کد خبر: ۱۳۱۶۳
تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۸
یحیی چشم به گلزن برزیلی دوخته است

ترکیب احتمالی پرسپولیس برای فینال لیگ

فینال لیگ از ساعتی دیگر در ورزشگاه آزادی برگزار خواهد شد و طی آن پرسپولیس با یحیی گل‌محمدی به دنبال بازپس‌گیری صدر جدول از سپاهان خواهند بود.
ترکیب احتمالی پرسپولیس برای فینال لیگ

ترکیب احتمالی پرسپولیس برای فینال لیگ

مخاطب24:یک پیروزی و یک تساوی ماحصل تقابل دو تیم پرسپولیس و سپاهان طی این فصل برای سرمربی سرخ‌ها بوده و البته یحیی به خوبی از اهمیت این جدال بزرگ آگاه است؛ جایی که او و تیمش فاصله پنج امتیازی با طلایی‌پوشان را در صدر رفته رفته از دست داده و در نهایت اکنون شاگردان مورایس را با یک امتیاز بیشتر بالای سر خود می‌بینند.

با این حال بزرگ‌ترین دلخوشی پرسپولیس و یحیی گل‌محمدی و البته هوادارانش، پیش دو هفته قبل در استادیوم نقش جهان و با چهار گل مقابل این تیم است. سرخ‌ها در نمایشی جالب توجه توانستند حریف را در خانه شکست داده و گام به مرحله بعدی بگذارند.

اما کادر فنی هر دو تیم قطعا به این موضوع آگاه هستند که این اقبالی متفاوت خواهد بود. یحیی گل‌محمدی که با چند مصدوم تیمش را آماده این جدال کرده، بار دیگر گئورگی گولسیانی را در اختیار نخواهد داشت و سعید صادقی نیز نتوانست شرایط همراهی تیمش را در بازی بزرگ فصل به دست بیاورد.

علیرضا بیرانوند، اما بار دیگر انتخاب اول یحیی گل‌محمدی درون دروازه خواهد بود. گلر ملی‌پوش پرسپولیس که از پیروزی برابر حریف در نقش‌جهان سرمست بود، به دنبال تکرار آن این‌بار در آزادی و جشن با هواداران پرشور تیمش است.

همان‌طور که گفته شد مدافع گرجستانی پرسپولیس به دلیل سرماخوردگی این دیدار را هم همانند بازی با تراکتور از دست داده و زوج قلب دفاعی سرخ‌ها با حضور مرتضی پورعلی‌گنجی و فرشاد فرجی شکل خواهد گرفت.

در سمت راست وحدت حنانوف بعد از کل ارزشمندی که برابر تراکتور به نام خود کرد، بار دیگر به کار گرفته خواهد شد و وحید امیری نیز با بازوبند کاپیتانی به دنبال پاسخ دندان‌شکن به انتقادات عجیبی خواهد بود که درست در هفته‌های درخشانش شکل گرفته است.

میلاد سرلک که در حین گرم کردن پیش از جدال با تراکتور از ترکیب خارج شده بود، برای این بازی آمادگی خود را به دست آورده و در کنار سینا اسدبیگی به دنبال مهار خط هجومی خطرناک و گل‌ساز طلایی‌پوشان خواهند بود. دانیال اسماعیلی‌فر نیز با پشت سر گذاشتن بیماری‌اش احتمالا در سمت راست تهاجمی سرخ‌ها حاضر شود تا با قدرت نفوذی و میل گلزنی که دارد، مهره‌ای خطرناک برابر تیم سابق خود تلقی شود. در سمت چپ نیز مهدی ترابی آماده حضور خواهد داشت و بعد از گل و پاس گل هفته گذشته، اکنون هواداران این تیم نیز چشم به درخشش درباره‌اش دوخته‌اند.

محمد عمری که چه در جدال با تراکتور که با حرکات ویرانگر خود زمینه‌ساز پیروزی تیمش شد، بار دیگر به دنبال این است تا کابوس خط دفاعی سپاهانی‌ها همانند نمایشی که در نقش جهان برابر این حریف به جا گذاشت، لقب گیرد. پریرا که در حضور فیکس خود طی هفته‌های اخیر نتوانسته اولین گل خود را ثبت کند، چشم به دروازه نیازمند دوخته تا مأموریت نیمه‌کار در تقابل قبلی با این حریف را در آزادی به سرانجام برساند.

پرسپولیس روی نیمکت خود نیز البته ستاره‌های اعتنایی، چون شیخ دیاباته، مهدی عبدی، کمال کامیابی‌نیا، سیامک نعمتی، امید عالیشاه، علی نعمتی و … را در اختیار دارد و باید دید شرایط بازی و برنامه یحیی گل‌محمدی برای به‌کارگیری این نفرات به چه شکل پیش خواهد رفت.

ترکیب احتمالی پرسپولیس:

علیرضا بیرانوند

مرتضی پورعلی‌گنجی

فرشاد فرجی

وحید امیری

وحدت حنانوف

میلاد سرلک

سینا اسدبیگی

دانیال اسماعیلی‌فر

مهدی ترابی

محمد عمری

لئاندرو پریرا

منبع:ورزش ۳

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
برگزیده
ترکیب پرسپولیس در هاله‌ای از ابهام؛ فقط پنج نفر قطعی‌اند! ترکیب پرسپولیس در هاله‌ای از ابهام؛ فقط پنج نفر قطعی‌اند!
پرسپولیس در حالی به استقبال لیگ بیست‌وپنجم می‌رود که تنها پنج بازیکن جایگاه ثابتی در ترکیب اصلی دارند. وحید هاشمیان با آزمون‌های متعدد در بازی‌های دوستانه، هنوز به ترکیب نهایی نرسیده و رقابت در پست‌های مختلف ادامه دارد؛ نشانه‌ای از چالش‌های تاکتیکی و فرصت‌های تازه برای بازیکنان نیمکت‌نشین.
خداداد عزیزی؛ ستاره تیم ۹۸ و معمار جام دوم تراکتور خداداد عزیزی؛ ستاره تیم ۹۸ و معمار جام دوم تراکتور
خداداد عزیزی، ستاره فراموش‌نشدنی تیم ملی در جام جهانی ۹۸، این‌بار نه با گل تاریخی‌اش، بلکه با حضور مؤثر در کنار زمین، نقش مهمی در قهرمانی دوم تراکتور ایفا کرد. او که بدون عنوان رسمی در کادر فنی، اما با نفوذ و تجربه‌اش در کنار تیم بود، توانست روحیه‌ای تازه به بازیکنان تزریق کند و در لحظه‌های حساس، راهنمایی‌های کلیدی ارائه دهد؛ حضوری که حالا از آن به‌عنوان یکی از عوامل موفقیت تراکتور یاد می‌شود.
رومرو با بازوبند و جام؛ آغاز رؤیایی فرماندهی در تاتنهام رومرو با بازوبند و جام؛ آغاز رؤیایی فرماندهی در تاتنهام
کریستین رومرو، مدافع آرژانتینی تاتنهام، در نخستین تجربه کاپیتانی خود موفق شد جام قهرمانی سوپرجام اروپا را بالای سر ببرد؛ شروعی رؤیایی برای بازیکنی که حالا نه‌تنها ستون دفاعی تیمش، بلکه رهبر جدید آبی‌های لندن است. انتخاب او به‌عنوان کاپیتان، همزمان با فتح جام، لحظه‌ای تاریخی برای باشگاه و هواداران رقم زد
صفحه خبر بالای تصاویر