کد خبر: ۱۳۱۳۲
تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۴۰۱ - ۲۰:۰۲

مراسم درختکاری به یاد شهدای شرکت مخابرات ایران با کاشت نهال در جنگل‌های هیرکانی برگزار شد

همزمان با هفته منابع طبیعی و فرارسیدن روز درختکاری، مراسم کاشت ۳۳۲ اصله نهال به یاد ۳۳۲ شهید گران قدر شرکت مخابرات ایران و باهدف احیاء جنگل‌های هیرکانی در منطقه صومعه سرا استان گیلان و در شرکت مخابرات ایران برگزار شد.
مراسم درختکاری به یاد شهدای شرکت مخابرات ایران با کاشت نهال در جنگل‌های هیرکانی برگزار شد

مراسم درختکاری به یاد شهدای شرکت مخابرات ایران با کاشت نهال در جنگل‌های هیرکانی برگزار شد

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران :شرکت مخابرات ایران با شعار حامی طبیعت و در راستای مسئولیت‌های اجتماعی خود، این اصله نهال‌ها را در راستای نکوداشت ۳۳۲شهید شرکت مخابرات ایران به صورت پلاک‌های تهیه شده به نام و یاد هر شهید و جمعا ۳۳۲ پلاک در کنار نهال‌ها، این برنامه فرهنگی را انجام داد.

بر اساس این گزارش، هدف از این فعالیت با عنوان نجات محیطزیست و حفاظت و مراقبت از گونه‌های ارزشمند گیاهی برای نسل‌های بعدی و زنده نگه داشتن یاد و نام شهیدان گران قدر شرکت مخابرات ایران است.

گفتنی است جنگل‌های هیرکانی از مهم‌ترین گونه‌های پوشش گیاهی و جنگل‌های جهان با قدمتی در حدود ۴۰ میلیون سال و رو به انقراض است و شرکت مخابرات ایران در راستای اصول مسئولیت اجتماعی در تلاش برای جلب توجه عمومی و نگهداشت این گونه ارزشمند پوشش گیاهی در راستای حفظ و حراست از محیطزیست است.

همچنین همزمان با هفته منابع طبیعی، مراسم روز درختکاری در شرکت مخابرات ایران برگزار شد

بر این اساس، همزمان با روز درختکاری، و هفته منابع طبیعی و با حضور تعدادی از مدیران شرکت مخابرات ایران چند اصله نهال در محوطه عمومی بوستانی در منطقه ۵ شهرداری تهران، کاشته شد.

در این مراسم که مقارن با جشن بزرگ میلاد حضرت امام زمان (عج) و نیمه شعبان برگزار شد، به سنت هرساله بر طبق مسئولیت‌های اجتماعی شرکت مخابرات ایران طی یک برنامه فرهنگی مراسم کاشت نهال به مناسبت روز درختکاری انجام شد.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
حیات از یک راکتور هسته‌ای در زمین آغاز شد حیات از یک راکتور هسته‌ای در زمین آغاز شد
دانشمندان ادعا می‌کنند میلیاردها سال پیش از پیدایش انسان، یک راکتور هسته‌ای در زمین وجود داشته که احتمالاً آغاز حیات بوده است. این ادعای جنجالی، نظریه‌های رایج در مورد آغاز حیات را به چالش می‌کشد.
اگر اسرائیل باشد، یوروویژن ۲۰۲۶ را تحریم می‌کنیم اگر اسرائیل باشد، یوروویژن ۲۰۲۶ را تحریم می‌کنیم
با تشدید بحران غزه، ایرلند و هلند اعلام کردند در صورت حضور اسرائیل، از یوروویژن ۲۰۲۶ کناره‌گیری خواهند کرد و فشار بر اتحادیه اروپا افزایش یافته است.
حمله اسرائیل به دوحه: غافلگیری واشنگتن و عربستان حمله اسرائیل به دوحه: غافلگیری واشنگتن و عربستان
اسرائیل با پرتاب موشک از دریای سرخ، نشست رهبران حماس در دوحه را هدف قرار داد و حتی با سامانه‌های پدافندی آمریکا و قطر عبور کرد.
اسرائیل: برنامه هسته‌ای ایران پس از جنگ ۱۲ روزه نابود نشده اسرائیل: برنامه هسته‌ای ایران پس از جنگ ۱۲ روزه نابود نشده
به گزارش منابع اسرائیلی، حملات هوایی ۱۲ روزه علیه برنامه هسته‌ای ایران نتوانسته آن را نابود کند؛ ایران همچنان مواد و تخصص فنی لازم را در اختیار دارد.
حمایت قاطع سازمان ملل از تشکیل کشور مستقل فلسطین حمایت قاطع سازمان ملل از تشکیل کشور مستقل فلسطین
مجمع عمومی سازمان ملل با ۱۴۲ رأی موافق، پیش‌نویس قطعنامه‌ای در حمایت از تشکیل کشور فلسطین را تصویب کرد؛ گامی مهم در روند تحقق خواست تاریخی ملت فلسطین.
ما همه با هم هستیم، حتی اگر دگرگون فکر کنیم ما همه با هم هستیم، حتی اگر دگرگون فکر کنیم
اشک‌های ستاره اسکندری برای ترانه علیدوستی، باران کوثری، هنگامه قاضیانی، پانته‌آ بهرام و شقایق دهقان
انقلابی در درمان پوکی استخوان انقلابی در درمان پوکی استخوان
راهی برای تقویت استخوان‌ها در طول عمر کشف شده است که می‌تواند انقلابی در درمان پوکی استخوان ایجاد کند. این کشف نویدبخش دارویی جدید با عوارض جانبی کمتر است.
برگزیده
روز جهانی بی‌خبری خوش‌خبری روز جهانی بی‌خبری خوش‌خبری
۱۱ سپتامبر روز جهانی بی‌خبری خوش خبری است.؟  می‌گویند امروز روز جهانی"No  news is good news"  است. به زبان خودمانی همان ضرب المثل معروف فارسی که می‌گوید بی خبری خوش خبری است
معوقه بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ با حقوق مرداد پرداخت شد معوقه بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ با حقوق مرداد پرداخت شد
وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد معوقه بازنشستگان فرهنگی مربوط به سال ۱۴۰۰ همزمان با حقوق مردادماه واریز شد و در حساب آنان قرار گرفت.
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
صفحه خبر بالای تصاویر