کد خبر: ۱۳۱۳۲
تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۴۰۱ - ۲۰:۰۲

مراسم درختکاری به یاد شهدای شرکت مخابرات ایران با کاشت نهال در جنگل‌های هیرکانی برگزار شد

همزمان با هفته منابع طبیعی و فرارسیدن روز درختکاری، مراسم کاشت ۳۳۲ اصله نهال به یاد ۳۳۲ شهید گران قدر شرکت مخابرات ایران و باهدف احیاء جنگل‌های هیرکانی در منطقه صومعه سرا استان گیلان و در شرکت مخابرات ایران برگزار شد.
مراسم درختکاری به یاد شهدای شرکت مخابرات ایران با کاشت نهال در جنگل‌های هیرکانی برگزار شد

مراسم درختکاری به یاد شهدای شرکت مخابرات ایران با کاشت نهال در جنگل‌های هیرکانی برگزار شد

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران :شرکت مخابرات ایران با شعار حامی طبیعت و در راستای مسئولیت‌های اجتماعی خود، این اصله نهال‌ها را در راستای نکوداشت ۳۳۲شهید شرکت مخابرات ایران به صورت پلاک‌های تهیه شده به نام و یاد هر شهید و جمعا ۳۳۲ پلاک در کنار نهال‌ها، این برنامه فرهنگی را انجام داد.

بر اساس این گزارش، هدف از این فعالیت با عنوان نجات محیطزیست و حفاظت و مراقبت از گونه‌های ارزشمند گیاهی برای نسل‌های بعدی و زنده نگه داشتن یاد و نام شهیدان گران قدر شرکت مخابرات ایران است.

گفتنی است جنگل‌های هیرکانی از مهم‌ترین گونه‌های پوشش گیاهی و جنگل‌های جهان با قدمتی در حدود ۴۰ میلیون سال و رو به انقراض است و شرکت مخابرات ایران در راستای اصول مسئولیت اجتماعی در تلاش برای جلب توجه عمومی و نگهداشت این گونه ارزشمند پوشش گیاهی در راستای حفظ و حراست از محیطزیست است.

همچنین همزمان با هفته منابع طبیعی، مراسم روز درختکاری در شرکت مخابرات ایران برگزار شد

بر این اساس، همزمان با روز درختکاری، و هفته منابع طبیعی و با حضور تعدادی از مدیران شرکت مخابرات ایران چند اصله نهال در محوطه عمومی بوستانی در منطقه ۵ شهرداری تهران، کاشته شد.

در این مراسم که مقارن با جشن بزرگ میلاد حضرت امام زمان (عج) و نیمه شعبان برگزار شد، به سنت هرساله بر طبق مسئولیت‌های اجتماعی شرکت مخابرات ایران طی یک برنامه فرهنگی مراسم کاشت نهال به مناسبت روز درختکاری انجام شد.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
نحوه محاسبه حقوق دور کاری کارمندان نحوه محاسبه حقوق دور کاری کارمندان
رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور گفت: «دورکاران نیز به وظایف خود عمل می‌کنند و حقوق را مطابق قانون دریافت کنند.»
موشک سجیل جهان را شگفت زده کرد! موشک سجیل جهان را شگفت زده کرد!
کانال آمریکایی «New Horizon TV» در گزارشی به پرتاب موشک سجیل و شگفتانه‌هایی که نیرو‌های مسلح کشور برای رژیم اسرائیل دارد پرداخته است.
تمامی فرودگاه‌های کشور برای پرواز‌های داخلی و خارجی بازگشایی شد تمامی فرودگاه‌های کشور برای پرواز‌های داخلی و خارجی بازگشایی شد
طبق اعلام سازمان هواپیمایی کشوری تمامی فرودگاه‌های کشور برای انجام پرواز‌های داخلی و خارجی بازگشایی شد.
ممنوعیت پرواز هوایی برداشته شد ممنوعیت پرواز هوایی برداشته شد
پس از چند هفته تعطیلی فرودگاه‌های کشور، پرواز‌های هوایی دوباره از سر گرفته می‌شود.
مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد! مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد!
مایکروسافت روز چهارشنبه اعلام کرد که حدود ۹۰۰۰ کارمند را تعدیل خواهد کرد.
پخش آهنگ حبیب در صداوسیما پخش آهنگ حبیب در صداوسیما
قطعه «مرگ قو» حبیب محبیان در برنامه ققنوس صداوسیما با اجرای کامران نجف زاده پخش شد. این لحظات را می‌بینید
سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟ سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟
عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ‌های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته‌اند.
برگزیده
صفحه خبر بالای تصاویر