کد خبر: ۱۳۲۴
تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۳۹۸ - ۲۲:۵۱
شریف در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان:

شاخص‌های سختی برای تعیین لیست‌های جریان اصلاح طلب و اصولگرا وجود دارند

احمد شریف : درباره برخی اظهارات مبنی بر اینکه جریان اصلاحات در قِبال دریافت هزینه نام برخی از افراد را در لیست خود قرار می‌دهد،گفت: من به عنوان یک فعال سیاسی که سالیان زیادی در این عرصه فعال بودم این موضوع را دور از شان تمام جریان های سیاسی کشور می‌دانم.
شاخص‌های سختی برای تعیین لیست‌های جریان اصلاح طلب و اصولگرا وجود دارند احمد شریف : درباره برخی اظهارات مبنی بر اینکه جریان اصلاحات در قِبال دریافت هزینه نام برخی از افراد را در لیست خود قرار می‌دهد،گفت: من به عنوان یک فعال سیاسی که سالیان زیادی در این عرصه فعال بودم این موضوع را دور از شان تمام جریان های سیاسی کشور می‌دانم.
احمد شریف  عضو شورای هماهنگی جبهه اصلاحات در گفت‌وگو با خبرنگار  حوزه احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره برخی اظهارات مبنی بر اینکه جریان اصلاحات در قِبال دریافت هزینه نام برخی از افراد را در لیست خود قرار می‌دهد،گفت: من به عنوان یک فعال سیاسی که سالیان زیادی در این عرصه فعال بودم این موضوع را دور از شان تمام جریان های سیاسی کشور می‌دانم.


او ادامه داد: هم جریان اصلاح طلب و هم اصولگرا شاخص های خیلی سِفت و سختی برای تعیین نامزدهای انتخاباتی خود دارند و به هیچ عنوان فکر نمی‌کنم مسائل مالی در تعیین نامزدهای نهایی تاثیرگذار باشد، زیرا همانطور که می‌دانید یک جریان سیاسی طیف وسیعی از افراد را در بر می‌گیرد، پس اگر چنین موضوعی مطرح شود نمی توان برای همیشه پنهان بماند و آن افرادی هم که چنین ادعایی دارند بهتر است با اسناد و مدارک حرف بزنند.

شریف افزود: این اظهارات صرفا اتهامی است که متاسفانه برخی اوقات از زبان برخی افرادی که می‌خواهند جریان های سیاسی را تخریب کنند بیان می‌شود و من  بعید می‌دانم که هیچ جریانی شرط مالی را برای قرار گرفتن در لیست های خود تعیین کنند، یعنی خطِ مشی سیاسی مشخصه اصلی برای حضور در لیست هاست.

فعال اصلاح طلب تاکید کرد: طبعا وضعیت مالی احزاب بسیار بغرنج است و کسانی که انتخاب می‌شوند باید هزینه های مالی خود را خود بپردازند؛ موضوعی که البته کاملا طبیعی است، زیرا اگر به طور شخصی هم بخواهد ثبت نام کنند باید خودشان پرداخت کنند، اما اینکه شرط مالی بگذارند اصلا صحت ندارد.

او درباره برخی از افرادی که پس از ورود به مجلس، فراکسیون خود را تغییر می‌دهند نیز بیان کرد: افرادی که از سوی احزاب معرفی می‌شوند قطعا یک پایبندی حداقلی به احزاب خودشان دارند، اما افرادی که حزبی نیستند و به صورت مستقل نامزد می‌شوند خود را متعهد به هیچ یک از احزاب سیاسی نمی دانند و ما این موضوع را بیشتر درباره آنها می بینیم که البته نوعی بی اخلاقی است. باید احزاب یک تعهدی را از اعضایشان بگیرند و در دوره های بعد هم از این افراد حمایت نکنند،  وگرنه ساز و کار دیگری در این زمینه وجود ندارد.

