کد خبر: ۱۳۳
تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۹:۰۲
رییس جمهور:

باید «برجام 2» را برای توسعه کشور آغاز کنیم

رییس جمهوری در مراسم آغاز عملیات اجرایی برقی شدن راه آهن تهران- مشهد، هماهنگی قوا و نهادها را برای سرعت بخشیدن به روند توسعه کشور ضروری دانست و تاکید کرد: باید «برجام 2» را برای توسعه کشور آغاز کنیم.
src="/files/fa/news/ style="font-family: Tahoma; margin: 0px; padding: 0px; background-color: rgb(254, 254, 254);">


به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه خراسان، حجت‌الاسلام و المسلمین حسن روحانی روز شنبه در این مراسم که همزمان بهره برداری از چندین پروژه‌ ریلی، عمرانی، صنعتی و بهداشتی در استان خراسان رضوی نیز آغاز شد، ابراز امیدواری کرد تا اربعین آینده، مشهد و کربلا از طریق راه آهن متصل شوند.

روحانی، توسعه ریلی را یکی از اهداف مهم دولت تدبیر و امید برشمرد و گفت: توسعه خطوط ریلی، محیط زیست سالم، آرامش روحی و روانی، نقل و انتقال ارزان، صرفه‌جویی در مصرف سوخت و لذت سفری با مسیر و زمان کوتاه برای مردم عزیز ایران به ارمغان خواهد آورد.

رییس‌ جمهوری با اشاره به آغاز عملیات اجرایی قطار سریع‌السیر تهران – قم – اصفهان و همچنین قطار سریع‌السیر مشهد – تهران تأکید کرد: باید همه قطارهای کشور را به بنادر اصلی و مرزهای کشور برای افزایش ارتباطات با همسایگان متصل کنیم.

روحانی ادامه داد: خط راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران در آینده به کشورهای آذربایجان و عراق متصل خواهد شد و با اتصال راه‌آهن کشور به شهر بصره در عراق ، امیدوارم مردم عزیز و زائران اباعبدالله الحسین (ع) در اربعین سال آینده با قطار به زیارت مرقد مطهر امام سوم شیعیان شرفیاب شوند.

رییس‌ جمهوری همچنین پروژه اتصال راه‌آهن مشهد به تهران با قطار سریع‌السیر را به لحاظ این که پایتخت معنوی به پایتخت سیاسی کشور متصل می‌شود، حائز اهمیت دانست.

روحانی با اشاره به اجرای رسمی برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) گفت: امروز کشورهای مختلف، بخش خصوصی و ایرانیان خارج از کشور متقاضی فعالیت در کشور هستند و کشور در مسیر آبادانی بیشتر قرار گرفته‌است.

رییس‌ جمهوری با بیان این که فضای کشور برای حرکتی سریع به سمت توسعه و اشتغال زایی جوانان فراهم شده است، گفت: شرط آن وحدت، همدلی، همزبانی، جهاد، فداکاری، حضور در صحنه و اتحاد همه قوا خواهد بود.

روحانی با اشاره به تلاش‌های گسترده‌ دولت برای توسعه ناوگان هوایی و سفرهای بهتر و مطمئن‌تر زیارتی و ضروری، اظهار داشت: قرارداد خرید هواپیماهای جدید مسافربری، تحولی بزرگ در ناوگان هوایی کشور خواهد بود و در زمینه توسعه ریلی و جاده‌ای نیز دولت اقدامات مناسبی اتخاذ خواهد کرد.

رییس‌ جمهوری تأکید کرد: باید با نوسازی ناوگان حمل و نقل کشور سالهای تحریم را جبران کنیم.

روحانی همچنین از وزارتخانه راه و شهرسازی و همه دست‌اندرکاران پروژه برقی سازی راه‌آهن مشهد – تهران قدردانی و تشکر کرد.

رییس‌ جمهوری در ابتدای سخنان خود نیز با تبریک ایام‌الله دهه مبارک فجر به ملت و مردم خراسان رضوی به ویژه شهر مقدس مشهد گفت: مشهد یکی از مراکز اصلی حرکت و طوفان انقلاب در سال 56 و 57 بود و مقام معظم رهبری، آیت الله واعظ طبسی و شهید هاشمی نژاد از ارکان آغاز و هدایت انقلاب در مشهد بودند.

روحانی ادامه داد: بانوان مشهدی نیز در نهضت اسلامی حضوری فعال و پررنگ داشتند.

رییس‌ جمهوری تصریح کرد: ‌مردم ایران کماکان بعد از 37 سال مسیر انقلاب و راه امام را به خوبی حفظ کرده‌اند و با بیعت با خلف صالح بنیان‌گذار کبیر انقلاب اسلامی همان راه را ادامه می‌دهند.

دکتر روحانی با اشاره به تقارن دهه فجر و پیروزی‌های ملت غیور ایران در مذاکرات هسته‌ای با قدرت‌های جهانی و فرجام برجام یک، تاکید کرد: باید «برجام 2» را برای توسعه کشور آغاز کنیم.

رییس‌ جمهوری خاطرنشان کرد: باید از امروز به دنبال این باشیم که تا از فرصت برجام برای توسعه کشور استفاده کنیم.

روحانی در ادامه با بیان این که مجلس خبرگان رهبری مهم‌ترین نهاد حکومتی بوده و مجلس شورای اسلامی نیز از لحاظ قانون‌گذاری و ایفای نقش در توسعه، اخلاق، مادیات و معنویت کشور حائز اهمیت است، اظهار داشت: هر چه نمایندگان عالم‌تر، با تجربه‌تر و کاردان‌تر، در کنار دولت و قوه قضاییه و تحت رهبری‌های مقام معظم رهبری باشند، به نفع ملت ایران خواهد بود.

رییس‌ جمهوری با اشاره به استعدادهای فراوان داخلی برای توسعه و پیشرفت کشور گفت: هر چه هماهنگی بین دستگاه‌های کشور و نیروهای مسلح افزایش یابد ، سرعت رسیدن به اهداف نیز بیشتر خواهد شد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فوری | در طرح جدید کالابرگ ۴ میلیون تومان یارانه به حساب هر خانوار ایرانی واریز می شود فوری | در طرح جدید کالابرگ  ۴ میلیون تومان یارانه به حساب هر خانوار ایرانی واریز می شود
جزئیات طرح جدید یارانه و کالابرگ با هدف نهایی حذف رانت، کاهش نوسان قیمت و رساندن یارانه به مصرف‌کننده واقعی منتشر شد
فوری/ انتشار اولین عکس از مادورو بعد از بازداشت فوری/ انتشار اولین عکس از مادورو بعد از بازداشت
ترامپ تصویری از نیکلاس مادورو در ناو «یو‌اس‌اس ایووجیما» را منتشر کرده است
ترامپ: مادورو و همسر وی را دستگیر و از ونزوئلا خارج کردیم+ عکس ترامپ: مادورو و همسر وی را دستگیر و از ونزوئلا خارج کردیم+ عکس
ایالات متحده آمریکا با موفقیت یک حمله گسترده علیه ونزوئلا و رهبر آن، رئیس‌جمهور نیکلاس مادورو، انجام داده است؛ کسی که به‌همراه همسرش بازداشت شده و از کشور منتقل شده است
زلزله در پرسپولیس؛ تصمیم جنجالی اوسمار، دو خروجی بزرگ! زلزله در پرسپولیس؛ تصمیم جنجالی اوسمار، دو خروجی بزرگ!
نقل‌وانتقالات زمستانی پرسپولیس با یک شوک بزرگ آغاز شد؛ تصمیم نهایی اوسمار ویرا منجر به جدایی رسمی سرژ اوریه و فرشاد احمدزاده شد.
ساخت عکس دختر پدری با هوش مصنوعی برای روز پدر ساخت عکس دختر پدری با هوش مصنوعی برای روز پدر
با هوش مصنوعی می‌توان عکس‌های دختر پدری احساسی و اختصاصی برای روز پدر ساخت. در این مقاله پرامپت پدر و دختری،بهترین روش‌ و نکات مهم را معرفی می‌کنیم.
سخنان پزشکیان درباره دلار که به شدت خبر ساز شد سخنان پزشکیان درباره دلار که به شدت خبر ساز شد
مسعود پزشکیان رییس جمهور در نشست فعالان سیاسی و اجتماعی چهارمحال و بختیاری گفت: ما دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم. او گفت: دلار را به هر کسی می‌دهیم می‌خورد
به مناسبت روز پدر| طرح پیش فروش سایپا به مناسبت روز پدر| طرح پیش فروش سایپا
شرایط پیش فروش محصولات سایپا به مناسبت فرارسیدن روز پدر اعلام شد
برگزیده
ترامپ: مادورو و همسر وی را دستگیر و از ونزوئلا خارج کردیم+ عکس ترامپ: مادورو و همسر وی را دستگیر و از ونزوئلا خارج کردیم+ عکس
ایالات متحده آمریکا با موفقیت یک حمله گسترده علیه ونزوئلا و رهبر آن، رئیس‌جمهور نیکلاس مادورو، انجام داده است؛ کسی که به‌همراه همسرش بازداشت شده و از کشور منتقل شده است
ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا
دونالد ترامپ با ادعای «مبارزه با تروریسم و قاچاق»، دستور محاصره کامل نفتکش‌های مرتبط با ونزوئلا و قرار دادن دولت مادورو در فهرست سازمان‌های تروریستی خارجی را صادر کرد؛ اقدامی که همزمان با استقرار گسترده نیرو‌های آمریکایی در کارائیب، تنش میان واشنگتن و کاراکاس را به آستانه رویارویی نظامی رسانده است.
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر