کد خبر: ۱۳۲۹۲
تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۹:۵۸

تشکیل بزرگ‌ترین نیروی زمینی لهستان برای مقابله با روسیه

یک رسانه انگلیسی گزارش کرد که لهستان درصدد است بزرگ‌ترین نیروی زمینی را برای مقابله با روسیه ایجاد کند.
تشکیل بزرگ‌ترین نیروی زمینی لهستان برای مقابله با روسیه

تشکیل بزرگ‌ترین نیروی زمینی لهستان برای مقابله با روسیه

مخاطب۲۴ : روزنامه انگلیسی «دیلی تلگراف» در گزارشی به تلاش‌های گسترده غرب علیه روسیه به بهانه حمایت از اوکراین اشاره کرد و نوشت که لهستان در حال ایجاد بزرگ‌ترین نیروی زمینی برای مقابله با روسیه است.

در این گزارش آمده است که نظامیان هنگ ۱۱ توپخانه لهستان در فاصله‌ای نه چندان دور از مرز روسیه مستقر شده‌اند و اواسط ماه دسامبر، ۲۴ هوویتزر خودکشی ساخت کره جنوبی را دریافت کردند که قادر است اهدافی در فاصله ۳۴ مایلی را هدف قرار دهد و همین امر قابلیت‌های جدید و مرگباری را به این هنگ افزوده است.

این گزارش ادامه داد که با توجه به جنگ اوکراین در همسایگی لهستان، در صورتیکه جنگ به مرز این کشور کشیده شود، ارتش لهستان سلاح‌های مناسب و ضروری را برای مقابله با ارتش روسیه در اختیار دارد.

روزنامه دیلی تلگراف گزارش کرد که ارتش لهستان در حالی به سرعت خود را برای نبرد با روسیه تسلیح می‌کند که در سال جاری میلادی، این کشور اروپایی قصد دارد چهار درصد از تولید ناخالص ملی خود را صرف دفاع کند که این دو برابر مقرری ناتو است و لهستان را را به بالاترین سرانه هزینه‌کننده برای دفاع در ائتلاف ناتو تبدیل می‌کند.

بر اساس این گزارش، لهستان به بهانه جنگ اوکراین، قرارداد‌های نظامی بیشتری با کشور‌های دیگر برای خرید تجهیزات نظامی منعقد کرده است.

وزیر دفاع لهستان نیز با اتهام‌زنی به روسیه اخیراً در مصاحبه با وبگاه «دیفنس ۲۴» گفت: «حمله جنایتکارانه فدراسیون روسیه با هدف قرار دادن اوکراین و ماهیت غیرقابل پیش‌بینی پوتین به این معنی است که ما نیاز به تسریع در مدرن‌سازی تجهیزات داریم».

لهستان از جمله کشور‌های اروپایی است که مواضع بسیار تندی علیه روسیه دارد به طوریکه اخیراً «آندژی دودا» رئیس‌جمهور لهستان در جریان مصاحبه با شبکه آمریکایی «سی ان ان» با تأکید بر لزوم مقابله با روسیه در جنگ اوکراین مدعی شد که عملیات نظامی روسیه در اوکراین نمونه‌ای از «سیاست استعمار نو» روسیه است و اگر کنترل نشود، می‌تواند موجب «تجاوز علیه یک کشور دیگر» شود.

وی در این خصوص گفت: «به طور خلاصه، [روسیه]می‌خواهد اوکراین را به بردگی بکشاند و ما نمی‌توانیم در قرن ۲۱ با چنین چیزی موافقت کنیم. روسیه اگر اوکراین را شکست دهد، با کشور‌های دیگر نیز همین رفتار را خواهد داشت».

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین
به گفته شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد
تیم شارجه در ادامه مسیر جذب بازیکنان ایرانی، به دنبال آن است تا یعقوب براجعه را به عضویت تیم خود در بیاورد.
برگزیده
فوری ایران را ترک کنید! فوری ایران را ترک کنید!
ایالات متحده از شهروندان آمریکایی خواست که پیش از مذاکرات مهم با تهران، «همین حالا ایران را ترک کنند».
علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد
طی حکمی از سوی دکتر مسعود پزشکیان رییس جمهور و رییس شورای دفاع، امیر دریابان علی شمخانی نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای دفاع به عنوان دبیر این شورا منصوب شد.
لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم. لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم.
سرگئی لاوروف پنجشنبه در مصاحبه‌ای با شبکه راشاتودی (آرتی) افزود: ایران شریک و همسایه نزدیک ماست؛ ما نگران چگونگی پیشرفت اوضاع هستیم.
صفحه خبر بالای تصاویر