شریف درباره موضوع جلسه فردای شورای هماهنگی هم گفت: جلسه فردای شورای هماهنگی جبهه اصلاحات منوط به موضوع انتخابات خواهد بود و باید دید که آخرین آمار تایید صلاحیت شده ها چه آماری خواهد بود تا درباره ارائه لیست تصمیم گرفته شود.

اخبار سیاسیاخبار انتخابات

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
فیلم: من از دخترها شماره می‌گرفتم به ابوالفضل پورعرب می‌دادم تا به آنها زنگ بزند! فیلم: من از دخترها شماره می‌گرفتم به ابوالفضل پورعرب می‌دادم تا به آنها زنگ بزند!
سینا حجازی گفت: شماره دخترها را به ابوالفضل پورعرب می‌دادم و او هم به همه آنها زنگ می‌زد! این بخش از برنامه امیرحسین قیاسی که جنجال برانگیز شده را می‌بینید.
سران شرکت کننده در اجلاس کشورهای صلح و اعتماد بین المللی + عکس یادگاری سران شرکت کننده در اجلاس کشورهای صلح و اعتماد بین المللی + عکس یادگاری
در مراسمی باشکوه در عشق‌آباد، رهبران جهانی در اجلاس بین‌المللی صلح و اعتماد گرد هم آمدند تا سی‌امین سالگرد بی‌طرفی دائم ترکمنستان را گرامی بدارند.
غافلگیرکننده‌؛ هوش مصنوعی جدید با قدرتی انسانی؛ آشنایی با GPT-5.2 غافلگیرکننده‌؛  هوش مصنوعی جدید با قدرتی انسانی؛ آشنایی با GPT-5.2
GPT-5.2 با قابلیت‌های تازه و هوش چندرسانه‌ای وارد میدان شد. در این مقاله با ویژگی‌ها، کاربردها و تأثیرات شگفت‌انگیز نسل جدید چت‌جی‌پی‌تی آشنا شوید.
بیانیه مشترک درباره تقویت همکاری‌های دوجانبه تهران و آستانه بیانیه مشترک درباره تقویت همکاری‌های دوجانبه تهران و آستانه
«مسعود پزشکیان» روز پنجشنبه در نشست خبری مشترک با قاسم‌ ژومارت توکایف با بیان اینکه ایران در چارچوب سیاست همسایگی اهمیت ویژه‌ای برای منطقه آسیای مرکزی قائل است، قزاقستان را «شریک مهم ایران در منطقه و همسایه مؤثر در حوزه دریای خزر» توصیف کرد
ویدیو+ عملیات تصرف بزرگترین نفتکش ونزوئلا توسط سربازان آمریکایی را ببینید ویدیو+ عملیات تصرف بزرگترین نفتکش ونزوئلا توسط سربازان آمریکایی را ببینید
ونزوئلا توقیف یک نفتکش توسط آمریکا در سواحل خود را محکوم و آن را «دزدی دریایی بین‌المللی» خواند و ایالات متحده را به طراحی یک «برنامه عمدی» برای غارت منابع انرژی این کشور متهم کرد
نیوکاسل در واپسین دقایق پیروزی را از دست داد نیوکاسل در واپسین دقایق پیروزی را از دست داد
تیم نیوکاسل که تا لحظات پایانی در آستانه کسب سه امتیاز بود، تنها دو دقیقه مانده به پایان مسابقه برابر حریف خود غافلگیر شد و نتیجه برد را از دست داد.
برگزیده
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست
رئیس مجلس شورای اسلامی: فیلترینگ فعلی را اشتباه می‌دانم، در زمان‌های غیر بحران، به نظر من فیلترینگ به این شکل صحیح نیست، درصد بالایی از مردم از VPN استفاده می‌کنند که آسیب ما را بیشتر و فضای مجازی ما را ناامن می‌کند
صفحه خبر بالای تصاویر