کد خبر: ۱۳۱۷۷
تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۴

پرداخت خسارت ۹۰ میلیارد ریالی حادثه قطار زاهدان- تهران توسط بیمه ملت

بیمه ملت، خسارت ۹۰ میلیارد ریالی حادثه قطار زاهدان-تهران را به شرکت راه‌آهن پرداخت کرد.
پرداخت خسارت ۹۰ میلیارد ریالی حادثه قطار زاهدان- تهران توسط بیمه ملت

پرداخت خسارت ۹۰ میلیارد ریالی حادثه قطار زاهدان- تهران توسط بیمه ملت

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بیمه ملت:سوم مهر ۱۳۹۸ قطار مسافربری زاهدان- تهران، در دو کیلومتری ایستگاه شورو از ریل خارج شد. در این حادثه، ۴ نفر از هم‌وطنان جان خود را از دست دادند و ۱۵۰ نفر مصدوم شدند.

بیمه ملت، به عنوان بیمه‌گر شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران، روز بعد از این حادثه، تیم ارزیاب خسارت را به محل حادثه اعزام کرد و با بررسی میدانی، در کمترین زمان ممکن آمادگی خود را برای پرداخت خسارت شرکت راه‌آهن اعلام کرد. اما به دلیل درخواست بیمه‌گذار برای طی مراحل قضایی پرونده، پرداخت خسارت به تعویق افتاد تا اینکه شهریور ماه امسال رای دادگاه برای این حادثه اعلام شد.

بیمه ملت نیز از آنجا که بخشی از تعهدات خود را در قبال سایر خسارت‌دیدگان حادثه قطار زاهدان–تهران انجام داده بود، با پرداخت مبلغ ۹۰.۸۶۸.۳۶۲.۷۴۳ ریال، تعهدات خود را در قبال شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی تکمیل کرد.

این شرکت که توانگرترین شرکت بیمه کشور است و بیمه‌گذاران بزرگی را در جمع مشتریان خود دارد، همواره در پرونده‌های خسارت، توجه ویژه‌ای به پرداخت سریع خسارت زیان‌دیدگان دارد و در این حادثه نیز با رعایت اصل مشتری‌مداری و در راستای حفظ بیمه‌گذاران، آمادگی خود را برای پرداخت خسارت در کمترین زمان ممکن اعلام کرده بود.

این شرکت به عنوان سومین شرکت بیمه کشور از نظر سرمایه ثبتی، توانایی بالایی در پرداخت خسارت بیمه‌گذاران و حمایت از آنان دارد.

 
برچسب ها: بیمه ملت
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد
ماریوس بورگ هویبی، پسر ارشد پرنسس نروژ، پس از تحقیقات طولانی، به چندین جرم از جمله چهار مورد تجاوز متهم شد و ممکن است تا ۱۰ سال زندان شود.
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
برگزیده
تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) در دیدار با مدیران گروه صنعتی بارز ضمن اشاره به اهمیت دو موضوع بین‌المللی سازی و نوآوری بر ایجاد ارتباط بین گروه صنعتی بارز با استارت آپ‌ها، دانشکده‌های تخصصی و پارک‌های فناوری تاکید کرد.
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر