کد خبر: ۱۳۰۵۱
تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۸:۵۰
با حضور مدیران عامل بانک ملت و بیمه "ما" اتفاق افتاد:

آیین رونمایی از طرح مشترک بانک ملت و بیمه "ما"

آیین رونمایی طرح فرابیمه غیر عمر با حضور مدیرعامل بانک ملت، مدیرعامل و نائب رئیس هیات مدیره بیمه "ما"، اعضای هیأت مدیره، هیأت عامل و مدیران فنی و ستادی بیمه "ما" در روز شانزدهم اسفند ماه ۱۴۰۱ در سالن اجتماعات شرکت برگزار شد.
آیین رونمایی از طرح مشترک بانک ملت و بیمه  ما

آیین رونمایی از طرح مشترک بانک ملت و بیمه

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از بیمه "ما" :دکتر دولت آبادی مدیرعامل بانک ملت در این مراسم ضمن تبریک فرا رسیدن نیمه شعبان و ولادت با سعادت منجی عالم بشریت، با قدردانی از تلاش مدیران و کارکنان شرکت بیمه "ما" بابت ثبت عملکردی خوب، اظهار داشت: خوشبختانه نزدیک به ۱۴ درصد نقدینگی کشور به عنوان بزرگترین، پرسودترین و برترین بانک شرکت به بانک ملت اختصاص دارد، بنابراین انتظار داریم شرکت‌های زیرمجموعه و بیمه "ما" از این ظرفیت‌ها استفاده کرده و به نحوی کار کنند که جایگاه اول در همه حوزه‌ها را کسب کنند.

وی تصریح کرد: منظور از جایگاه اول یعنی ارائه بهترین خدمات به کلیه مشتریان و ذی نفعان؛ با شناخت از مجموعه بیمه "ما"، امیدواریم این، آغاز راه بوده و ارائه طرح‌هایی از این قبیل، مستدام باشد. هرچقدر موفق‌تر عمل کنیم، سهم از بازار بالاتر رفته و EPS و DPS افزایش پیدا می‌کند.

مدیرعامل بانک ملت با بیان این نکته که همه کار‌های بیمه‌ای شامل صدور، کارشناسی، دریافت خسارت و ... باید در سیستم فرابیمه و بصورت غیرحضوری انجام شود، این کار را ارزشمند دانست و دارای منافع برای شرکت و هم افزایش دهنده رضایت بیمه گذاران عنوان کرد.

دکتر ابراهیم کاردگر در این مراسم، ضمن خوشامدگویی به دکتر دولت آبادی و هیات همراه، گزارشی از عملکرد بیمه "ما" در چند ماه گذشته ارائه کرد و گفت: عملکرد بیمه "ما" نسبت به دوره مشابه سال گذشته، رشدی ۳۵ درصدی داشته است.

وی خاطرنشان کرد: طی چند ماه گذشته، تمرکز این شرکت بر روی دو رشته بیمه‌ای درمان و زندگی بوده است. اولین رشته، رشته درمان است که تجربه نشان داده باید این رشته را با احتیاط پیش برد.

نایب رییس هیات مدیره و مدیرعامل بیمه "ما" افزود: پورتفوی درمان شرکت از ۱۵۰ میلیارد تومان در سال ۱۳۹۹ به ۳۰۰ میلیارد تومان در سال گذشته افزایش یافت به همین دلیل تصمیم گرفتیم که رشته درمان را کنترل کنیم. در نتیجه این مدیریت، ۴۸۰۰ قرارداد سال ۱۴۰۰ به ۲۸۰۰ قرارداد در سال جاری کاهش یافت و مبلغ آن از ۲۹۰ میلیارد تومان به ۴۵۰ میلیارد تومان افزایش پیدا کرد که نشان می‌دهد بیمه درمان را با قیمت خوبی به فروش رساندیم.

کاردگر، گام بعدی را حرکت به سمت سیستم هوشمند و تمرکز بر بیمه‌های زندگی عنوان کرد و گفت: فرابیمه، رابط بین سامانه سنهاب بیمه مرکزی و فرابانک ملت است. در این طرح هیچ کاغذی رد و بدل نمی‌شود و بیمه گذار با امضای دیجیتال می‌تواند بیمه را خریداری و تسهیلات را دریافت کند.

وی اضافه کرد: ضریب نفوذ بیمه‌های زندگی در کشور ما ۰.۱ درصد تا ۰.۲ درصد و در دنیا ۳.۸ درصد تا ۴ درصد است در همین راستا، بانک ملت به عنوان بزرگ‌ترین بانک از لحاظ منابع ارزی و پرسودترین بانک کشور و همچنین بزرگ‌ترین سهامدار بیمه "ما"، در طرح فرابیمه، اهرم فروش شرکت می‌شود و بدین ترتیب همه مردم می‌توانند از این پلتفرم برای خرید بیمه‌های زندگی بهره ببرند. وی فاز بعدی را ورود بیمه‌های غیرزندگی به پلتفرم خواند و ادامه داد: در فاز‌های بعدی هم اعلام و پرداخت آنلاین خسارت عملیاتی خواهد شد.

