کد خبر: ۱۲۹۵۷
تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۸

معاون دادستان مشهد: در ماجرای مسمومیت دانش‌آموزان به سرنخ‌هایی رسیده‌ایم

اسماعیل رحمانی درباره موضوع مسمومیت‌های دانش‌آموزان مشهدی که در دو روز گذشته در برخی مدارس مشهد اتفاق افتاده است، اظهار کرد: اقدامات بسیار منسجمی توسط دادسرای عمومی و انقلاب مشهد در این خصوص انجام شده و در همین ارتباط بازپرس ویژه نیز تعیین شده است.
معاون دادستان مشهد: در ماجرای مسمومیت دانش‌آموزان به سرنخ‌هایی رسیده‌ایم

معاون دادستان مشهد: در ماجرای مسمومیت دانش‌آموزان به سرنخ‌هایی رسیده‌ایم

مخاطب 24:معاون دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان رضوی گفت: در ماجرای موسوم به مسمومیت‌های سریالی دانش‌آموزان اقدامات منسجمی انجام شده است و به سرنخ‌هایی رسیده‌ایم.

به گزارش شهرآرانیوز، اسماعیل رحمانی درباره موضوع مسمومیت‌های دانش‌آموزان مشهدی که در دو روز گذشته در برخی مدارس مشهد اتفاق افتاده است، اظهار کرد: اقدامات بسیار منسجمی توسط دادسرای عمومی و انقلاب مشهد در این خصوص انجام شده و در همین ارتباط بازپرس ویژه نیز تعیین شده است.

وی افزود: تا امروز نیز الحمدلله سرنخ‌هایی به دست آمده است و کشفیاتی هم در این زمینه داشته‌ایم. با همه توان موضوع مسمومیت‌های دانش‌آموزان پیگیری می‌شود تا بتوانیم افراد دخیل در این موضوع را شناسایی کنیم و به سرانجام هم خواهد رسید.

معاون دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان رضوی اظهار کرد: به محض شناسایی مجرمان، اقدامات تعقیبی و تحقیقی در اسرع وقت انجام خواهد شد و ان‌شاءالله مجازات این عاملان هم در کمترین زمان ممکن صورت می‌گیرد، به نوعی که اثر بسیار بازدارنده‌ای داشته باشد. ما با تأسی از فرمایش مقام معظم رهبری، در دادسرای عمومی و انقلاب عزممان را جزم کرده‌ایم که در سریع‌ترین زمان ممکن اقدامات لازم انجام شود.

وی ادامه داد: مطمئنا موضوع مسمومیت دانش‌آموزان کار دشمن است. دنبال این هستند که مدارس تعطیل شود و فرهنگ و آموزش و پرورش ما تحت‌الشعاع قرار بگیرد. اما قطعا این برنامه دشمن هم مانند بسیاری از برنامه‌های شومی که قبلا داشتند، به همت مردم و مسئولان، با شکست روبه‌رو خواهد شد.

رحمانی افزود: بسیار امیدوارم در روز‌های آینده بتوانیم به مردم شریف کشور مژده بدهیم که این توطئه دشمن به‌صورت کامل خنثی شده است. عاملان این جنایت بزرگ و وحشتناک شناسایی می‌شوند و به اشد مجازات محکوم خواهند شد.

 
برچسب ها: مسمومیت
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
عراقچی: حقوق بین‌الملل زیر حمله قدرت‌های هژمونیک است عراقچی: حقوق بین‌الملل زیر حمله قدرت‌های هژمونیک است
سید عباس عراقچی در اجلاس بین‌المللی «حقوق بین‌الملل تحت تهاجم» اعلام کرد، جنگ و زور در روابط بین‌الملل غالب شده و دیپلماسی اولین قربانی این روند است.
آغاز عرضه بنزین سوپر در بورس انرژی ایران آغاز عرضه بنزین سوپر در بورس انرژی ایران
بنزین سوپر از امروز در بورس انرژی عرضه شد؛ اقدامی که با هدف رقابتی‌سازی بازار، کشف قیمت شفاف و فراهم‌کردن امکان واردات برای شرکت‌های واجد شرایط انجام می‌شود.
نگرانی اسرائیل از فروش جنگنده‌های اف-۳۵ آمریکا به عربستان سعودی نگرانی اسرائیل از فروش جنگنده‌های اف-۳۵ آمریکا به عربستان سعودی
مقامات اسرائیلی نسبت به احتمال فروش جنگنده‌های اف‌۳۵ آمریکا به عربستان سعودی ابراز نگرانی کرده و می‌گویند این اقدام می‌تواند برتری نظامی تل‌آویو در منطقه را تهدید کند.
بن‌بست در مذاکرات آمریکا و اسرائیل درباره غزه بن‌بست در مذاکرات آمریکا و اسرائیل درباره غزه
منابع صهیونیستی اعلام کردند گفت‌و‌گو‌های واشنگتن و تل‌آویو برای ورود به مرحله دوم توافق آتش‌بس غزه متوقف شده و اسرائیل قدرت‌یابی اخیر حماس را مانع پیشرفت مذاکرات می‌داند.
عارف به روسیه سفر می‌کند عارف به روسیه سفر می‌کند
محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور، برای حضور در بیست‌وچهارمین اجلاس نخست‌وزیران سازمان همکاری شانگهای فردا به روسیه سفر می‌کند و با مقامات کشور‌ها دیدار خواهد داشت.
بانک مرکزی برای موسسه اعتباری ناتراز سرپرستی تعیین کرد بانک مرکزی برای موسسه اعتباری ناتراز سرپرستی تعیین کرد
بانک مرکزی با سلب اختیار از مدیران مؤسسه اعتباری ملل، هیات سرپرستی موقت تعیین کرد و اعلام کرد با اجرای برنامه‌های اصلاحی، خدمات این مؤسسه بدون وقفه ادامه می‌یابد.
اسرائیل: قصد خروج از سوریه را نداریم اسرائیل: قصد خروج از سوریه را نداریم
کانال ۱۴ رژیم صهیونیستی اعلام کرد نیرو‌های این رژیم برنامه‌ای برای ترک خاک سوریه ندارند و تل‌آویو برخلاف دیگر بازیگران حاضر در سوریه خود را ملزم به پرداخت هزینه نمی‌داند.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر