کد خبر: ۱۳۱۳
تاریخ انتشار: ۰۸ بهمن ۱۳۹۸ - ۲۳:۳۱
دولت آمریکا که مدعی دموکراسی است، هیچ مرزی در ظلم کردن ندارد

روحانی: باید از توهمات کودکانه فاصله بگیریم/زندگی در این ۲ سال سخت شد

رئیس جمهور گفت: زندگی در این دو سال سخت شده است. شرایط برای تمام مردم دنیا و عقلا غیر قابل پیش بینی بوده است و کمتر فکر می‌کردند که یک دولت که ادعای تمدن و دموکراسی می کند و ادعای حقوق بشر می کند بخواهد یک پیمان و معاهده و توافق را زیر پا بگذارد.

src="/files/fa/news/الاسلام و المسلمین حسن روحانی رئیس جمهور، صبح امروز در آیین بهره برداری از طرحهای صنعت آب و برق استان تهران که در شهرستان پاکدشت برگزار شد گفت: منطقه ورامین پیشوا باقرآباد منطقه ای است که به گردن مردم ما در انقلاب اسلامی حق بزرگی دارد؛ در آن روزهایی که غربت انقلاب اسلامی بود کاری که مردم این منطقه در روز ۱۵ خرداد سال ۴۲ فراموش نشدنی است.

وی با اشاره به روزهای آغاز نهضت اسلامی و انقلاب، ادامه داد: در ۱۵ خرداد ۴۲ مردم قم و پیشوا و بسیاری جاهای دیگر قیام و فداکاری کردند و اولین قدم برای حرکت پر شتاب نهضت اسلامی بود.

اهم اظهارات وی را در ادامه به نقل از خبرگزاری ها بخوانید؛

*مردم همیشه در زمانی که دشمن چشم طمع به کشور ما داشته یکپارچه به صحنه آمدند و فریاد زدند و و مقاومت کردند. امروز بعد از دوسال شدیدترین تحریم و فشار اقتصادی بر مردم عزیز کشورمان وارد شده و مردم دلاورانه ایستادگی می‌کنند.

* زندگی در این دو سال  سخت شده است. شرایط برای تمام مردم دنیا و عقلا غیر قابل پیش بینی بوده است و کمتر فکر می‌کردند که یک دولت که ادعای تمدن و دموکراسی می کند و ادعای حقوق بشر می کند بخواهد یک پیمان و معاهده و توافق را زیر پا بگذارد و ظلم و ستم نسبت به یک ملت بزرگ شروع کنند و این ظلم هیچ مرز و حتی نداشته باشد و از آن طرف هم کسی فکر نمی کرد مردم ما اینچنین مقاوم باشند. 

* ترامپ در آغاز تحریم در سال ۹۷ به رهبران اروپایی گفته بود که بعداً دو نفر از همان رهبران به من گفتند که ترامپ به ما گفت شما (اروپا) سه ماه صبر کنید؛ تا سه ماه دیگر جمهوری اسلامی در ایران وجود ندارد. اینها منطقه را نمی‌شناسند و مردم ایران را نمی شناسند نمی دانند برای مردم ما استقلال چقدر مهم است.

* کمتر کشوری در منطقه هست که سایه ظلم این قدرت‌ها را ندیده باشند ولی نمی‌دانستند که مردم منطقه و به ویژه ایران مقاومت می‌کنند.

*ما در آستانه یک انتخابات بزرگ ملی هستیم و امیدواریم همه مردم پای صندوق‌های رای بیایند. این انتخابات بر سیاست‌های منطقه‌ای تاثیرگذار است. حتی اگر اشکالی در گوشه و کناری دیده می‌شود و حتی اگر برخی مسیر را اشتباه کرده باشند، باید پای صندوق‌ها بیایید. ممکن است به ۱۰۰ نرسیم و به ۹۰، ۸۰ یا ۷۰ برسیم.

* من خوشحالم از این که در سال‌های سخت و در تحریم شدید علیه ملت ما مردم، ما کارگزاران نظام خادمان شما شرکت‌ها، کارگزان و کشاورزان اقدامات بسیار مهمی انجام دادند، افتتاح این طرح در یک روز در تهران بسیار مهم است. در شرایط تحریم بسیار مهم‌تر است.

* از سال ۹۷ آن‌ها فکر کردند دولت تنها می‌تواند نان و غذای روزمره را تامین کند آن‌ها فکر کردند از توسعه و پیشرفت کشور خبری نیست اینکه می‌بینید در عرض چند ماه ۱۳۳ پروژه آب و برق در ۲۲ استان افتتاح شده با ارزش ۱۹۴۴۰ میلیارد تومان نزدیک ۲۹۰ هزر میلیارد در آب و برق تنها به معنی قدرت مردم و دولت است و به معنی تلاش ارزشمندی است که در حال انجام شدن است.

* دستگاه‌های تبلیغی ما کم کاری دارند، برای همین هم ما باید توضیح دهیم که در این شرایط سخت چگونه همه دست به  دست هم دادند. از توهمات کودکانه باید فاصله بگیریم، عده‌ای می‌گویند باید بعضی از طرح‌ها را نگوییم که دولت محدود نشود. دولت خادمان ملت و نمایندگان نوکران ملت هستند گاهی یک حرف ناصحیح درباره وکیل الدوله و وکیل المله زده می‌شود.

* امروزی که دولت منتخب ملت است و با رای مردم آمده است نماینده باید وکیل المله و وکیل الدوله بشود همه انقلاب برای همین بود که دولت و ملت در کنار هم باشند دولت جز خدمت به مردم مسئولیتی ندارد مسئولیت اصلی دولت تلاش و خدمت به مردم است.


آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵ مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵
ویدیویی از مانور جنگنده j۱۰ چینی که در نمایشگاه هوایی دبی ۲۰۲۵ همه را متحیر کرد
بیفوما، در آب نمک دربی بیفوما، در آب نمک دربی
به احتمال فراوان وینگر کنگویی بازی با شمس آذر را از دست داده و استراحت خواهد کرد.
مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر
آلفرد یعقوب‌زاده عکاس برجسته و مطرح در عرصه بین‌الملل، مهمان ویژه چهل‌وسومین جشنواره جهانی فیلم فجر است.
حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد
در فاصله ۱۰ روز تا برگزاری مراسم قرعه‌کشی بیست‌وسومین دوره جام جهانی فوتبال فدراسیون بین‌المللی فوتبال سیدبندی تیم‌های حاضر در این رقابت‌ها را مشخص و اعلام کرد و همانطور که پیش‌بینی می‌شد تیم ملی فوتبال کشورمان در کنار تیم‌های ملی کرواسی، مراکش، کلمبیا، اروگوئه، سوئیس، ژاپن، سنگال، کره جنوبی، اکوادور، اتریش و استرالیا در سید دو قرار گرفت.  
نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت
مهاجرانی تصریح کرد: سهمیه ۶۰ لیتری با نرخ ۱۵۰۰ تومان و سهمیه ۱۰۰ لیتری با نرخ ۳۰۰۰ تومان که از طریق کارت‌های شخصی استفاده می‌شود، هیچ تغییری نکرده است؛ نه در مقدار و نه در قیمت.
تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان
داده‌های به‌روزشده در سایت رسمی «IQAIR» نشان می‌هد تهران در میان ۱۰ شهر آلوده جهان قرار دارد.
اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT
پژوهش‌ها نشان می‌دهد سهولت استفاده از ChatGPT می‌تواند عمق یادگیری و مهارت‌های تفکر انتقادی کاربران را کاهش دهد و تبادل اطلاعات عمومی را محدود کند.
برگزیده
پیام کتبی ایران به عربستان پیام کتبی ایران به عربستان
محمد بن‌سلمان، ولیعهد عربستان، در جریان دیدار رئیس سازمان حج ایران با وزیر کشور عربستان، پیام کتبی رئیس‌جمهور ایران را دریافت کرد.
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
صفحه خبر بالای تصاویر