بانک رفاه کارگران از کودکان سندرم داون

به گزارش مخاطب24 به نقل ازبانک رفاه کارگران :این بانک در راستای ایفای نقش موثر در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی از این رویداد حمایت کرد و در برگزاری آن مشارکت فعال داشت.

بر اساس این گزارش، بانک رفاه کارگران با مشارکت در تهیه و تدوین بسته‌های فرهنگی و آموزشی با هدف آموزش و جامعه‌پذیر کردن کودکان سندرم داون، از این رویداد حمایت کرد. تعداد زیادی از این بسته‌های فرهنگی و آموزشی طی این همایش به صورت رایگان در اختیار کودکان سندرم داون و خانواده‌های آنان قرار گرفت.

شایان ذکر است، سخنرانان این مراسم ازجمله دکتر رامین رضایی مدیرکل توانبخشی روزانه و توانپزشکی سازمان بهزیستی کشور و دکتر پوراندخت بنیادی رئیس کانون سندرم داون ایران از حمایت‌های بانک رفاه کارگران از این رویداد و اقدامات اثربخش این بانک در حوزه مسئولیت‌های‌اجتماعی قدردانی کردند.

گفتنی است، این رویداد با حضور برخی از مدیران عالی بانک رفاه کارگران از جمله بهرام فرهی و سید مجید کفائی به ترتیب مدیر امور حوزه مدیریت و روابط عمومی و رئیس اداره حسابداری این بانک و جمعی از هنرمندان مطرح کشور ازجمله مرضیه برومند، داریوش فرضیایی (عمو پورنگ)، نعیمه نظام‌دوست، باران نیکراه و... و با شرکت خانواده‌های دارای عضو سندرم داون در محل سالن شهید آوینی مجموعه فرهنگی ورزشی تلاش برگزار شد.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بن‌سلمان در واشنگتن؛ اهداف و انگیزه‌ها بن‌سلمان در واشنگتن؛ اهداف و انگیزه‌ها
سفر بن‌سلمان به آمریکا تمرکز بر دریافت اف-۳۵، توافق امنیتی و انرژی هسته‌ای دارد و همزمان مسیر عادی‌سازی روابط عربستان با اسرائیل را روشن می‌کند.
نور شب خطر بیماری قلبی را افزایش می‌دهد، هشدار هاروارد نور شب خطر بیماری قلبی را افزایش می‌دهد، هشدار هاروارد
مطالعه دانشگاه هاروارد نشان می‌دهد قرار گرفتن در معرض نور مصنوعی هنگام خواب، خطر ابتلا به بیماری قلبی را بالا می‌برد و رعایت تاریکی اتاق توصیه می‌شود.
جمعه سیاه یا دام آنلاین؛ حواستان به کلاهبرداری‌ها باشد جمعه سیاه یا دام آنلاین؛ حواستان به کلاهبرداری‌ها باشد
رئیس پلیس فتا هشدار داد با نزدیک شدن جمعه سیاه، تبلیغات فریبنده و کلاهبرداری‌ها در فضای مجازی به ویژه تلگرام و اینستاگرام افزایش می‌یابد.
گروسی: ایران به‌دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست گروسی: ایران به‌دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست
مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تأکید کرد ایران برنامه ساخت سلاح هسته‌ای ندارد، اما به توسعه فناوری‌های پیشرفته و افزایش ذخایر اورانیوم ادامه می‌دهد.
اسرائیل برای حمله به لبنان آماده می‌شود اسرائیل برای حمله به لبنان آماده می‌شود
روزنامه یسرائیل هیوم گزارش داد ارتش اسرائیل خود را برای آغاز یک حمله چندروزه به لبنان آماده کرده و عملیات علیه زیرساخت‌های حزب‌الله و حماس ادامه دارد.
بقائی: تفاهم قاهره، لغو شده است بقائی: تفاهم قاهره، لغو شده است
سخنگوی وزارت خارجه اعلام کرد تفاهم قاهره با آژانس از نظر ایران لغو شده و قطعنامه اخیر شورای حکام علیه ایران، حقوقی و قانونی نیست و واکنش ایران در پی خواهد داشت.
توافق افغانستان و هند برای تقویت تجارت از طریق چابهار توافق افغانستان و هند برای تقویت تجارت از طریق چابهار
وزیر بازرگانی افغانستان و همتای هندی وی در دهلی‌نو بر گسترش همکاری‌های اقتصادی، توسعه تجارت دوجانبه و استفاده از بندر چابهار به توافق رسیدند.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر