کد خبر: ۱۳۲۶۴
تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۴:۲۴
شواهد و قرائن نشان از یک بازگشت دارند:

سرمربی تیم ملی ایران انتخاب شد!

شواهد و قرائن نشان می‌دهد که امیر قلعه‌نویی سرمربی بعدی تیم ملی فوتبال ایران خواهد بود.
سرمربی تیم ملی ایران انتخاب شد!

سرمربی تیم ملی ایران انتخاب شد!

مخاطب 24:در شرایطی که فدراسیون فوتبال ایران به وعده پیشین خود مبنی بر اعلام نام سرمربی تیم ملی در روز بیستم اسفند عمل نکرد، این مسئله به فردا موکول شده و احتمالا پس از بازی استقلال - فولاد، سرمربی جدید تیم ملی معرفی خواهد شد که در این میان شواهد و قرائن نشان می‌دهد که احتمالا جز امیر قلعه‌نویی، مربی دیگری مدنظر فدراسیون و هیئت رییسه‌اش نیست.

سرمربی تیم گل‌گهر سیرجان بعد از سه فصل نسبتا موفق در این باشگاه در شرایطی که تیمش فردا مقابل نفت مسجدسلیمان قرار خواهد گرفت، به احتمال بسیار زیاد گودبای پارتی خود را در این شهر برگزار خواهد کرد.

پس از انتشار خبر اختصاصی شکست مذاکرات فدراسیون فوتبال ایران با فلیکس سانچز، این سرمربی که به حضور در ایران تمایل زیادی هم داشت، بعد از عدم توافق در بند‌های مختلفی از جمله مسائل مالی و نکات مربوط به مدت قرارداد، به اکوادور پیوست تا فوتبال ایران به صورت قطعی از خواب خرگوشی استخدام این مربی بیرون بیاید.

جالب اینکه علاوه بر اینکه شایعات نادرستی مبنی بر مذاکره تاج با این مربی در روز‌های گذشته مطرح شده بود، حتی بعضی از اعضای هیئت رییسه فدراسیون نیز عقیده داشتند فلیکس سانچز تا ظهر امروز به عنوان سرمربی تیم ملی انتخاب می‌شود، اما "ورزش سه" به عنوان اولین منبع این خبر را اعلام کرد که چنین اتفاقی رخ نخواهد داد.

در نهایت اینطور به نظر می‌رسد که با توجه به همه نکات و با در نظر داشتن جمیع مسائل، امیر قلعه‌نویی برای بار دوم هدایت تیم ملی فوتبال ایران را در دست خواهد گرفت. او یک بار پیش از جام ملت‌های آسیا ۲۰۰۷ که در مالزی برگزار می‌شد، سرمربی تیم ملی ایران شد و بدون باخت و با بداقبالی از سمت خود کنار رفت.

او در این مدت همواره علاقه‌مند بوده دوباره هدایت تیم ملی ایران را در دست داشته باشد و حالا به احتمال بسیار زیاد این اتفاق رخ خواهد داد، مگر آنکه فدراسیون فوتبال سورپرایز دیگری در آستین داشته باشد و یکی از رقبای قلعه‌نویی به جای او به عنوان سرمربی تیم ملی معرفی شود.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
تصادف مرگبار در محور سنقر-بیستون تصادف مرگبار در محور سنقر-بیستون
در یک تصادف شدید در محور سنقر به بیستون، دو نفر جان باختند و پنج نفر دیگر زخمی شدند.
نایب رئیس مجلس: حقوق نیرو‌های شرکتی مستقیم پرداخت شود نایب رئیس مجلس: حقوق نیرو‌های شرکتی مستقیم پرداخت شود
نایب رئیس مجلس گفت حقوق نیرو‌های شرکتی باید مستقیم توسط دستگاه‌های اجرایی پرداخت شود و شرکت‌های واسطه‌ای و حجمی حذف شوند.
ایران شروط سختی به آمریکا تحمیل کرد ایران شروط سختی به آمریکا تحمیل کرد
سیاستمدار لبنانی می‌گوید جمهوری اسلامی ایران با اتکا به قدرت سیاسی و راهبردی خود در منطقه، شروط سختی به آمریکا تحمیل کرده و از موضع قدرت مذاکره می‌کند.
طوفان و سیلاب در فیلیپین و اندونزی تلفات فاجعه بار برجای گذاشت طوفان و سیلاب در فیلیپین و اندونزی تلفات فاجعه بار برجای گذاشت
طوفان «کالماگی» در فیلیپین و سیلاب‌های شدید در اندونزی تاکنون جان حداقل ۸۱ نفر را گرفته و ده‌ها نفر همچنان مفقود هستند.
آمریکا خواستار لغو تحریم‌های سازمان ملل علیه جولانی شد آمریکا خواستار لغو تحریم‌های سازمان ملل علیه جولانی شد
آمریکا پیش‌نویس قطعنامه‌ای را به شورای امنیت ارائه کرده که هدف آن لغو تحریم‌ها علیه «ابو محمد جولانی»، رهبر دولت موقت سوریه است.
رکورد تعطیلی دولت آمریکا شکسته شد رکورد تعطیلی دولت آمریکا شکسته شد
تعطیلی دولت فدرال آمریکا وارد روز سی و ششم شد و رکورد طولانی‌ترین توقف فعالیت دولت در تاریخ این کشور را شکست؛ اختلافات بر سر یارانه‌های سلامت ادامه دارد.
پیام تبریک زیباکلام به شهردار جدید نیویورک پیام تبریک زیباکلام به شهردار جدید نیویورک
صادق زیباکلام پیروزی زهران ممدانی در انتخابات شهرداری نیویورک را تبریک گفت.
برگزیده
صابر رفت صابر رفت
خبر تلخ در صبح پائیزی تمام ایران را شوکه کرد و صابر کاظمی برای همیشه پر کشید.
فیورنتینا هم بدون سرمربی شد؛ سایه‌ی سقوط سنگین‌تر از قبل فیورنتینا هم بدون سرمربی شد؛ سایه‌ی سقوط سنگین‌تر از قبل
آغاز فصل برای فیورنتینا فاجعه‌بار بود و حالا با اخراج پیولی، نگرانی از سقوط به سری B جدی‌تر از همیشه است. آیا امیدی به بازگشت وجود دارد؟
درگذشت ناگهانی سرمربی جوان، فوتبال در شوک درگذشت ناگهانی سرمربی جوان، فوتبال در شوک
ملادن ژیزوویچ، سرمربی ۴۴ ساله رادنیتسکی، هنگام تماشای بازی تیمش دچار حمله قلبی شد و درگذشت؛ حادثه‌ای که استادیوم را در بهت و گریه فرو برد
صفحه خبر بالای تصاویر