کد خبر: ۱۳۰۵۵
تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۸:۵۹
وزیر کار در آیین اختتامیه جشنواره ملی انتخاب کارفرمایان برتر اعلام کرد:

رسالت تأمین‌اجتماعی تدارک بستر آرامش برای جامعه است

آیین اختتامیه جشنواره ملی انتخاب کارفرمایان برتر سال ۱۴۰۱ با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و تعدادی از معاونان این وزارتخانه و نیز مدیرعامل و جمعی از معاونان سازمان تأمین‌اجتماعی و همچنین تعدادی از مسئولان تشکل‌های صنفی کارفرمایان، بعدازظهر روز دوشنبه پانزدهم اسفند ماه در تهران برگزار شد و در جریان این مراسم کارآفرینان برتر سطح ملی معرفی شده و از آنان با اهدای لوح و تندیس جشنواره تقدیر به عمل آمد.
رسالت تأمین‌اجتماعی تدارک بستر آرامش برای جامعه است

رسالت تأمین‌اجتماعی تدارک بستر آرامش برای جامعه است

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از سازمان تامین اجتماعی ؛دکتر سید صولت مرتضوی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در این مراسم، ضمن تبریک اعیاد مسعود شعبانیه به‌ویژه خجسته میلاد منجی عالم بشریت حضرت مهدی (عج)، گفت: اگرچه این مراسم به مناسبت تجلیل از کارفرمایان برتر کشور برگزار شده است، اما ضمن تقدیر از تلاش‌های زاید‌الوصف همه کارفرمایان عزیز، می‌خواهم از عناصر مهم امر تولید نیز یعنی کارگران صادق و زحمت‌کش ایران در این جلسه تقدیر و تشکر کنم.
وزیر کار افزود: امام (ره) کارگر را حیات‌بخش تعریف کردند و فرمودند حیات جامعه مرهون کار و کارگری است. این یعنی کار و کارگر فی حد ذاته حیات‌بخش و آرامش‌بخش و اطمینان‌آور است. اگر در جامعه‌ای آهنگ کار طنین‌افکن شود آن جامعه از گزند حوادث تلخ سوءفرهنگی و اجتماعی و فقر مصون خواهد ماند.
دکتر مرتضوی با اشاره به اینکه برای برون‌رفت از مشکلات و عمل به منویات مقام معظم رهبری پیرامون اقتصاد مقاومتی و اقتصاد دانش‌بنیان لازم است همزمان و توأمان به دو عامل کارگر و کارفرما توجه شود، گفت: اقتصاد دانش‌بنیان ستون فقرات اقتصاد هر جامعه‌ای را تشکیل می‌دهد و خروجی آن افزایش تولید، شکست‌ناپذیر کردن اقتصاد و اقتصاد مقاومتی توأم با افزایش بهره‌وری است.
وی افزود: علاوه بر موضوع تکریم کارفرمایان برتر در سازمان تأمین‌اجتماعی، رسالت بزرگی که این سازمان دارد از نام مبارکش پیداست که عبارت ا‌ست از تدارک بستر آرامش برای جامعه، رفع دغدغه‌ها و کاستن از مزاحمت‌ها و تزاحم‌ها و این نقش مهم تأمین‌اجتماعی است. در واقع تأمین‌اجتماعی یعنی تأمین معاش آبرومندانه و اگر این معاش آبرومندانه برای افراد تضمین شود، معاد افراد هم تأمین می‌شود.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادامه گفت: تأمین‌اجتماعی بر محور کارگر و کارفرما حرکت می‌کند و در این سازمان باید به سه‌جانبه‌گرایی به شکل جدی توجه کنیم.
دکتر مرتضوی ضمن تأکید بر اهمیت توجه ویژه کارفرمایان به کارگران، گفت: تصمیمی که ما درباره دستمزد کارگران می‌گیریم بر اساس اقتضائات است، اما سود عطایی که کارفرمایان به کارگران می‌کنند به جیب خودشان می‌رود. چیزی که ما تصویب می‌کنیم نزدیک به عقل است، اما "جود" کارفرما باید "جایی ببارد که آید به کار. "

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
هلن رشیدپور دختر جوان رضا رشیدپور سوژه فضای مجازی هلن رشیدپور دختر جوان رضا رشیدپور سوژه فضای مجازی
هلن رشیدپور به واسطه منتشر کردن عکس او توسط پدرش در شبکه های اجتماعی معروف شده است و این روز ها همه دنبال بیوگرافی او هستند.
اختلال گسترده در پروازهای فرودگاه مونیخ اختلال گسترده در پروازهای فرودگاه مونیخ
رسانه‌های آلمان گزارش دادند پروازهای فرودگاه مونیخ به دنبال مشاهده یک پهپاد ناشناس به حالت تعلیق درآمد و این اتفاق باعث لغو دست‌کم ۲۰ پرواز و بروز اختلال گسترده در برنامه سفرها شد.
فوری؛ وقوع زلزله در تهران فوری؛ وقوع زلزله  در تهران
لحظاتی پیش زمین لرزه ای شدید تهران را لرزاند. این زلزله در غرب تهران به وضوح احساس شد
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر