کد خبر: ۱۳۱۷۲
تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۱
معاون پشتیبانی و خدمات اجتماعی شرکت گفت: فضای سبز ذوب آهن، امانت با ارزش و میراث گران بهایی است که باید با تمام توان آن را حفظ کرده و توسعه دهیم.

فضای سبز ذوب آهن اصفهان؛ میراثی گران بها و ارزشمند

به گزارش مخاطب24به نقل از شرکت ذوب آهن اصفهان:آیین گرامیداشت روز درختکاری با حضور جمعی از معاونین، مدیران و تلاش گران فضای سبز شرکت ۱۵ اسفندماه در تالار آهن برگزار شد.
مهدی بهرامی معاون پشتیبانی و خدمات اجتماعی شرکت در این آیین با ابلاغ سلام ویژه مدیرعامل شرکت به تلاشگران فضای سبز شرکت، گفت: کاشت درخت و نگهداری از فضای سبز کار خیری است که آثار آن برای همیشه باقی می‌ماند.
بهرامی افزود: فضای سبز ذوب آهن، امانت با ارزش و میراث گران بهایی است که باید با تمام توان آن را حفظ کرده و توسعه دهیم و در این راستا برنامه‌های مدونی در دست اجرا می‌باشد.
معاون پشتیبانی و خدمات اجتماعی شرکت تأکید کرد: تلاش همکاران در فضای سبز همیشه در نظر‌ها نمایان است و سرزندگی محیط ذوب آهن به فضای سبز گسترده و شاداب آن بر می‌گردد.
وی گفت: این که ذوب آهن در بین صنایع کشور، سرآمد فضای سبز است را باید حاصل تلاش همکاران این بخش، حمایت‌های بی دریغ مدیریت عالی و هماهنگی همه مسئولین شرکت دانست.
موسی سلیمانی مدیر خدمات شهری و امور پسماند شرکت نیز گفت: در عصر کنونی، فضای سبز و کاشت درخت ارزش بسیار حیاتی دارد.
وی به ۱۶ هزار و ۵۰۰ هکتار فضای سبز ذوب آهن اشاره کرد و افزود: نسل‌های گذشته ذوب آهن با درکی درست از آینده، این مساحت از فضای سبز را احداث کردند و نسل‌های کنونی و آینده دراین شرکت وظیفه داریم با نگهداری از این سرمایه ارزشمند آن را توسعه دهیم.
سلیمانی با قدردانی از تلاشگران فضای سبز شرکت، گفت: این تلاشگران در گرمای تابستان و سرمای زمستان به فضای سبز شرکت رسیدگی می‌کنند تا به طراوت محیط زیست کمک کنند.
وی افزود: آبیاری ۲ هزار هکتار فضای سبز به صورت شبکه ای، نگهداری از ۱۴ هزار و ۵۰۰ هکتار به صورت دیم، هرس ۲۵۰ هزار اصله درخت، کاشت ۲۰ میلیون بذر بادام کوهی و ۳۲ هزار درختچه، سمپاشی، آفات زدایی و... و همچنین احداث ۵ هکتار مزرعه تحقیقاتی، بخشی از اقدامات این مدیریت در سال‌های اخیر است.
شایان ذکر است در این آیین ۱۳ نفر از تلاشگران فضای سبز شرکت با دریافت لوح مورد تقدیر قرار گرفتند و در پایان نیز مسئولین شرکت با کاشت چندین نهال درخت این روز را گرامی داشتند.

 
برچسب ها: ذوب آهن اصفهان
نام:
ایمیل:
* نظر:
صفحه خبر بالای آخرین اخبار
آخرین اخبار
صفحه خبر بالای آخرین اخبار
پربازدید ها
صفحه خبر بالای آخرین اخبار
اخبار داغ
مهارت دیدنی پلنگ برفی در تعقیب و شکار طعمه در صخره شیب دار!+ فیلم title
ویدئویی از مهارت تماشایی پلنگ در تعقیب طعمه در صخره شیب دار مورد توجه کاربران قرار گرفته است.
لحظه احساسی آزادی مردی که ۳۴ سال به اشتباه در زندان بود! + فیلم title
مرد فلوریدایی که به اشتباه به جرم سرقت محکوم شده بود پس از ۳۴ سال از زندان آزاد شد.
کوسه یک دختر نوجوان استرالیایی را کشت title
دختر نوجوان استرالیایی که با دیدن دلفین ها به داخل یک رودخانه پریده بود مورد حمله کوسه قرار گرفت.
لحظه وحشتناک سقوط دانشجو از طبقه ششم خوابگاه + فیلم (۱۶+) title
در این مطلب ویدئوی سقوط دانشجوی هندوستانی از طبقه ششم یک خوابگاه را ببینید.
حرکت زیبای خبرنگار ترک حین وقوع پس لرزه در گزارش زنده تلویزیون + فیلم title
خبرنگار تلویزیون ترکیه در حین گزارش زنده تلاش کرد تا یک دختربچه را که با وقوع پس لرزه دچار وحشت شده بود آرام کند.
برگزیده
بلایی که مردم این شهر بر سر سیاستمداران مغضوب می‌آورند! + فیلم | بمب‌های هوشمند به اوکراین رسیدند title
در بسته خبری امروز «مخاطب ۲۴» تیتر‌هایی مانند بلایی که مردم این شهر بر سر سیاستمداران مغضوب می‌آورند! + فیلم | بمب‌های هوشمند به اوکراین رسیدند را می‌خوانید.
نوبت واریز حقوق بازنشستگان در اسفند ۱۴۰۱ اعلام شد + جدول | پاسخ باشگاه استقلال به بیانیه باشگاه گل گهر title
در بسته خبری امروز «مخاطب ۲۴» تیتر‌هایی مانند نوبت واریز حقوق بازنشستگان در اسفند ۱۴۰۱ اعلام شد + جدول | پاسخ باشگاه استقلال به بیانیه باشگاه گل گهر را می‌خوانید.
قیمت سکه ۳۰۰ هزار تومان افت کرد | پرداخت دو یارانه معیشتی در آستانه نوروز+ جزئیات | افزایش دستمزد کارگران در سال آینده title
در بسته خبری امروز «مخاطب ۲۴» تیتر‌هایی مانند دونگا، جدیدترین گزینه سرمربیگری تیم ملی | قیمت سکه ۳۰۰ هزار تومان افت کرد را می‌خوانید.
غفلت استقلال برایش گران تمام می‌شود | سرمربی تیم ملی ایران انتخاب شد! title
در بسته خبری امروز «مخاطب ۲۴» تیتر‌هایی مانند غفلت استقلال برایش گران تمام می‌شود | سرمربی تیم ملی ایران انتخاب شد! | ناراحتی شدید دلالان مسکن از قانون جدید را می‌خوانید.
صفحه خبر بالای آخرین اخبار