کد خبر: ۱۳۰۰۱
تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۲

عرضه کالابرگ الکترونیکی در کیش همزمان با سراسر کشور

محمد جلایر مدیرکار و خدمات اشتغال سازمان منطقه آزاد کیش از آغاز عرضه کالابرگ الکترونیکی در جزیره خبر داد.
عرضه کالابرگ الکترونیکی در کیش همزمان با سراسر کشور

عرضه کالابرگ الکترونیکی در کیش همزمان با سراسر کشور

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش :محمد جلایر در این خصوص گفت: عرضه کالابرگ الکترونیکی از دو ماه گذشته در حال پیگیری بوده و پس از اجرای آزمایشی در استان هرمزگان، از امروز سه شنبه ۱۶ اسفند مانند سایر نقاط کشور در جزیره کیش نیز اجرایی شده است.

محمد جلایر افزود: در حال حاضر شعب فروشگاه افق کوروش واقع در پمپ بنزین ازناوه زاده و شهرک پرواز ۱۰ قلم کالای اساسی طرح کالابرگ الکترونیکی شامل"شیر، پنیر، ماست، مرغ و تخم مرغ، روغن مایع، ماکارونی، قند شکسته، شکر سفید و برنج"را ارائه می‌دهند.

وی در ادامه سخنان خود تصریح کرد: با فروشگاه دیگر نیز برای ارائه این خدمات مذاکراتی انجام شده است.

مدیر کار و خدمات اشتغال سازمان منطقه آزاد کیش با اشاره به افزایش قیمت کالاها، هدف از اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی را حفظ سلامت و امنیت غذایی دریافت کنندگان یارانه برشمرد.

محمد جلایر، تصریح کرد: دریافت کنندگان یارانه با در دست داشتن کارت بانکی سرپرست خانوار می‌توانند به فروشگاه‌های یاد شده مراجعه و کالا‌های اساسی و مورد نیاز خود را با قیمت مصوب تیر ماه ۱۴۰۱ تامین کنند.

جلایر در تشریح این موضوع گفت: هر سرپرست خانوار می‌تواند به اندازه مبلغ یارانه خود خرید کند و خرید بالاتر از مبلغ یارانه به صورت آزاد محاسبه می‌شود.

وی همچنین یکی از امتیازات عرضه کالا برگ را خرید اعتباری پیش از پایان ماه عنوان کرد و بیان داشت: هر سرپرست خانوار در صورت نیاز می‌تواند پیش از پایان ماه و تا واریز سهمیه یارانه، اقلام اساسی را به صورت اعتباری تهیه کند که این مبلغ از حساب یارانه هر خانوار کسرخواهد شد.

 
آخرین اخبار
اخبار داغ
جدال با ماتادورها برای ایران یک میلیون دلاری آب می خورد جدال با ماتادورها برای ایران یک میلیون دلاری آب می خورد
تیم ملی فوتبال ایران در فیفا دی ۱۴۰۵ احتمالاً در دیداری تدارکاتی با اسپانیا، قهرمان جهان، روبه‌رو می‌شود؛ گامی مهم در مسیر آماده‌سازی جام جهانی ۲۰۲۶
طوفان تغییرات به افشین رسید طوفان تغییرات به افشین رسید
پس از تغییر و تحولات اخیر پرسپولیس، چند روزی است که بحث جدایی افشین پیروانی از سمت سرپرستی و جایگزینی او با یکی از پیشکسوتان پرسپولیس مطرح شده است.
سید جلال اولین دستیار ایرانی اوسمار سید جلال اولین دستیار ایرانی اوسمار
اوسمار ویرا، سرمربی برزیلی سرخ‌پوشان، از مدیران باشگاه خواسته تا سید جلال حسینی، کاپیتان و اسطوره سابق پرسپولیس، دوباره به جمع اعضای کادر فنی پرسپولیس برگردد.
قطر: خواهان شکوفایی ایران هستیم قطر: خواهان شکوفایی ایران هستیم
نخست‌وزیر قطر اعلام کرد کشورش با همکاری مصر و آمریکا برای جلوگیری از فروپاشی آتش‌بس غزه تلاش می‌کند و نقش میانجیگری را برعهده گرفته است.
پایان رای‌گیری شهردار نیویورک؛ «ممدانی» پیشتاز است پایان رای‌گیری شهردار نیویورک؛ «ممدانی» پیشتاز است
با پایان رای‌گیری زودهنگام شهرداری نیویورک، بیش از ۷۳۵ هزار نفر شرکت کردند و زهران ممدانی نامزد حزب دموکرات در صدر قرار دارد.
بقائی: نسل‌کشی در غزه ادامه دارد؛ مواضع ایران شفاف است بقائی: نسل‌کشی در غزه ادامه دارد؛ مواضع ایران شفاف است
سخنگوی وزارت امور خارجه: آنچه در غزه می‌گذرد جنگ نیست، بلکه نسل‌کشی است؛ ایران هم‌چنین درباره مذاکرات با آمریکا و امنیت منطقه مواضع خود را اعلام کرد.
حضور هیات نظامی ایران در کراچی حضور هیات نظامی ایران در کراچی
هیات عالی‌رتبه نظامی ایران به کراچی وارد شد تا در نمایشگاه و کنفرانس بین‌المللی دریانوردی PIMEC ۲۰۲۵ و دیدار با مقامات نظامی پاکستان شرکت کند.
چند رسانه ای
کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان
در یکی از مهم‌ترین اکتشافات باستان‌شناسی دهه اخیر ایران، باستان‌شناسان در محوطه «دهتل» واقع در غرب استان هرمزگان موفق به شناسایی مجموعه‌ای پیچیده از ابزار‌های سنگی متعلق به دوران پارینه‌سنگی شدند؛ کشفی که می‌تواند مسیر‌های مهاجرت انسان‌های اولیه از آفریقا به آسیا را بازتعریف کند و جایگاه راهبردی سواحل شمالی خلیج فارس را در این فرآیند تاریخی به تصویر بکشد.
شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است
مجتبی قهرمانی امروز با تسلیت مجدد به خانواده‌های جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس و آرزوی بهبودی مصدومان این حادثه اعلام کرد: دستگاه قضایی استان هرمزگان با همکاری اداره کل پزشکی قانونی استان هرمزگان و فراجا تمام سعی خود را برای تعیین وضعیت مفقودان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس مصروف داشته و با تمام توان و بسیج امکانات برای شناسایی هویت پیکر‌های جان‌باختگان این حادثه تلخ اقدام کرده است.
انفجار در اسکله شهید رجایی انفجار در اسکله شهید رجایی
انفجار بزرگی روز شنبه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) در «اسکله شهید رجایی» بندرعباس به وقوع پیوست. هنوز اطلاعات دقیقی درباره علت حادثه و میزان خسارات احتمالی منتشر نشده است.
صفحه خبر بالای تصاویر