کاردگر در انتها از ثبت درآمد ۴۴۰ میلیارد تومانی از محل فرابیمه خبر داد و گفت: بانک ملت ۳۵۰ میلیارد تومان تسهیلات بانکی در این حوزه پرداخت کرده که بیمه نامه‌های آن صادر شده است. این درحالی است که کل درآمد بیمه زندگی در سال گذشته، نزدیک به ۴۰۰ میلیارد تومان بوده که ۸۰ میلیارد تومان آن متعلق به فروش سال ۱۴۰۰ و بقیه متعلق به اقساط سال‌های قبل بوده است.

مهدیه نعیم حسنی، قائم مقام مدیرعامل بیمه "ما" با بیان این نکته که از ماه‌های ابتدای سال آینده، بیمه "ما" نخستین فروشنده آنلاین بیمه، بر روی بانک پلاس ملت خواهد شد، گفت: در این طرح، تمامی محصولات بیمه‌ای از طریق درگاه‌های دیجیتال بانک ملت عرضه خواهد شد. به گفته وی، همه این مراحل به صورت اتوماتیک انجام شده و اپراتور و کاربر در این زمینه دخل و تصرفی نخواهد داشت.

 
برچسب ها: بیمه ما
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بهترین لپ تاپ اقتصادی و دانشجویی بهترین لپ تاپ اقتصادی و دانشجویی
در این مقاله‌، لپ‌تاپ‌هایی را معرفی می‌کنیم که با حداقل هزینه پاسخگوی نیازهای روزمره باشند. با راهنمای خرید بهترین لپ‌تاپ دانشجویی همراه ما باشید.
رقابت جدی‌تر دیپ سیک با اوپن‌ ای‌ آی رقابت جدی‌تر دیپ سیک با اوپن‌ ای‌ آی
استارتاپ چینی دیپ‌سیک (DeepSeek) قصد دارد تا پایان سال ۲۰۲۵ نسل جدیدی از ایجنت‌های را معرفی کند. این سیستم پیشرفته وظایف پیچیده و چندمرحله‌ای را فقط با ورودی بسیار ساده از طرف کاربر انجام دهد و با یادگیری از اقدامات گذشته، به مرور کارایی خود را ارتقاء دهد که این به معنای رقابت جدی‌تر با اوپن ای آی است
پشتیبانی از این گوشی‌های ردمی و پوکو برای همیشه متوقف می‌شود پشتیبانی از این گوشی‌های ردمی و پوکو برای همیشه متوقف می‌شود
خبر بد برای دارندگان برخی گوشی‌های محبوب؛ شیائومی با اعلام رسمی توقف آپدیت شیائومی برای ۶ مدل، زنگ خطر را برای میلیون‌ها کاربر به صدا درآورده است.
مطهری از پزشکیان خواست برای دیدار با ترامپ اعلام آمادگی کند مطهری از پزشکیان خواست برای دیدار با ترامپ اعلام آمادگی کند
علی مطهری از مسعود پزشکیان خواست تا در صورت پذیرش شرط عدم حمله مجدد، آمادگی خود را برای دیدار با ترامپ در کشور ثالث اعلام کند.
تاریخ دقیق پخش فصل چهارم سریال ویچر اعلام شد تاریخ دقیق پخش فصل چهارم سریال ویچر اعلام شد
انتظارها به پایان رسید و تاریخ پخش فصل چهارم سریال ویچر – The Witcher بالاخره مشخص شد. برای اطلاع از زمان دقیق انتشار و جزئیات بازگشت گرالت جدید با ما همراه باشید.
تحول بزرگ در پرداخت حقوق فرهنگیان تحول بزرگ در پرداخت حقوق فرهنگیان
حقوق معلمان از این پس بر پایه مدل «بودجه‌ریزی مبتنی بر عملکرد» محاسبه خواهد شد. این طرح ابتدا به‌صورت آزمایشی در آموزش و پرورش، وزارت بهداشت، آموزش عالی و فنی‌وحرفه‌ای عملیاتی می‌شود و در صورت موفقیت، به سایر دستگاه‌ها نیز تعمیم خواهد یافت.
ماتیا دی‌شیلیه مدافع سابق یونتوس هم پیشنهاد پرسپولیس را رد کرد ماتیا دی‌شیلیه مدافع سابق یونتوس هم پیشنهاد پرسپولیس را رد کرد
شنیده‌ها حاکی از آن است که پرسپولیس پیشنهاد دو میلیون دلاری برای جذب این بازیکن ارائه داده که عدد قابل‌توجهی برای او محسوب می‌شود اما دی‌شیلیه حتی با این عدد نیز تمایلی به انجام این انتقال نشان نداده است
برگزیده
عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند
بنزین سوپر از راه می‌رسد: وعده یا خیال؟ رقابت بخش خصوصی و سهمیه‌های دولتی؛ کدام یک پیروز میدان خواهد بود؟
گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صمت در گفت‌و‌گو با مخاطب۲۴ بر لزوم استفاده ازظرفیت بریکس، اوراسیا برای گسترش مراودات تجاری تاکید نمود
انفجار در بازار خودرو، افزایش قیمت محصولات ایران خودرو طی ۲۴ ساعت انفجار در بازار خودرو، افزایش قیمت محصولات ایران خودرو طی ۲۴ ساعت
تغییرات قیمت روز خودرو حاکی از آن است که محصول پرفروش ایران خودرو طی ۲۴ ساعت حوالی ۱۰۰ میلیون تومان گران شد.
صفحه خبر بالای تصاویر