کد خبر: ۱۳۲۶۲
تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۴:۱۵

تقدیر از مدیرعامل شرک ملی مس به عنوان «چهره نامی صنعت و اقتصاد کشور»

دکتر علی رستمی در پنجمین اجلاس سراسری تکریم از «چهره‌های نامی صنعت و اقتصاد کشور» به عنوان «چهره نامی صنعت و اقتصاد کشور» معرفی و مورد تقدیر قرار گرفت.
تقدیر از مدیرعامل شرک ملی مس به عنوان «چهره نامی صنعت و اقتصاد کشور»

تقدیر از مدیرعامل شرک ملی مس به عنوان «چهره نامی صنعت و اقتصاد کشور»

مخاطب 24:در این اجلاس که با حضور مسئولان عالی رتبه، نمایندگان مجلس و مدیران عامل شرکت‌های بزرگ صنعتی در سالن همایش‌های صدا و سیما برگزار شد با اهدای لوح و تندیس از دکتر علی رستمی تقدیر به عمل آمد.

در بخشی از متن این تقدیرنامه آمده است:

«بدینوسیله با اهدای این لوح در پنجمین اجلاس سراسری چهره‌های نامی صنعت و اقتصاد کشور از خدمات ارزشمند خدمات ارزشمند و اهتمام شایسته و ثمر بخش جنابعالی در راستای دست یابی به برنامه‌های اقتصاد مقاومتی که منجر به شکل گیری دستاورد‌های مهم و ارزشمند و زمینه ساز تحقق منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در سال تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین گردید را ارج نهاده و مراتب تقدیر و سپاس خود را ابراز می‌نماییم.»

بر اساس این گزارش، در این اجلاس نام مدیران جهادی که در مسیر تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرینی اقداماتی را انجام داده بودند در قالب یک سند ملی و تاریخی منوط به کتیبه نام و نشان ماندگار به صورت رسمی ثبت و جاودانه شد.

یادآور می‌شود این اجلاس با هدف گرد هم‌آیی اندیشمندان و خبرگان وصاحب نظران با حضور بالاترین مقامات مدیریت کشور و ارزیابی نقش مدیریت و کارآفرینی در پیشبرد اهداف اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال آفرینی همچنین معرفی تازه‌ترین نوآوری‌ها در تولید ملی با دانش کارآفرینی در حضور اساتید سرشناس ملی برگزار شد.

گفتنی است پنجمین اجلاس سراسری تکریم از چهره‌های نامی صنعت و اقتصاد کشور با رویکرد رونمایی از کتبه نام و نشان ماندگار روز سه شنبه ۱۶ اسفند ماه سال جاری برگزار شد.

تقدیر از مدیرعامل شرک ملی مس به عنوان «چهره نامی صنعت و اقتصاد کشور»

<div id="pos-article-display-card-70279"></div>

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
برگزیده
تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) در دیدار با مدیران گروه صنعتی بارز ضمن اشاره به اهمیت دو موضوع بین‌المللی سازی و نوآوری بر ایجاد ارتباط بین گروه صنعتی بارز با استارت آپ‌ها، دانشکده‌های تخصصی و پارک‌های فناوری تاکید کرد.
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر