کد خبر: ۱۳۱۴۵
تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۴۰۱ - ۲۰:۵۲

خبر مهم رافائل گروسی از تفاهم با ایران

مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی با متفاوت توصیف کردن نتایج سفر اخیرش به تهران گفت که در این سفر در خصوص مسائل عملی به تفاهم رسیدیم.
خبر مهم رافائل گروسی از تفاهم با ایران

مخاطب۲۴ :‌ مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی با متفاوت توصیف کردن نتایج سفر اخیرش به تهران گفت که در این سفر در خصوص مسائل عملی به تفاهم رسیدیم.

خبر مهم رافائل گروسی از تفاهم با ایران

رافائل گروسی در گفتگو با شبکه الجزیره تاکید کرد که سفر هفته گذشته ام به تهران بسیار مهم بود و طی آن توانستیم در خصوص مسائل و قضایای عملی به تفاهم برسیم.

وی گفت که از ایران تضمین‌هایی در سطوح بالا دریافت کردیم و این امر متفاوت‌تر از تمام دفعات قبل است.

در پایان سفر دو روزه رافائل گروسی، مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به تهران و دیدار و مذاکره با مقامات عالی‌رتبه کشورمان سازمان انرژی اتمی ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی بیانیه مشترکی صادر کردند که در این بیانیه آمده است: مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی آقای رافائل گروسی در تاریخ ۳ و ۴ مارس ۲۰۲۳ (۱۲ و ۱۳ اسفند ۱۴۰۱) از جمهوری اسلامی ایران بازدید نمود. وی در این سفر با جناب آقای دکتر ابراهیم رئیسی، رئیس جمهوری اسلامی ایران و جناب آقای دکتر حسین امیر عبداللهیان وزیر محترم امور خارجه و جناب آقای مهندس محمد اسلامی معاون محترم رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران دیدار و گفتگو کرد.

این نشست‌های سطح بالا به اهمیت برداشتن گام‌هایی به منظور تسهیل همکاری‌های گسترده‌تر جهت تسریع در حل مسائل پادمانی باقی مانده به نحو مقتضی، پرداخت. دو طرف اعتقاد دارند که چنین تعاملات مثبتی می‌تواند راه را برای توافق‌های گسترده‌تر میان دولت‌های عضو هموار نماید.

سازمان انرژی اتمی ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در خصوص موارد زیر به توافق رسیدند:

۱ - تعاملات بین آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و ایران با روحیه همکاری و با رعایت کامل صلاحیت‌های آژانس و حقوق و تعهدات جمهوری اسلامی ایران بر اساس موافقتنامه‌های جامع پادمانی صورت خواهد پذیرفت.

۲ - در خصوص مسائل پادمانی باقی‌مانده مربوط به سه مکان، ایران آمادگی خود را برای ادامه همکاری و ارائه اطلاعات و دسترسی بیشتر به منظور رسیدگی به مسائل پادمانی باقی‌مانده اعلام کرد.

۳ - ایران به صورت داوطلبانه به آژانس اجازه می‌دهد تا چنانچه مقتضی باشد فعالیت‌های راستی آزمایی و نظارت بیشتر را اجرا کند. روش اجرای آن طی یک نشست فنی که به زودی در تهران برگزار می‌شود، میان دو طرف مورد توافق قرار خواهد گرفت. "

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پزشکیان: از اینکه در این وضع افتادیم ناراحتم و شب‌ها خوابم نمی‌برد پزشکیان: از اینکه در این وضع افتادیم ناراحتم و شب‌ها خوابم نمی‌برد
دکتر پزشکیان با ابراز تأثر از شرایط ایجاد شده در کشور در جریان حوادث تلخ دی‌ماه گفت: بسیاری از شب‌ها از شدت نگرانی خوابم نمی‌برد و از اینکه به چنین وضعیتی رسیده‌ایم ناراحت هستم، اما چاره‌ای جز ماندن، تلاش کردن و ساختن کشور نداریم.
برندگان سیمرغ چهل و چهارمین جشنواره فیلم فجر برندگان سیمرغ چهل و چهارمین جشنواره فیلم فجر
مراسم اختتامیه چهل‌وچهارمین جشنواره ملی فیلم فجر امروز چهارشنبه ۲۲ بهمن‌ماه در تالار وحدت برگزار شد و این رویداد سینمایی به ایستگاه پایانی خود رسید.
روایت خلبانان از سوخو ۵۷ به‌روز شده روایت خلبانان از سوخو ۵۷ به‌روز شده
در میانه تلاش روسیه برای حفظ و ارتقای توان رزمی نیروی هوافضای خود، شرکت هواپیمایی متحد (UAC) از تحویل یک سری جدید از جنگنده‌های پیشرفته سوخو ۵۷ به وزارت دفاع خبر داده است
نامزدهای رشته‌های مختلف بخش سودای سیمرغ معرفی شدند نامزدهای رشته‌های مختلف بخش سودای سیمرغ معرفی شدند
فهرست نامزدهای چهل و چهارمین جشنواره ملی فیلم فجر به همراه هیئت داوری جشنواره اعلام شدند.
قیمت برنج هم رکورد شکست؟ قیمت برنج هم رکورد شکست؟
قیمت برنج ایرانی همچنان در سطوح بالایی قرار دارد و خرید این کالای اساسی برای بسیاری از خانوارها در شرایط تورمی امروز به‌طور محسوسی تغییر یافته است.
فیلم آتش‌سوزی در نیروگاه برق آلستوم ستارخان تهران + توضیحات سخنگوی آتش نشانی فیلم آتش‌سوزی در نیروگاه برق آلستوم ستارخان تهران + توضیحات سخنگوی آتش نشانی
جلال ملکی سخنگوی سازمان آتش‌نشانی شهرداری تهران درباره جزئیات حریق نیروگاه برق در ستارخان اظهار داشت: این حادثه ساعت ۱۵:۳۲ امروز در محل اداره برق خیابان ستارخان به نیروهای آتش نشانی اطلاع داده شد و بلافاصله نیروهای ۲ ایستگاه به محل اعزام شدند. البته نیروهای اداره برق هم همزان در حال اطفای حریق بودن
هاشمیان بهتر از اوسمار بود؟ هاشمیان بهتر از اوسمار بود؟
امروز وحید هاشمیان سرمربی ابتدای فصل پرسپولیس که در پایان هفته هفتم و بعد از دیدار با ذوب آهن، جای خود را به اوسمار، سرمربی برزیلی پرسپولیس، داد، با استوری کردن مطلب وبسایت تابناک درباره مقایسه نتایج بین دو سرمربی، موضع خود را در قبال تغییرات فنی روی نیمکت تیم علنی کرد.
برگزیده
فوری ایران را ترک کنید! فوری ایران را ترک کنید!
ایالات متحده از شهروندان آمریکایی خواست که پیش از مذاکرات مهم با تهران، «همین حالا ایران را ترک کنند».
علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد
طی حکمی از سوی دکتر مسعود پزشکیان رییس جمهور و رییس شورای دفاع، امیر دریابان علی شمخانی نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای دفاع به عنوان دبیر این شورا منصوب شد.
لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم. لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم.
سرگئی لاوروف پنجشنبه در مصاحبه‌ای با شبکه راشاتودی (آرتی) افزود: ایران شریک و همسایه نزدیک ماست؛ ما نگران چگونگی پیشرفت اوضاع هستیم.
صفحه خبر بالای تصاویر