کد خبر: ۱۳۲۹۷
تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۴۰۱ - ۲۰:۴۳

کاهش ۱۰ کیلومتری سرعت مجاز در آزادراه‌ها تصویب شد

کمیسیون ایمنی راه‌ها کاهش ۱۰ کیلومتر سرعت مجاز در آزادراه‌ها و بزرگراه‌ها را برای بازه زمانی ۲۴ اسفند تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۲ با هدف افزایش ایمنی تصویب کرد.
کاهش ۱۰ کیلومتری سرعت مجاز در آزادراه‌ها تصویب شد

کاهش ۱۰ کیلومتری سرعت مجاز در آزادراه‌ها تصویب شد

مخاطب۲۴ : در یکصد و بیست و هفتمین نشست کمیسیون ایمنی راه‌های کشور گزارش آماری از تصادفات و کشته‌شدگان تصادفات در ۱۰ ماه نخست ۱۴۰۱ ارایه و با توجه به رشد حدود ۱۴ درصد کشته‌شدگان تصادفات در این دوره، بر تحلیل دقیق با هدف ریشه‌یابی چرایی افزایش تصادفات تاکید شد.

شهریار افندی‌زاده معاون وزیر راه و شهرسازی در این نشست، اظهار کرد: با توجه به در پیش بودن سفر‌های نوروزی سال ۱۴۰۲ تشکیل ستاد نوروزی برای هرچه ایمن بودن سفر‌ها و تلاش همگانی برای کاهش تصادفات و مدیریت هرچه بهتر تردد‌ها در این ایام تاکید دارد.

وی ادامه داد: اطلاع رسانی مناسب صدا وسیما برای کاهش سرعت و افزایش ایمنی سفر‌ها می‌تواند یکی از عوامل تاثیرگذار مهم در کاهش تصادفات و به تبع آن کاهش کشته شدگان ناشی از این تصادفات باشد.

وی افزود: با توجه به زمان اندک باقیمانده تا آغاز سفر‌های نوروزی همه مدیران کل راه و شهرسازی استان‌ها به عنوان روسای شورای هماهنگی راه و شهرسازی استان‌ها و سایر مدیران کل باید از ظرفیت‌های سازمان برای ارائه راهکار‌های افزایش ایمنی و کاهش سرعت رانندگان در سفر‌های نوروزی استفاده کنند.

افندی زاده یادآور شد: بنا به تاکید وزیر راه و شهرسازی، مقرر شد سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای، ۸۰۰۰ کیلومتر از محور‌های مواصلاتی مهم کشور و ۲۰۰ نقطه پرتصادف در سطح کشور را تا قبل از شروع طرح نوروزی ایمن سازی، آشکارسازی و اصلاح هندسی کند.

معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی با اشاره به ضرورت توجه به موضوع مهم افزایش جانباختگان تصادفات بر حضور فعال مدیران کل وزارت راه و شهرسازی در نشست‌های کمیسیون ایمنی استان‌ها، تشکیل مستمر نشست‌های کارشناسی دبیرخانه کمیسیون ایمنی راه‌ها، تولید محتوی آموزشی مرتبط با ایمنی ترافیک و لزوم برنامه‌ریزی سفر‌های نوروزی سال جاری و تلاش و همکاری همه سازمان‌ها و ارگان‌های مسئول و موثر در کاهش تصادفات رانندگی تاکید کرد.

captcha
پربحث ترین ها
پرطرفدارترین ها
اخبار داغ
پاسخ مربی مشهور به پیشنهاد استقلال: من پرسپولیسی هستم! پاسخ مربی مشهور به پیشنهاد استقلال: من پرسپولیسی هستم!
سرمربی پیشین تیم فوتبال پرسپولیس پیشنهاد رقیب دیرینه این تیم را نپذیرفت.
پایان کار ساپینتو در استقلال، توافق انجام شد! پایان کار ساپینتو در استقلال، توافق انجام شد!
همان‌طور که طی ساعات گذشته و پس از حذف استقلال از لیگ قهرمانان آسیا شایعاتی پیرامون آینده ریکاردو ساپینتو منتشر شده بود، اکنون از این باشگاه خبر می‌رسد که سرانجام مدیران برای برکناری سرمربی پرتغالی به اجماع رسیده‌اند و او قرار است از سمت خود کنار گذاشته شود
نقش زیردریایی‌ کلاس غدیر ایران در جنگ احتمالی نقش زیردریایی‌ کلاس غدیر ایران در جنگ احتمالی
وقتی روی سطح آب بازیگران با عرشه های بزرگ و دید مستقیم و پرچم های افراشته حضور دارند ،در لایه‌ای پایین‌تر از سطح آب، جایی که نه پرچمی برافراشته است و نه نمایش قدرتی در کار، بازی دیگری در جریان است.
حادثه برای هواپیمای آموزشی اف۴ در همدان +عکس خلبان حادثه برای هواپیمای آموزشی اف۴ در همدان +عکس خلبان
یک فروند هواپیمای نیروی هوایی ارتش در حین اجرای ماموریت آموزشی شبانه در استان همدان دچار سانحه شد و یکی ازخلبانان این هواپیما به درجه رفیع شهادت نائل آمد و دیگر خلبان این هواپیما سالم است
فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت
بسته شدن تنگه هرمز، فرمانده نیروی دریایی سپاه، امروز در رزمایش کنترل هوشمند تنگۀ هرمز برای رعایت اصول ایمنی و کشتی رانی، بخش‌هایی از تنگۀ هرمز برای چند ساعت بسته می‌شود.
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان
معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور بخشنامه ساعات آغاز به کار ادارات در ماه مبارک رمضان را ابلاغ کرد.
جنجال در بازی رئال مادرید مقابل بنفیکا؛ بازی قطع شد جنجال در بازی رئال مادرید مقابل بنفیکا؛ بازی قطع شد
دیدار رئال مادرید برابر بنفیکا در ورزشگاه دالوژ به یک رسوایی نژادپرستی تبدیل شده است.
برگزیده
باد شدید و گردوخاک در راه تهران! باد شدید و گردوخاک در راه تهران!
اداره‌کل هواشناسی استان تهران با صدور هشدار زردرنگ از افزایش وزش باد خبر داد. بر اساس این هشدار، وزش باد نسبتا شدید تا شدید در بعضی ساعت‌ها در نیمه شمالی و وزش باد شدید تا خیلی شدید و گاهی با گردوخاک در نیمه‌جنوبی و مناطق مرکزی از اوایل وقت جمعه تا عصر این روز (اول اسفند) پیش‌بینی می‌شود.
فردا پنجشنبه ۳۰ بهمن یکم ماه رمضان است فردا پنجشنبه ۳۰ بهمن یکم ماه رمضان است
ستاد استهلال دفتر رهبر انقلاب: هلال ماه رمضان رؤیت شد، فردا پنج‌شنبه ۳۰ بهمن، اول ماه مبارک رمضان است
سقف پاداش پایان خدمت بازنشستگان مشخص شد سقف پاداش پایان خدمت بازنشستگان مشخص شد
نمایندگان مجلس در جلسه علنی صبح امروز (دوشنبه ۲۷ بهمن ماه) مجلس و در جریان بررسی ردیف ۱ الزامات مصارف لایحه بودجه ۱۴۰۵ مربوط به حقوق و مزایای کلیه دستگاه، مصوباتی داشتند.