کد خبر: ۱۳۱۹۲
تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۴:۴۱

سرپرست بانک ملی ایران: اعتماد مشتریان برترین سرمایه بانک است

سرپرست بانک ملی ایران در بازدید از شعب شهرک صنعتی عباس آباد و شهرک صنعتی پایتخت این بانک و همچنین گروه صنعتی شیرین نوین با بیان اینکه اعتماد مشتریان برترین سرمایه بانک است، گفت: باید به گونه‌ای رفتار کنیم که این اعتماد بماند و همراهی‌ها و همدلی‌ها همانند گذشته برقرار باشد.
سرپرست بانک ملی ایران: اعتماد مشتریان برترین سرمایه بانک است

سرپرست بانک ملی ایران: اعتماد مشتریان برترین سرمایه بانک است

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران؛ابوالفضل نجارزاده در بازدید از شعبه شهرک صنعتی عباس آباد بانک که سید فرید موسوی عضو هیأت مدیره و معاون اعتباری، حسن مونسان عضو هیأت مدیره، علیرضا گچ پز زاده سرپرست معاونت امور ارزی و بین الملل، رؤسای ادارات کل اعتبارات، حوزه مدیریت، بانکداری تجاری و روابط عمومی و رئیس شعبه مستقل مرکزی نیز حضور داشتند، ضمن دیدار با همکاران، تعامل با واحد‌های فعال را نقطه عطفی در روابط با مشتریان بانک عنوان کرد و گفت: جلب رضایت مشتریان، هدف اصلی ماست و قطعاً تداوم اعتماد صنعت گران در گرو ارائه خدمات مطلوب و ویژه به آن‌ها خواهد بود.

وی تأکید کرد: در راستای مشتری مداری، توجه به نیاز مشتریان، تقویت فعالیت‌های بازاریابی و تکریم مشتریان در کنار ارائه خدمات باید سرلوحه کار همه همکاران باشد.

در این بازدید درخصوص جانمایی مناسب شعبه نیز رایزنی‌هایی صورت گرفت.

نجارزاده در ادامه با حضور در شعبه شهرک صنعتی پایتخت بانک ملی ایران در جریان آخرین وضعیت منابع و مصارف، مطالبات غیرجاری، گشایش اعتبار اسنادی (LC)، نسبت مطالبات غیرجاری به کل تسهیلات پرداختی (NPL) شعبه و ... قرار گرفت.

سرپرست بانک ملی ایران همچنین در بازدید از کارخانجات و خط تولید گروه صنعتی و غذایی شیرین نوین از مشتریان دیرینه این بانک، با بیان اینکه این گروه صنعتی از مشتریان برتر بخش خصوصی در بانک است، گفت: بازدید‌های بسیاری از واحد‌های صنعتی و بنگاه‌های بزرگ اقتصادی داشته ایم، اما این میزان نوآوری و فناوری‌های روز به کار رفته در این مجموعه که توانسته کمک شایانی نیز به اشتغال زایی کشور داشته باشد، باعث خرسندی است.

نجارزاده با تأکید بر اینکه سال آینده مشتریان خاص بانک به صورت بسیار ویژه مورد توجه خواهند بود، درباره ارائه خدمت به صنعتگران تصریح کرد: بانک ملی ایران در سال آینده با در نظر گرفتن بسته‌های حمایتی ویژه، بیش از پیش در کنار صنعتگران خواهد بود.

وی در پایان با اشاره به شبکه بزرگ ارزی و ریالی بانک ملی ایران در داخل و خارج کشور بر ارائه سبد کامل و متنوع محصولات و خدمات مالی متناسب با نیاز‌ها و خواسته‌های ‏این قبیل گروه‌های صنعتی تأکید کرد.

 
برچسب ها: بانک ملی ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
محسن رضایی: در زمین دشمن بازی نکینم! محسن رضایی: در زمین دشمن بازی نکینم!
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید براینکه باید پشت سر رهبر معظم انقلاب گام برداریم، گفت: دعوا‌های جناحی در این وضعیت حساس، بازی در زمین دشمن صهیونی و آمریکایی است.
فیلم لحظات اعدام قاتل متجاوز به یک کودک که مناسب دیدن کودکان و نوجوانان نیست! فیلم لحظات اعدام قاتل متجاوز به یک کودک که مناسب دیدن کودکان و نوجوانان نیست!
حکم اعدام قاتل نیان چلبیانی هم اکنون در حضور چند هزار نفری مردم بوکان اجرا و این جوان به جرم تجاوز و قتل کودک هفت ساله در ملا عام به دار مجازات آویخته شد. ا
شیخ علی طائب کیست؟ شیخ علی طائب کیست؟
علی طائب، مسئول سابق نمایندگی ولی‌فقیه در قرارگاه ثارالله سپاه و برادر حسین طائب، درگذشت.
پ. ک. ک به چه شرطی وارد عرصه سیاسی خواهد شد؟ پ. ک. ک به چه شرطی وارد عرصه سیاسی خواهد شد؟
حزب کارگران کردستان ترکیه (پ. ک. ک) خواهان آزادی رهبر محبوس این حزب برای ورود به عرصه سیاسی شد.
دلیل اصلی طوفان‌های غباری در ایران مشخص شد! دلیل اصلی طوفان‌های غباری در ایران مشخص شد!
یک کارشناس محیط زیست گفت: یکی از دلایل اصلی افزایش طوفان‌های غباری در ایران، خشک شدن تالاب‌هاست.
طارمی به کدام تیم امارات نه گفت؟ طارمی به کدام تیم امارات نه گفت؟
مهدی طارمی با وجود پیشنهاد مالی بسیار خوب الوصل امارات به آن پاسخ منفی داده است.
دلایل انزوای نوجوانان مشخص شد! دلایل انزوای نوجوانان مشخص شد!
نوجوانان این روز‌ها بیشتر از همیشه در دنیای مجازی وقت می‌گذرانند؛ اما این حضور بی‌وقفه می‌تواند پیامد‌هایی نگران‌کننده داشته باشد. در پژوهشی تازه، ارتباط میان احساسات منفی نوجوانان و رفتار‌های پرخطر آنلاین بررسی شده است.
برگزیده
واردات طلا دو برابر شد واردات طلا دو برابر شد
بر اساس آمار‌های گمرک جمهوری اسلامی ایران، در سه‌ماهه نخست امسال ۹۶۵ میلیون دلار طلای خام وارد کشور شده که نسبت به بهار پارسال رشد ۲ برابری را نشان می‌دهد.
آیا از رمزارز‌ها می‌توان برای گرفتن وام یا تضمین قرارداد‌ها استفاده کرد؟ آیا از رمزارز‌ها می‌توان برای گرفتن وام یا تضمین قرارداد‌ها استفاده کرد؟
در سال‌های اخیر، دارایی‌های دیجیتال مثل رمزارز‌ها و توکن‌ها به بخشی جدی از زندگی مالی افراد تبدیل شده‌اند؛ اما آیا می‌توان از این دارایی‌ها برای گرفتن وام یا تضمین قرارداد‌ها استفاده کرد؟
برنامه کاهش ساعات کاری ادارات اعلام شد برنامه کاهش ساعات کاری ادارات اعلام شد
ساعات کاری دستگاه‌های اجرایی استان هرمزگان از روز شنبه ۲۱ تیرماه یک ساعت کاهش یافت.
صفحه خبر بالای تصاویر