کد خبر: ۱۳۳۲۵
تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۸

شوک ارزی جدید به قیمت دلار

یکی از معامله‌گران بازار می‌گوید خبر ورود محموله درهم به کشور از حوالی ظهر به بازار رسیده و روند را دوباره کاهشی کرده است. البته این محموله امروز وارد نمی‌شود و فردا به بازار می‌رسد. ما هم منتظر کاهش قیمت‌های بازاریم و فکر می‌کنیم این محموله قیمت دلار را کاهش دهد. اما بعید است که به زیر ۴۰ هزار تومان برسد.
شوک ارزی جدید به قیمت دلار

شوک ارزی جدید به قیمت دلار

مخاطب 24:بعد از توافق ایران و عربستان در پکن، رئیس اتاق ایران و چین از عرضه سنگین درهم در روز یکشنبه در بازار ایران خبر داده بود. حالا خبر رسیده که این محموله در راه است و اگر چنین باشد، باید منتظر ریزش بیشتر قیمت دلار بود.

قیمت دلار ظرف دو هفته حدود ۱۶ هزار تومان کاهش پیدا کرد. سفر رئیس سازمان انرژی اتمی به ایران قیمت دلار را وارد کانال ۵۰ هزار تومان کرد و خبر توافق ایران و عربستان دلار را به کانال ۴۰ هزار تومان رساند.

روز توافق، رئیس اتاق ایران و چین در توییتی از عرضه سنگین درهم به بازار ایران خبر داد و گفت ریزش شدید قیمت دلار در راه است.

خبر عرضه درهم به بازار ارز، زودتر از رسانه‌ها به بازار فردوسی رسیده است و معامله‌گران می‌گویند امروز روز فروش دلار است و فردا روز خرید. چراکه عرضه سنگین درهم در بازار، هم قیمت درهم را کاهشی می‌کند و هم قیمت دلار را و ممکن است آن را به آستانه کانال ۳۰ هزار تومان برساند.

امروز اقتصادآنلاین هم در گزارشی اعلام کرد محموله درهم جدید در راه ایران است. این رسانه نوشت «نرخ‌ها کاهشی شده، مردم اغلب فروشنده‌اند و صرافی‌ها کمتر تمایلی به خرید ارز دارند، اما مهمتر از همه اینها، اعلام خبر عرضه یک محموله قابل توجه درهم در بازار است که می‌تواند تیر نهایی برای کاهش شدید نرخ ارز باشد تا جایی که نرخ دلار را به تحلیل صرافی‌ها، به نیمه کانال ۳۰ هزار تومانی هم پایین ببرد.»

جز رئیس اتاق ایران و چین و البته معامله‌گران میدان فردوسی، فرد دیگری این خبر را تایید نکرده و مشخص نیست محموله جدید درهمی که در راه ایران است چقدر است و اینکه چرا چنین محموله‌ای قرار است به ایران برسد؟

اما اگر چنین باشد، باید منتظر کاهش قیمت دلار بود. چراکه تغییرات قیمتی درهم تاثیر مستقیمی بر قیمت دلار دارد. با کاهش قیمت درهم، قیمت دلار هم پایین می‌رود و با افزایش آن، قیمت دلار هم افزایشی می‌شود.

افزایش عرضه درهم به بازار می‌تواند باعث کاهش قیمت درهم شود و این کاهش، می‌تواند قیمت دلار را مجددا وارد فاز ریزش کند. نکته قابل توجه این است که از میانه‌های امروز قیمت دلار روند افزایشی گرفت و از ۴۴ هزار تومان به ۴۶ هزار تومان رسید. اما همزمان با انتشار این خبر در بازار، قیمت دلار کاهشی شد و به ۴۴ هزار تومان برگشت.

یکی از معامله‌گران بازار به تجارت‌نیوز می‌گوید خبر ورود محموله درهم به کشور از حوالی ظهر به بازار رسیده و روند را دوباره کاهشی کرده است. البته این محموله امروز وارد نمی‌شود و فردا به بازار می‌رسد. ما هم منتظر کاهش قیمت‌های بازاریم و فکر می‌کنیم این محموله قیمت دلار را کاهش دهد. اما بعید است که به زیر ۴۰ هزار تومان برسد.

کارشناسان اقتصادی هم می‌گویند سد مقاومتی قیمت دلار محدوده ۴۵ هزار تومان است. اگر دلار به بالاتر از این رقم برسد، سیگنال افزایش قیمت به بازار می‌دهد. اما اگر دلار به زیر ۴۵ هزار تومان برسد و در این محدوده بماند، روند کاهشی ادامه پیدا می‌کند.

منبع:فرارو

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
معده درد یکی از ۵ ناراحتی آزاردهنده جهان معده درد یکی از ۵ ناراحتی آزاردهنده جهان
معده‌درد یکی از شای‌ترین بیماری‌های دستگاه گوارش است که عوامل بسیاری از مسمومیت غذایی تا وجود باکتری در بروز آن اثرگذار هستند. در اغلب موارد سایر بیماری‌ها مانند سکته قلبی یا استرس و اضطراب می‌توانند باعث ایجاد علائم معده درد شدید و ناگهانی شوند.
راز مرگ بروس‌لی فاش شد راز مرگ بروس‌لی فاش شد
علت مرگ بروس لی، که در سن ۳۲ سالگی در سال ۱۹۷۳ درگذشت، تا امروز به‌طور رسمی «ضایعه مغزی حاد» ثبت شده است.
مهاجم جدید استقلال از هاییتی مهاجم جدید استقلال از هاییتی
رسانه ترکیه‌ای از انعقاد قرارداد ستاره اهل هاییتی کایسری اسپور با باشگاه استقلال خبر داد.
محدودیت‌های جدید گوگل برای کاربران زیر ۱۸ سال محدودیت‌های جدید گوگل برای کاربران زیر ۱۸ سال
گوگل به‌زودی با استفاده از فناوری تخمین سن خود که مبتنی بر هوش مصنوعی است، کاربران کم سن و سال را شناسایی و آنها را محدود خواهد کرد.
شناسنامه الکترونیک جایگزین شناسنامه کاغذی خواهد شد شناسنامه الکترونیک جایگزین شناسنامه کاغذی خواهد شد
رئیس سازمان ثبت‌احوال کشور با اشاره به اقدامات انجام‌شده در حوزه هویت دیجیتال، از آغاز فرآیند صدور شناسنامه الکترونیک خبر داد و گفت: گام‌های اولیه برای صدور این نوع شناسنامه برداشته شده و در آینده‌ای نزدیک، شناسنامه الکترونیک جایگزین شناسنامه‌های کاغذی خواهد شد.
جزئیات ملاقات یک و نیم ساعته نماینده رییس جمهور با میرحسین موسوی جزئیات ملاقات یک و نیم ساعته نماینده رییس جمهور با میرحسین موسوی
معاون اجرایی رئیس جمهور پزشکیان گفت: ملاقات این عضو دولت با آقای موسوی یک ساعت و نیم به طول کشید. این ملاقات و همینطور دیدار اخیر دوستان میرحسین با او نشانگر این است که رئیس جمهور در پی رفع حصر به عنوان خواسته‌ی بخشی از مردم است.
درخواست ۶۵ نماینده برای استیضاح وزیر نیرو درخواست ۶۵ نماینده برای استیضاح وزیر نیرو
۶۵ نماینده مجلس شورای اسلامی طرح استیضاح عباس علی‌آبادی، وزیر نیرو را امضا کرده‌اند.
برگزیده
تجارت سلامت در بیمارستان‌ها تجارت سلامت در بیمارستان‌ها
وقتی هزینه درمان پدر، سه میلیون یا سه سکه است، و جان او گروگان تعرفه‌ها و بیمارستان‌هاست، دیگر نامش «درمان» نیست؛ روایت تلخی که این‌بار از زبان یکی از اعضای کمیسیون بهداشت مجلس بازگو می‌شود.
درخواست ۶۵ نماینده برای استیضاح وزیر نیرو درخواست ۶۵ نماینده برای استیضاح وزیر نیرو
۶۵ نماینده مجلس شورای اسلامی طرح استیضاح عباس علی‌آبادی، وزیر نیرو را امضا کرده‌اند.
تاسیسات نفتی ایران، هدف بعدی اسرائیل تاسیسات نفتی ایران، هدف بعدی اسرائیل
رضا سپهوند عضو هیات‌رئیسه کمیسیون انرژی با اشاره به این که احتمال حمله مجدد دشمن به ایران وجود دارد، به دیده بان ایران گفت: یکی از احتمالاتی که باید در نظر گرفت، این است که دشمن در حمله احتمالی بعدی خود به تاسیسات نفتی ما حمله کند.
صفحه خبر بالای تصاویر