کد خبر: ۱۳۲۱
تاریخ انتشار: ۰۹ بهمن ۱۳۹۸ - ۲۳:۳۹
معاونت گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی

ارزانتر شدن اقامت در هتل ها

بالاخره نمایندگان مجلس شورای اسلامی کلیه مراکز اقامتی دارای مجوز فعالیت از وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی (به غیر از هتل‌های ۴ و ۵ ستاره) را از پرداخت مالیات بر ارزش‌افزوده معاف کردند.

ارزانتر شدن اقامت در هتل ها

معاون گردشگری با اشاره به مصوبه اخیر مجلس درباره معافیت مالیات بر ارزش‌افزوده مراکز اقامتی به غیر از هتل‌های ۴ و ۵ ستاره، گفت: این معافیت مالیاتی تاثیر مستقیمی در کاهش هزینه سفر مردم دارد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط‌عمومی معاونت گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، ولی تیموری یادآور شد: به دنبال پیگیری‌های چندساله و رایزنی‌های گسترده روزهای اخیر وزارت گردشگری، تشکل‌های حرفه‌ای مرتبط و فعالان گردشگری، بالاخره نمایندگان مجلس شورای اسلامی کلیه مراکز اقامتی دارای مجوز فعالیت از وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی (به غیر از هتل‌های ۴ و ۵ ستاره) را از پرداخت مالیات بر ارزش‌افزوده معاف کردند.

او ادامه داد: نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی بندهای ۱۲ و ۱۳ و ۱۶ ماده ۹ لایحه مالیات بر ارزش‌افزوده را در ارتباط با معافیت مالیاتی کالا و خدمات تصویب کردند که در بند ۱۶ این ماده مصوب شد خدمات اقامتی هتل‌های سه‌ستاره و پایین‌تر، مهمانپذیرها و سایر مراکز اقامتی دارای مجوز از وزارت میراث فرهنگی و گردشگری و صنایع‌دستی از پرداخت مالیات بر ارزش‌افزوده معاف شوند.

معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با قدردانی از حمایت‌های رییس و نمایندگان مجلس از صنعت گردشگری، این مصوبه مجلس را در حمایت عملی از صنعت گردشگری بویژه در شرایط کنونی موثر دانست و افزود: مالیات بر ارزش‌افزوده در عمل پولی است که از مردم گرفته می‌شود و معافیت مراکز اقامتی از پرداخت این مالیات در اصل به مفهوم عدم پرداخت این وجه از سوی مردم و گردشگران است. به عبارت دیگر این موضوع به‌طور مستقیم در کاهش هزینه سفر مردم تاثیرگذار است.

او بیان کرد: حمایت‌های دولت، مجلس و بخش خصوصی از صنعت گردشگری می‌تواند نتایج خوبی را در شرایط اقتصادی کشور به دنبال داشته و این امر موجب ارزان تر شدن اقامت در هتل ها ی زیر 4 ستاره خواهد شد.

تیموری با اشاره به مصوبه چند روز پیش مجلس درباره معافیت دفاتر فعال در حوزه جذب گردشگران خارجی از پرداخت مالیات بر ارزش‌افزوده، اظهار کرد: این اقدام مجلس نیز قابل تقدیر است و خوشحال هستیم که نمایندگان مردم در خانه ملت به صنعت گردشگری نگاه مثبتی دارند و از این صنعت حمایت می‌کنند.

او در خصوص مصوبه مجلس درباره معافیت مالیات بر ارزش‌افزوده در برخی مراکز اقامتی، گفت: البته پیشنهاد و درخواست ما از نمایندگان مجلس این بود که تمام هتل‌ها و مراکز اقامتی از معافیت‌های مالیاتی برخوردار شوند که این موضوع مورد موافقت نمایندگان قرار نگرفت و هتل‌های ۴ و ۵ ستاره از دامنه مشمولیت این مصوبه حذف شدند. البته مصوبه بسیار خوبی است.

معاون گردشگری با اشاره به تصویب موضوع بیمه راهنمایان گردشگری در کمیسیون تلفیق مجلس در روز یکشنبه گذشته، اظهار کرد: در مجموع با تلاش و همکاری تنگاتنگ دولت و مجلس، بسته حمایتی بسیار خوبی در هفته جاری برای فعالان بخش خصوصی گردشگری تدارک دیده شد.

ارزانتر شدن اقامت در هتل ها

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
خانم معلم از دست مکرون خسته شده است! برژیت مکرون را نمی‌خواهد؟ خانم معلم از دست مکرون خسته شده است! برژیت مکرون را نمی‌خواهد؟
تلاش امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه، در حین قدم‌زدن با پادشاه بریتانیا، برای گرفتن دست همسرش، بریژیت ماکرون، با واکنش سرد و امتناع او مواجه شد؛ صحنه‌ای که واکنش کاربران را در پی داشت و برای رئیس جمهور فرانسه موقعیت ناخوشایند جدیدی رقم زد.
اطلاع‌رسانی خاموشی‌های احتمالی اطلاع‌رسانی خاموشی‌های احتمالی
شرکت مدیریت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران (توانیر) اعلام کرد: مشترکان برق می‌توانند با استفاده از بازوی برق من در پیام‌رسان بله، از زمان‌بندی خاموشی‌های احتمالی منطقه خود مطلع شوند.
حضور قالیباف بر مزار شهدای تهاجم رژیم صهیونیستی حضور قالیباف بر مزار شهدای تهاجم رژیم صهیونیستی
رئیس مجلس شورای اسلامی سحرگاه امروز بر سر مزار شهدای تهاجم اسرائیل در جنگ ۱۲ روزه در بهشت زهرا (س) حاضر شد.
آغاز ثبت‌نام و انتخاب رشته بدون کنکور کاردانی پیوسته دانشگاه آزاد آغاز ثبت‌نام و انتخاب رشته بدون کنکور کاردانی پیوسته دانشگاه آزاد
ثبت نام و انتخاب رشته پذیرش دانشجو صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی در مقطع کاردانی پیوسته مهر ماه ۱۴۰۴ دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد.
افزایش ۱۰۰درصدی تامین منابع مستمری و مزایای بازنشستگان افزایش ۱۰۰درصدی تامین منابع مستمری و مزایای بازنشستگان
رئیس هیات رییسه صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت از افزایش ۱۰۰ درصدی تامین منابع مستمری و مزایای بازنشستگان خبر داد.
کاترین شکدم یک قدیسه است یا یک جاسوس؟ او کیست؟ کاترین شکدم یک قدیسه است یا یک جاسوس؟ او کیست؟
کاترین شکدم، چهره‌ای که در دهه ۹۰ با پوشش خبرنگاری در فضای رسانه‌ای ایران فعال بود، این‌بار با تمرکز روزنامه جمهوری اسلامی بر ضعف عملکرد نهاد‌های رسانه‌ای کشور در شناسایی نفوذ خارجی، دوباره در کانون توجه قرار گرفته است. اکنون این پرسش مطرح می‌شود که کاترین شکدم دقیقاً که بود و چگونه به تیتر رسانه‌ها بازگشته است؟
طالبان افغانستانی‌های اخراجی از ایران را گردن نمی‌گیرد! طالبان افغانستانی‌های اخراجی از ایران را گردن نمی‌گیرد!
سخنگوی طالبان گفت که امارات اسلامی افغانستان توانایی تأمین امکانات لازم برای سیل ورود اتباع این کشور از ایران را ندارد و نهاد‌های بین‌المللی باید کمک کنند.
برگزیده
چند شهر ایران در حوزه‌های صنایع دستی ثبت جهانی شدند؟ چند شهر ایران در حوزه‌های صنایع دستی ثبت جهانی شدند؟
ه استناد داده‌های شورای جهانی صنایع دستی، ۵۹ شهر جهانی صنایع دستی در کشور‌های مختلف ثبت شده، ایران با داشتن ۱۱ شهر و سه روستا، ۲۴ درصد آمار کلی جهان و ۳۲ درصد آمار منطقه‌ای را به خود اختصاص داده است.
دلیل اختلال جی‌پی‌اس در ایران چیست؟ دلیل اختلال جی‌پی‌اس در ایران چیست؟
طی روز‌های گذشته رانندگان و کاربران در ایران و به‌ویژه تهران، برای پیدا کردن مسیر دچار مشکل شده‌اند.
حفاری برای رسیدن به گنج امامزاده عبدالله حفاری برای رسیدن به گنج امامزاده عبدالله
دادستان شهرستان ری گفت: بررسی‌ها نشان داد حفاری در محدوده آستان امامزاده عبدالله (ع) به‌صورت مخفیانه و شبانه، با هدف دستیابی به اموال تاریخی و اشیای گران‌بها انجام شده و یکی از عاملان آن شناسایی شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر